çok çok Kötüyüm...bebeğimi Kaybediyorum

canım benim ben de aynı şeyleri söyleyeceğim ama allah kerim canım. hemen moralini bozma. bence değerin yükselmeye devam edecek canım buna inan pozitif düşün pozitif olsun

cnm sakın moralını bozma hersey ıyı olcak ıns.bol bol dua et kafanı baska seyler ıle oyalamaya calıs.ıns hayırlı haberlerını beklıyoruz.

arkadaşım lütfen moralini bozma pozitif düşün moralini yüksek tut benim ilk bebeğim üzüntüden gitti arkadaşımınki içinde çürümüş üzüntüden lütfen ben hamilayim bebeğim çok sağlıklı diye düşün bak görceksin hiçbişey olmayacak allahın izniyle bebeğine 2.gün sonra güzel haberleri bekliyorum

Canım benim ya üzülme ne olur İnsallah bişey olmaz Allah ım sana bağışlasın bebişlerini. 12. gün değerin mi 900 lerde cıkmıstı 14. gün değerinde mi cok yukselme olmadı? Canım olabiliyormus böyle duymustum önce dşük sonra yükselen bile var ki seninkinde düşme yok sadece az yükselmiş, dualarımız seninle canım.

allahın izni ile inşallah ii haberlerle ile gelirsin tatlım... umarım meleğin sıkıCa tutunur Sana onu ellerinle okşa :asigim: annesi ellerinin sıcaklığını iyice hissetsin kopmasın senden
allahım arkadaşımız ii haberler ile dönsun ...

Kızlar moral veren herkeze tekara teşekkür ederim.Yarını iple çekiyorum.Beni umutlandıran şey herehangi bir kanama veya lekelenme olmadı sanırım düşük olsaydı olurdu değil mi ?

Kızlar moral veren herkeze tekara teşekkür ederim.Yarını iple çekiyorum.Beni umutlandıran şey herehangi bir kanama veya lekelenme olmadı sanırım düşük olsaydı olurdu değil mi ?

EVET CANIM KESİN DEDİĞİN GİBİ OLURDU SEN MERAK ETME HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK YARIN HABERLERİNİ BEKLİYORUM

Sevgili Esin, arkadaslarin dedeigi gibi olumlu dusun olumlu olsun insallah .Yat dinlen , stres yapmamaya calis...senin icin cok dua edecegim bugun yarin guzel haberini vermeyi unutma bize emi

üzülme canım ve isyanda etme hayırlısı olsun de hep bide uzan ayağının altına bi yastık koy faydası oluyomuş dr um söylemişti bana senin sağlığına bişey olmasın kendine çok dikkat et

esincim ne oldu merak ettim...inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bol bol dinlen bak kanaman da yokmuş... hayırlısı olsun..

Kızlar destek veren ve dua eden herkeze çok teşekkürler.Bugün güzel haberi aldım çok şükür allahıma değerim yeniden 2 ye katlamış bebeğim tutunmuş.Allahım ne acıymış günler uzamıştı sanki.Allah kimseye yaşatmasın.

ÇOK SEVİNDİM CANIMM :teytey: Allah tamamına da erdirir inşallahhhhh

CANIM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN ALLAH MUTLULUĞUNU DAHİM ETSİN

CANIM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN ALLAH MUTLULUĞUNU DAHİM ETSİN

esincim inan çok mutlu oldum.bu bize de bir örnek oldu.rabbim nelere kadir dimi?inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün

benim bir arkadaşım sıkı sıkı korunmasına rağmen hamile kaldı.hatta eşiyle bile bu yüzden tattıtılar.dikkatsizlikle suçladılar birbirlerini falan filan.neyse duruma tam alıştılar ve dr a 2. kontrole gittiler.bebek görünmedi.haftaya bir daha bakalım yine göremezsek alabiliriz demiş dr.bunlar bir üzüldüler bir üzüldüler.zamanında ettikleri kavgaların cezası diye algıladılar.şefkat tokatı derler ya.öyle bir şey...1 hafta dolunca gittiler büyük bir korkuyla.ve nihayet bebek görünmüş.şimdi 4 ay falan olmuştur belki beş...hatasını anlamıştı arkadaşım.ne gelirse ondan kabulümüz.ama rabbim inşallah gönlümüzünmuradını hayırlısıyla verir de şükredenlerden oluruz.

bir müslüman bir müslüman kardeşine gıyabında dua ederse meleklerde o kuluna rabbim sana mislini versin diye dua ederler.
biz birbirimizi dualarımızda unutmayalım.biz de inşallah sevinenlerden oluruz...

arkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz fakat bazı arkadaşların yazdıklarını okudum ve kafam karıştı. Şimdi gitsem tüp bebek merkezine bana döllenmiş yumurtaların transferine kadar ne kadar süre geçer ? bazı arkadaşlar 2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra iğnelere başlandı vs..demiş, çokmu uzun bi süre bekliyo beni, hemen başlasammı acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…