Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini bu kadar bırakma güçlü ol Polip tehlikeli değil korkma herseyden önce şunu unutma hayat devam ediyor ve cok kısa eğer dertlerin üstüne değilde altına geçersen yenilirsin kadınlar en güçlü varlıklardir bi silkelen kendine gel çok düşünme kardes sen ne yaparsan yap hersey olacağına varirArkadaşlar çok daraldım .kendi özel hayatımı artık bir kenara bıraktım dert olarak görmüyorum ama bu aralar sağlık sorunları beni çok korkutuyor ve üzüyor. Babam rahatsız bi sürü hastalığı var zar zor idare ediyor .annemin de bir takım sıkıntıları var Üstüne bi de kontrol amaclı dr a gitmişti rahminde polip var demiş menapoza gireli 7 sene oldu haliyle kötü çıkmasından korkuyoruz kendi yaşadıklarım beni zorlarken bu de korkular beni güçten düşürdü kendimi kötü hissediyorum. Polipler tehlikeli midir ?yani kanserli midirbilgisi tecrübesi olan var mı yazarsanız sevinirim.
Geçmiş olsun.Allah güzel sonuçlar göstersin herkese insanın elinde olmuyor bazen korkuyorum işte.Annem kolonoskopi olmuştu bağırsağında polip vardı iyi cıktı şükür her yıl kontrol şart dedi doktoru.
Poliplerin % 5te olsa kanserleşme riski var oyuzden kontrol dedi doktoru korkmayın iyi çıkar InşAllah....
Bende kolonoskopi oldum patoloji sonucumu bekliyorum hiç iyi degilim rabbim hepimize yardım etsin InşAllah.
Amin .dr da kötü olma ihtimali düşük demiş ama annem menapoz döneminde olduğu için korkuyorum bendeMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden saklasın ama endişelenmeyin ben de geçtiğimiz yıl bir polip ameliyatı oldum. Polipler iyi huylu oluşumlar ve basit bir operasyonla alınıyorlar. Tekrar geçmiş olsun![]()
Sen de benim gibisin anlaşılan bu duygular insana çok zarar veriyor nasıl korunmak gerekir bu duygulardan bilmiyorum Allah yardımcımız olsunAynı korkular bende mevcut şu sıralar. Ölüm korkusu sardı her an kanser olma gibi nefes darlığından ölme gibi vs.. bir de bunları düşündükçe iyice artıyor ağrılarim sanki. Bu gece sol kolum uyuştu, stresten düşünceden gerginlikten.. rahat bırakmaya çalışmalıyız kendimizi..
Olmuyor biliyorum....
Allah hepimize önce sağlık versin, gerisi zaten hallolur...
Ben dertlerin altında kaldım maalesef .bazen ben de diyorum ne yaparsam yapayım ne düşünürsem düşüneyim olacakların önüne geçemem diye ama sonra bakmışım aynı noktadayım. Dr da poliplerin kötü çıkma olasılığı az demiş ama yine de annem menapoz döneminde olduğu için endişelendimKendini bu kadar bırakma güçlü ol Polip tehlikeli değil korkma herseyden önce şunu unutma hayat devam ediyor ve cok kısa eğer dertlerin üstüne değilde altına geçersen yenilirsin kadınlar en güçlü varlıklardir bi silkelen kendine gel çok düşünme kardes sen ne yaparsan yap hersey olacağına varir
Seni o kadar iyi anliyorumki canim bende senin gibiyim çünkü rabbim hepimize şifa versin.Geçmiş olsun.Allah güzel sonuçlar göstersin herkese insanın elinde olmuyor bazen korkuyorum işte.
Amin benim kadar vesveseli mısın bilmiyorum ama bu duygu insana çok zarar veriyorSeni o kadar iyi anliyorumki canim bende senin gibiyim çünkü rabbim hepimize şifa versin.
