çok çok erken gebelik belirtileri

bylgpls

bebişler geliyoooo ;-)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
153
49
123
36
Slm hanımlar. Ben yumurtlama takibi yapıyordum ve yumurtlama sürecini iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Daha bu gün 6. Gün lakin bende 2-3 gündür hafif bulantı var ve müthiş sırt ağrısı var.Daha önceki adetlerimde hiç sırtım ağrımazdı. :cry:bulantı da afedersiniz öyle öğürme kusma yok. Parfüm ve yumuşatıcı kokusu deli ediyo artık. kasığımda da sanki kaya taşıyomuşum gibi hissediyom. Bunlar adet öncesi belirtilerim değil. Ne oldu anlamadım. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim 1-2 haftalıkken bulantım başlamıştı. Bu daha 6. gün yoksa ölecek miyimm :KK62:

Son düzenleme:
canım aynı belirtileri ben geçen ay yaşadım ve olmadı :(

birkaç hafta bekle test yap

Bulantı belirtisi bu kadar erken olmuyor arkadaşım, benim 7. Haftada başladı. Merak ettiğin erken belirti benim kasıklarıma iğne batar gibi oluyordu, daha adet olmamıştım 5gün vardı, erken genelik testi yaptım silik çizgiçıktı, kan testiyle de adet olmadan öğrendim bebişimi. İnşşallah Allah size de nasip etsin

TE="vivianne, post: 36527840, member: 407435"]canım aynı belirtileri ben geçen ay yaşadım ve olmadı :KK43:

birkaç hafta bekle test yap[/QUOTE]
Öyle mi dersiniz. :-( sabırssızlanıyo insan

Benimde belirtiler hüsranla sonuçlandı. Regl oldum. Bütün bu hissettiklerim neyin nesiydi şaştım

Bu kadar erken belirtiler psikolojik de olabilir.
Bizzat yaşadığım için söylüyorum.
İnşallah hamilesindir.

sonunda :) 5haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Amin canım darısı başımıza. Ben yine kendimi hamiş hissediyom..bat yarın lakin ateşim düşmedi daha:KK49: bir iki gün kasık ağrısı çektim ve akıntım biraz fazla ggibime geliyo.

merhaba bende kendimi hamile hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum uzun zamandır negatifi görmekten bıktım. çok üzücü oluyo, bugün adet olmalıydım ağrı var ama henüz birşey yok yalnız kahve veya pembe akıntı var . birde ara sıra kasıklarda yanma ,bazende göğüslerde sızlama ama devamlı olmuyo. nolur biri bişey desin eşimede söyleyip umutlandırmak istemedim. birçok kez yanıldım bu farklı sanki. kasıklarda bir dolgunluk da var ama hemen ümitlenmek istemedim .doktor doğal yolla olma ihtimali % 3 yani zor dedi tüp bebek tek çare demişti. henüz maddi olarak hazırlanamadık ve bebekten ümidi kestik ama çok şüpheye düşüyorum . bu olabilirmi bu kadar şanslı olabilirmiyim . pek fazla belirti de yok sanki offf :-(

merhaba bende kendimi hamile hissediyorum ama test yapmaya korkuyorum uzun zamandır negatifi görmekten bıktım. çok üzücü oluyo, bugün adet olmalıydım ağrı var ama henüz birşey yok yalnız kahve veya pembe akıntı var . birde ara sıra kasıklarda yanma ,bazende göğüslerde sızlama ama devamlı olmuyo. nolur biri bişey desin eşimede söyleyip umutlandırmak istemedim. birçok kez yanıldım bu farklı sanki. kasıklarda bir dolgunluk da var ama hemen ümitlenmek istemedim .doktor doğal yolla olma ihtimali % 3 yani zor dedi tüp bebek tek çare demişti. henüz maddi olarak hazırlanamadık ve bebekten ümidi kestik ama çok şüpheye düşüyorum . bu olabilirmi bu kadar şanslı olabilirmiyim . pek fazla belirti de yok sanki offf :-(
Ne kadardır istiyorsunuz bebiş. Rabbim hayırlısını versin de çok yoğunlaşmamaya çalış. Belirti aradıkça bütün belirtileri yaşıyor insan. Kendimden biliyorum. Bu topiği açtığımda dyordum kesin hamileyim ama 4-5 gün sonra regl oldum.

ben 6 .5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorduk .çok kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde değil gece uyku da tutmadı. kimseyle paylaşamıyorumda emi olamayınca . ne bileyim baya belirti var gibi daha öncede birçok belirti yağadım bu kez farklı geldi.dün adet olmayınca heyecanlandım umarım yanılmam çok ümitlendim. yalnız adet ağrısı gibi ağrı var ve damla damla lekeler oluyo bir an adet oluyorum sandım ama halen yok :-(

Arkadaslar mrb banada yardim edermisinizzz ben yeniyim :) ya 23 ocakta adet oldum suan 14.gunum yani 3 gundur kasıklarim agriyo fena zor yuruyorum agir mis gibi geliyo bu gun otobusten indim zor ayakta kaldim basim cok dondu ve midemde bulaniyor cok fena arada ya halen agri var gaz sancisida oluyor ama bu kadar uzun sure olurmu bide predictor die bi test aldim yapsammi cok mu erken ne diyosunuz

Arkadaslar mrb banada yardim edermisinizzz ben yeniyim :) ya 23 ocakta adet oldum suan 14.gunum yani 3 gundur kasıklarim agriyo fena zor yuruyorum agir mis gibi geliyo bu gun otobusten indim zor ayakta kaldim basim cok dondu ve midemde bulaniyor cok fena arada ya halen agri var gaz sancisida oluyor ama bu kadar uzun sure olurmu bide predictor die bi test aldim yapsammi cok mu erken ne diyosunuz

Aceba yumurtlama olabilir mi.uzayan Akıntı varmı. Bi de kaç gündür periyodunuz

Ay yok uzayan akinti yok kucuk kucuk var ama yumurtlama donemi de olsa benim boyle agrim olmazdi bu gun su cok erken yapilan test varya olumsuz cikacagini bile bile yaptim :)

Ay yok uzayan akinti yok kucuk kucuk var ama yumurtlama donemi de olsa benim boyle agrim olmazdi bu gun su cok erken yapilan test varya olumsuz cikacagini bile bile yaptim :)

Canım bebiş olsa bile daha çok erken. Belki üşütmüşsündür kim bilir belki de meleğin yerleşmeye çalışıyordur. Biraz daha sık dişini ;-)

Canimmm cok tesekkurlerrr ay bi tuhaf oldumm istemiodum daha cok.erken diye cunku 7 aylik evliyim ama melegin falann ay imsallah vardir yaaa

Ve halaaa sanki nasil regl iken karnim agriyordu ayni sekilde belim falanda agriyor ayyy baska anlama yontemi yokkkmuuu :)

Back
X