Babamin su ana kadar bir rahatsizligi olmadi cok sukur ama annem bildim billi hasta bu sureclerden bende cok gectim. Gencken rahim agzi kanseri gecirdi 4 yil once yine rahminde sıķıntı cikti myomlari vardi ve durduk yere kanamasi oluyordu kanser olabilir dediler ameliyat oldu sonucu cikana kadar oldum oldum dirildim. Cok sukur temiz cikti. Sonra midesinde sorunlar yasadi durmadan kusuyordu midesi sisiyordu endoskopiye girdi onunda sonucu cikana kadar omrumden omur gitti. En sonunda bagirsaklariyla ilgili bir yildir sıkıntısı vardi durmadan karnim agriyor diyordu hep ishaldi gecen ay onunla ilgili kolonoskopiye girdi ondada yine ayni stres. Oda temiz cikti sukur ama bu surecler beni o kadar yiprattiki. Gencken gecirdigi hastalik yuzunden kendisi hep tekrar o hastaliga yakalanacam korkusu yasiyor bende ister istemez korkuyorum. Ayrica hem tansiyon hemde seker hastasi. Duzenli ilac kullaniyor. Annem daha 50 yasilini yeni doldurdu o kadar yaslida degil. Ama kendimi bildim bileli hep saglik sorunlariyla bogustuk. 4 kardesiz ama hep ben yaninda oldum ben yiprandim. Imtihan dunyasi iste surekli birseylerle sinaniyoruz. Konunuza gelirsek polip cogu zaman iyi huylu cikiyor annenizin kanamasida yoksa korkmayin insallah temiz cikar. Bu tur durumlarda iyimser olmak cok onemli. Hayat bu hersey olabilir onemli olan bizim dik durabilmemiz. Insallah bu sureci bir an once atlatirsiniz yureginiz ferahlar.