Çok daraldim lütfen yardim edin

Canım parça aldırmayın
Herkese bunu söylüyorum ama eğer bıçak değecekse anneni tamamen ameliyata alsınlar o bölgeyi komple temizlesinler
Allah korusun kötü huyluysa biyopsi için alındığında çoğalıyor o hücreler
Korkutmak istemem ama durum bu

Ayrıca üzülüp bunu takıntı yapmayın lütfen şuan hiç birimiz tam olarak sağlıklı değiliz
Yediğimiz içtiğimiz hiç bir şey doğal değil soluduğumuz hava aşırı kirli
Her birimizde bu hücrelerden var
Teşekkür ederim bi dr a daha danışalım en azından henüz alınmadı parca

Babamin su ana kadar bir rahatsizligi olmadi cok sukur ama annem bildim billi hasta bu sureclerden bende cok gectim. Gencken rahim agzi kanseri gecirdi 4 yil once yine rahminde sıķıntı cikti myomlari vardi ve durduk yere kanamasi oluyordu kanser olabilir dediler ameliyat oldu sonucu cikana kadar oldum oldum dirildim. Cok sukur temiz cikti. Sonra midesinde sorunlar yasadi durmadan kusuyordu midesi sisiyordu endoskopiye girdi onunda sonucu cikana kadar omrumden omur gitti. En sonunda bagirsaklariyla ilgili bir yildir sıkıntısı vardi durmadan karnim agriyor diyordu hep ishaldi gecen ay onunla ilgili kolonoskopiye girdi ondada yine ayni stres. Oda temiz cikti sukur ama bu surecler beni o kadar yiprattiki. Gencken gecirdigi hastalik yuzunden kendisi hep tekrar o hastaliga yakalanacam korkusu yasiyor bende ister istemez korkuyorum. Ayrica hem tansiyon hemde seker hastasi. Duzenli ilac kullaniyor. Annem daha 50 yasilini yeni doldurdu o kadar yaslida degil. Ama kendimi bildim bileli hep saglik sorunlariyla bogustuk. 4 kardesiz ama hep ben yaninda oldum ben yiprandim. Imtihan dunyasi iste surekli birseylerle sinaniyoruz. Konunuza gelirsek polip cogu zaman iyi huylu cikiyor annenizin kanamasida yoksa korkmayin insallah temiz cikar. Bu tur durumlarda iyimser olmak cok onemli. Hayat bu hersey olabilir onemli olan bizim dik durabilmemiz. Insallah bu sureci bir an once atlatirsiniz yureginiz ferahlar.
Çok geçmiş olsun bir sürü şey yaşamışsınız. Babamin kendimin rahatsızlıkları da var artık üzülüyorum icimden hangi birinin ameliyatını nasıl olacağız diye düşünüyorum Allah dermansız dert vermesin ne diyelim.annemin kanamsi ve ağrısı yoktu kontroliçin gitti kendi de biraz endişeli inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Babamin su ana kadar bir rahatsizligi olmadi cok sukur ama annem bildim billi hasta bu sureclerden bende cok gectim. Gencken rahim agzi kanseri gecirdi 4 yil once yine rahminde sıķıntı cikti myomlari vardi ve durduk yere kanamasi oluyordu kanser olabilir dediler ameliyat oldu sonucu cikana kadar oldum oldum dirildim. Cok sukur temiz cikti. Sonra midesinde sorunlar yasadi durmadan kusuyordu midesi sisiyordu endoskopiye girdi onunda sonucu cikana kadar omrumden omur gitti. En sonunda bagirsaklariyla ilgili bir yildir sıkıntısı vardi durmadan karnim agriyor diyordu hep ishaldi gecen ay onunla ilgili kolonoskopiye girdi ondada yine ayni stres. Oda temiz cikti sukur ama bu surecler beni o kadar yiprattiki. Gencken gecirdigi hastalik yuzunden kendisi hep tekrar o hastaliga yakalanacam korkusu yasiyor bende ister istemez korkuyorum. Ayrica hem tansiyon hemde seker hastasi. Duzenli ilac kullaniyor. Annem daha 50 yasilini yeni doldurdu o kadar yaslida degil. Ama kendimi bildim bileli hep saglik sorunlariyla bogustuk. 4 kardesiz ama hep ben yaninda oldum ben yiprandim. Imtihan dunyasi iste surekli birseylerle sinaniyoruz. Konunuza gelirsek polip cogu zaman iyi huylu cikiyor annenizin kanamasida yoksa korkmayin insallah temiz cikar. Bu tur durumlarda iyimser olmak cok onemli. Hayat bu hersey olabilir onemli olan bizim dik durabilmemiz. Insallah bu sureci bir an once atlatirsiniz yureginiz ferahlar.
Bu arada biz de 3 kardeşiz ama annemin de babamin da yanında ben oluyorum genelde psikolojim biraz da ondan kötü halde sanirim

Yok parca illa ki alınacak onu biliyorum ama bi arkadaş parca alınmadan direk ameliyat olsa daha iyi demiş onu danışalım diye düşündüm
Polip iyi huyluysa ameliyata gerek kalmaz ki... Neyse siz sonuçta doktora danışın kanser değilse operasyon da olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar çok daraldım .kendi özel hayatımı artık bir kenara bıraktım dert olarak görmüyorum ama bu aralar sağlık sorunları beni çok korkutuyor ve üzüyor. Babam rahatsız bi sürü hastalığı var zar zor idare ediyor .annemin de bir takım sıkıntıları var Üstüne bi de kontrol amaclı dr a gitmişti rahminde polip var demiş menapoza gireli 7 sene oldu haliyle kötü çıkmasından korkuyoruz kendi yaşadıklarım beni zorlarken bu de korkular beni güçten düşürdü kendimi kötü hissediyorum. Polipler tehlikeli midir ?yani kanserli midirbilgisi tecrübesi olan var mı yazarsanız sevinirim.
Rabbim şafi ismi ile şifa versın

Back
X