- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Sinirden patlıycam yaBi teklifle ne triplere girmis haspamm
Ne daveti yüzüne bile bakmak istemiyorum..ahh ah ne tatlıdırrr o flörtleşme aşamaları. aranızda ikinizin de hem bildiği hem bilmediği şeylerin olması. msj mı attı, saat kaçta girdi tadından yenmeezzz. ama keşke ilk adımı ondan bekleseymişsiniz. yani bir bayan olarak bu gibi bi duruma düşmemek adına bir adım geride kalmakta fayda olduğunu düşünüyorum. ilk davet erkekten gelmesi uygundur. tersi durumlar da olabilir tabi ama bu ilişkinin dinamiğine göre değişir. siz bekleseydiniz o mutlaka eninde sonunda bir yere davet edecekti. o potansiyeli gördümşimdi yapacağınız şey kendinizi bir adım değil bikaç yüz adım geri çekmek. yani tabi ki şu an iş gereğini yerine getirmek zorundasınız normal işinize gücünüze bakın. bişey olmamış gibi davranın. yani öyle davranmaya çalışın zordur çünkü. davet falan etmeyin hiçbiyere. artık top onda
arkadaşım yeee, o elmayı yee sihirli elma oNe daveti yüzüne bile bakmak istemiyorum..
Artık umrumda değil.
Masama elma koymuş yemiyorum kardeşim yemiyorum.
Ne daveti yüzüne bile bakmak istemiyorum..
Artık umrumda değil.
Masama elma koymuş yemiyorum kardeşim yemiyorum.
Yemeğe davet etmesini bekliyorum çünkü ama tık yok ya yok ne ilgisi ben onu çözemedim..Merviş sende sigorta niye attı kzıım ben anlayamadım?
Adam ilgini fark etmiş karşılık veriyor işte ne güzel. Sen niye atarlandın şimdi :)
Ben bunu yemiycem dedim gülümsedim masasına koydum :)arkadaşım yeee, o elmayı yee sihirli elma oşaka şaka .. cidden o elmayı ye, yoksa trip atıyor bana beklentisi var der. ya da bozulmuş der hiçbişi olmamış gibi davrannnn
Artık umrumda değil zatenyolunuza bakın en iyisi,
gelgitler kafayı yedirtecek size
şu durumda senin ilgini kesinlikle ve zinhar anlamaması gerekiyor. ama tavırlı davranırsan da senin bu ilgin karşı taraftan çok rahat şekilde algılanır. 31 yaşındaki adam aptal değildir neticede. mesela ben bunu yemiycem demek yerine, bugün çok yedim x bey, bunu yiyemicem artık deyip gülerek masasına bırakabilirdin. normalleştirmeye çalış herşeyi. yoksa adam anlar.Ben bunu yemiycem dedim gülümsedim masasına koydum :)
Yani o kadar her şeyimle ilgilendiki bende ettim :/ İstanbul'u bilmiyorum diyip durduayrıca da hiç ağlanacak bişey yok, yemek teklifi yaparak gayet medeni cesaret göstermişsin. olmadıysa olmadı, ne var ağlayacak. işine gücüne bak ilgilenme bakalım. eğer yemeğe gidelim diye o teklif ederse o anki ruh durumuna göre kabul edersin veya etmezsin. ama bence taktik yapma doğal ol, o an neyi istiyorsan onu yap. tekrar söylüyorum trip yok anlamasın.
Anlayınca ne olur ki mesela anlar kesinlikle dedin yaşu durumda senin ilgini kesinlikle ve zinhar anlamaması gerekiyor. ama tavırlı davranırsan da senin bu ilgin karşı taraftan çok rahat şekilde algılanır. 31 yaşındaki adam aptal değildir neticede. mesela ben bunu yemiycem demek yerine, bugün çok yedim x bey, bunu yiyemicem artık deyip gülerek masasına bırakabilirdin. normalleştirmeye çalış herşeyi. yoksa adam anlar.
Bilmem ben kötü bir insan değilim.. Ben bir şey yapmadım ki. Ben acımasız değilim inandım sadece o onun şerefsizliği olur sadece.Yaşınız 24. Yaşı 31.
Hem ondan gençsiniz hem de kadınsınız ve buna rağmen üstünde çalışıyorsunuz. Belki bunu kompleks yapmış, hırs yapmış ve sizi ayartmaya çalışmış bile olabilir. Siz biraz yüz verince de egosu tavan yapmıştır hem genç hem benden üstte çalışıyor ama ayarttım hesabı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?