bunların-hepsini-söylemek-istiyorum-zaten-kaybedecek-bişey-yok-sonuçta-en-kötü-ihtimal-o-askere-gidene-kadar-oda-benim-yaşadığım-stresi-yşar-dimi-inatçıdır-kesin-kabul-etmez-baştan-kabul-ettin-deyip-duracak-her-söylediğime-bi-açıklama-yapacak-ve-konu-kapanacak-ama-ben-elimden-geleni-yapacağım-
ya-lütfen-bi-akıl-verin-1..diktatörlük-işe-yaramıyo-2..ben6-ay-orda-kalamam-3...tanıdık-büyücü-falan-varmı?
1. kelimelerinizin arasına neden kesme işareti koyuyorsunuz.
2- Nişanlınızla konuşun ve kendi evinizde kalacağınızı söyleyin. Keşke başta kabul etmeseydiniz.
3- Büyücü müyücü, nedir bunlar anlamadım. Saçma şeylere yöneleceğinize çekin nişanlınızı karşınıza konuşun. Burası büyücü arama yeri değil çözüm arama yeri değil mi?
4- Kalacağınız süre 6 aymış, kaldı ki en azından bir müddet deneyebilirsiniz birlikte oturmayı, beceremezseniz nişanlınıza söylersiniz başka bir çözüm yolu bulunur.
86doğumluyumMerak ettim, kaç yaşındasınız?
kendi aiem ister kalmamı ama kalınmazmış artık evlendikten sonra ailemden çıkmış oluyomuşum...eşim biraz inatçıdır bukonuyu nasıl açıp derdimi anlatabilirim onu bilmiyorum
ya-lütfen-bi-akıl-verin-1..diktatörlük-işe-yaramıyo-2..ben6-ay-orda-kalamam-3...tanıdık-büyücü-falan-varmı?[/QUOTE]
haydaaaaa...
:1shok:akannehir
ya-lütfen-bi-akıl-verin-1..diktatörlük-işe-yaramıyo-2..ben6-ay-orda-kalamam-3...tanıdık-büyücü-falan-varmı?
kendi aiem ister kalmamı ama kalınmazmış artık evlendikten sonra ailemden çıkmış oluyomuşum...eşim biraz inatçıdır bukonuyu nasıl açıp derdimi anlatabilirim onu bilmiyorum
Madem evlendikten sonra kendi ailenden çıkmış oluyormuşsun o zaman kendi evinde kal.
Kendi ailenden çıkmış olman ,onun ailesine mi girdin demek oluyormuş
Sen nerde istiyorsan orada kalırsın.Evinde kalmak istiyorsan kararlı bir biçimde ve ses tonuyla eşine böyle söyle.Ve öyle yap
arkadaşlar çok zor bi durum söz konusu yardımınıza ihtiyacım var olabildiğince özetle anlatayım..
1 yıllık evliyim eşim askerliğini büyük ihtimalle ağustosta yapacak evlenmeden önce bu konuda konuşulduğunda o askerdeyken ailesiyle yaşayabileceğimi söylemiştim ama şu an bu fikir kabus gibi geliyo eşimle bile gittiğimizde saate bakıp duruyorum kayınvalidemden çok hoşlanmıyorum onun dışında onlarla 6ay geçirebileceğimi hiç sanmıyorum kendi ailemde benimle aynı şehirde eşim askerdeyken 1hafta kayınvalidemde arada sırada da annemlerde kalabileceğimi söylüyo ama ben kendi evimde kalmak istiyorum yalnız kalma durumum yok ama bazen onlar bazen annemler bize gelsin ve bu süre o şekilde geçsin istiyorum ama eşim bunu kabul etmiyo.onu nasıl ikna edebilirim?şu an düşüncesi bile kabus gibi geliyo yaşadığımı düşünemiyorum psikolojim çok bozulacak bu gidişle nasıl iknaedebilrim yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?