Hemde nasil canım herşeyi kafaya takıyorum hayatı zehir ediyorum kendime ama elimde değil bazen diyorum azcık arsız duyarsiz birisi olsaydım keşke diye...Amin benim kadar vesveseli mısın bilmiyorum ama bu duygu insana çok zarar veriyor
Benim de elimde değil belki de psikolojik destek almak gerekiyor bu konudaHemde nasil canım herşeyi kafaya takıyorum hayatı zehir ediyorum kendime ama elimde değil bazen diyorum azcık arsız duyarsiz birisi olsaydım keşke diye...
Aynen canım hastalıklarımdan psikiyatriye gitmeye vaktim olmuyor inanki...Benim de elimde değil belki de psikolojik destek almak gerekiyor bu konuda
Polipler her zaman kanser değildir biyopsiyle parca alınıp incelenir sonuc 1-2 haftaya çıkar kanser olup olmadığı. Menepoz sonrası kanama varsa bu her zaman tehlikedir. Biyopsiyi yapan doktor genelde sonuç gelmeden kendi fikrini söyler polip hakkında.Arkadaşlar çok daraldım .kendi özel hayatımı artık bir kenara bıraktım dert olarak görmüyorum ama bu aralar sağlık sorunları beni çok korkutuyor ve üzüyor. Babam rahatsız bi sürü hastalığı var zar zor idare ediyor .annemin de bir takım sıkıntıları var Üstüne bi de kontrol amaclı dr a gitmişti rahminde polip var demiş menapoza gireli 7 sene oldu haliyle kötü çıkmasından korkuyoruz kendi yaşadıklarım beni zorlarken bu de korkular beni güçten düşürdü kendimi kötü hissediyorum. Polipler tehlikeli midir ?yani kanserli midirbilgisi tecrübesi olan var mı yazarsanız sevinirim.
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun...Aynen canım hastalıklarımdan psikiyatriye gitmeye vaktim olmuyor inanki...
Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize bu halimize de şükür.
Kanaması veya herhangi başka bir şikâyeti yoktu dr poliplerin genelde kötü huylu olmadığnı ama yine de parca alınıp gönderilmesi gerektiğini söylemiş. Babam üniveriste hastanesinde tedavilerini oluyor annem içinde bir araştırma yapacağım. Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim. Çok haklisiniz dimdik ayakta durmak lazım bazen insan çok umutsuzluğa kapılıyor gerçekleri kabullenemiyor maalesef....Polipler her zaman kanser değildir biyopsiyle parca alınıp incelenir sonuc 1-2 haftaya çıkar kanser olup olmadığı. Menepoz sonrası kanama varsa bu her zaman tehlikedir. Biyopsiyi yapan doktor genelde sonuç gelmeden kendi fikrini söyler polip hakkında.
Hem anne hem babanızın sağlık sorunları için tam tesekküllü bir arastırma hastanesinde olmanızı bu tarz komplike sorunları özel hastanede geçiştirmemenizi tavsiye ederim.
Ben de uzun zamanlar yatalak anneme baktım. Eşimin de babası evlendiğimizden beri her yıl ciddi operasyonlar geçirdi. Ocak ayında bağırsak kanserinden kaybettik kendisini. Demem o ki cekilecek çile varsa çekiliyor bazen çaresiz kalıp olayların önüne geçemiyoruz. Bazen de hastalıklar yasamımızın bir parçası oluyor. Bunlar dönem dönem hepimizin yasadığı seyler. Şu an ailenizin size ihtiyacı varken elinizden geleni depresyona girmeden güçlü durarak yapmaya çalışın ki ilerde pişmanlıklarınız olmasın. Hatta çok çaresiz hissederseniz psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun
Canım parça aldırmayınKanaması veya herhangi başka bir şikâyeti yoktu dr poliplerin genelde kötü huylu olmadığnı ama yine de parca alınıp gönderilmesi gerektiğini söylemiş. Babam üniveriste hastanesinde tedavilerini oluyor annem içinde bir araştırma yapacağım. Önerileriniz için çok çok teşekkür ederim. Çok haklisiniz dimdik ayakta durmak lazım bazen insan çok umutsuzluğa kapılıyor gerçekleri kabullenemiyor maalesef....