çok çözümsüz kaldım:(

demekki konuşmakla .çözülmüyecek bir durum baska yollardan çözmek gerekli ama ne bunA YOĞUNLAŞIPTA çözmeliyiz

ya-lütfen-bi-akıl-verin-1..diktatörlük-işe-yaramıyo-2..ben6-ay-orda-kalamam-3...tanıdık-büyücü-falan-varmı?

ya ne büyücüsü ben böle seylere inanmıyrumm..
hem ne yapacaksın ki büyücüyü???

Madem evlendikten sonra kendi ailenden çıkmış oluyormuşsun o zaman kendi evinde kal.

Kendi ailenden çıkmış olman ,onun ailesine mi girdin demek oluyormuş

Sen nerde istiyorsan orada kalırsın.Evinde kalmak istiyorsan kararlı bir biçimde ve ses tonuyla eşine böyle söyle.Ve öyle yap

güzelse söylüyorsun olmuyor..
kesin bir dille söylüyorsun olmuyor..
ben de deli oldum şimdi..
istediğimi yapardım sahsen ne olacaksa olsun allah allahh

Çok can sıkıcı bir durum..
Sanırım olay eşde bitiyor yani ben kendi eşimi düşünürsem empati kuruyorum annende kal der çünki karışmaz nerde rahat edersem orda kalmamı ister..
Ama işte her eş aynı değil düşünceler huylar fikirler..
Ne bilim orda rahat edemiceni banyo vs uzanıp tv karşısında rahatca olamıcanı felan söyle bi kaç günden kafadan şöyle göstermelik kalıp kaç
Ayy sevmiyorum böyle emrivakileri ya eşler niye böylekii

Ben rüyamda aksakallı bir dede görüp sihirli değnek isticemm
Bütün benim gibi eşinin ailesinden çeken bacılarımı kurtarcam erkeklerin dilini bağlıcam..

eşin askere gitmeden topla valizi eşini de al annenlere git.anneni ve babanı tembihle.eşine durmadan iş buyursunlar sabahın bi körü uyandırsınlar.rahatsız bi yatak versinler.azcık iyi azcık ters davransınlar sen benim oğlumsun derken azcık damadımsın gibide davransınlar.eşin koşa koşa evinize kaçar o zaman aklı başına gelir.

bide eşine deki : eşin seni nasıl aldıysa sende eşini alıyorsun.madem sen babanın evinden çıkmışsın oda çıkmıştır bunuda aklının bi köşesine yazsın ve ilerde bi kızı olunca aynı şeyi yine düşünecekmi sor ona canım.

ay bak şimdi çook sinirlendim.bide ben eşime aksi derdim.öpüyümde başıma koyayım adamcağızı bari..

öğrenci olduğun için çok iyi anlıyorum seni bunu eşinle konuş benim okuyup meslek sahibi olmamı sana destek olmamı istemiyomusun de oraya gidersem ders çalışamam dersler aksar hayallerimiz aksar falan de yerimseniben

Buna yakın durumda kendisi kalmış olsaydı, yalnız kalmamak için kendi ailesini mi tercih ederdi sizin ailenizi mi..
Sorun bunu O'na.. Veya benzerlerini sorun.. Siz kendinizi anlatmaya çalışmak yerine O'nun sizi anlamasını sağlayın..

Veya ben olsam belki kabul ettim derdim, ilk birkaç gün gibi kalırdım, sonrasında askerden de müdahele edicek değil ya
Olmadı yapamadım deyip ailemin evine gidebilirdim,
bilmem, söyledim ama sağlam bir çözüm de değil gibi

bence annenlerin yanında veyahut kendi evinde kalmalısın
öğrenciymişsin doğal olarak o evin gelini oldugu için her işi senden bekleyeceklerdir
ama diyeceksin ki eşim ve eşimin ailesi kabul etmeyecektir
bnm bir ark ım kendi annesini yanına çağırdı valla onunki hem 15 ay yapacak
peki senin ailen yanında kalamaz mı

Bu ne saygısızlık yahu! Asla kabullenemezdim. Ve eşinizde bu zihniyet varken sizin daha çook başınız ağrır. Bence sert konuşun.

Ben olsam kendi evimde kalırdım, ama kendi ailemle olmamı da hiçbir koca engelleyemezdi. Feriştahı gelse ailem ailemdir, ve evlendim diye bu gerçek değişmeyecektir. Lütfen size bu kadar hükmetmelerine izin vermeyin. Sizi işlerine geldiği gibi yönlendirmeye ve ailenizden uzaklaştırmaya çalışıyorlar, dişinizi gösterin.

Kendi evinizde pekala kalabilirsiniz. Hadi diyelim eşiniz istemiyor, siz de anlayış göstermeye çalışıyorsunuz, en kötü ihtimal hem kendi evinizde, hem de kendi ailenizde kalabilirsiniz. Kusura bakmasın, askere gidiyor diye kimse onun ailesinde kalmak zorunda değil. Sizin aileniz ne güne duruyor. Sizin hiç mi kararlarınız yok, o öyle istiyor, diyip kabullenecek misiniz. En kötü ihtimal kendi ailenizin yanında kalın.

canım kendi evinde kalman en mantıklısı
nasıl eşin sen anlamıyor bende bunu anlamıyorum
sen nasıl rahat edersen öyle yap demesi gerekiyo bence
yatağımdan başka yerde yatamam uyuyamam rahatsız olurum desen mesela razı olmaz mı
sen okulunu sınavlarını falan konuştunmu eşinle anlattınmı derdini
tuhaf valla akıl sır erdiremedim

eşiniz çok bencil davranıyor,zaten ondan ayrılacaksınız sizin derdiniz kendinize yeterken sizden böyle birşey istemesi çok anlamsız,onsuz her gününüz zaten yıl gibi geçecek,birde kayınvalidenizi çekmeyin,direnin kalmayın,allah yardımcın olsun canımboshayallersmile,erkekler bazen öyle anlayışsız olabiliyorki,

Kızlar bazen kafam atıyo benim şarteller diyorum valla
Yaa nasıl toplu evlilik günleri oluyor ya toplu nikah hani belediye beleş kıyıyor bizde birleşelim toplu koca boşama günü yapalım belediye beleş boşasın bizi aaaaaa

askerlıgı esınız yapıcak ama sızede askerlık yapdırcak durumda sanırım..
kendısıne dıyın evımde rahatca uzanıp yatmak dınlenmek zaman gecırmek ıstıyorum baka yerde rahat edemıyorum dıye acıklayın..

bunların-hepsini-söylemek-istiyorum-zaten-kaybedecek-bişey-yok-sonuçta-en-kötü-ihtimal-o-askere-gidene-kadar-oda-benim-yaşadığım-stresi-yşar-dimi-inatçıdır-kesin-kabul-etmez-baştan-kabul-ettin-deyip-duracak-her-söylediğime-bi-açıklama-yapacak-ve-konu-kapanacak-ama-ben-elimden-geleni-yapacağım-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…