çok daralıyorum ben!!!!!

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar laparoskopımın uzerınden nerdeyse 1 ay gecti 3 deneme ıcın 30 mayısta yola cıkıcam ama acaip sıkıntılıyım içim daralıyor yıne aynı şeyleri yasayıp bu kezde hüsrana uğramaktan şiddetle korkuyorum günler hiç geçmesin istıyorum dıger tedavılerımdekı heyecanım yok ya olmazsa ne yaparım stresi ile gün saymaktan bıktım bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum!!!!!

vallahi ya bende şöyle bişi var tedavi gelsin gelsin istiyorum gecen cuma ilk muay oldum bu 2. denemem benimde bir anda tedavi ertelens,n istedim hem sonuctan korktuğum için hemde ben vajinismus hastasıyım tedavim çok sıkıntılı geciyor

canım moralını yuksek tutcaksın gercekten cok onemlı bırakma kendını sakın

doktorlar bu tedavının yarısıda moral dıyolar hep Şeniz

arkadaşlarrr, bizim işimiz çok zor, sabır, sabırdan da öte bişey yaşadığımız.. ve bunun bir bedeli olacak, biliyosunuz fizyolojik herşey tamam eğer herşey yolunda giderse ve transfer gerçekleşebilirse geri kalanı inanmak ve başarmak demek.. umut demek.. umudu tüketirsek neye sığınıcaz?? hayır yappmayın böyle bu defa olacak inananın ki buna olsun.. inanıp dua ederek kavuşacağız meleklerimize :) gülümseyiin lütfen.. mutlu ve umutlu bekleyelim bebeklerimizi..

arkadaşlarrr, bizim işimiz çok zor, sabır, sabırdan da öte bişey yaşadığımız.. ve bunun bir bedeli olacak, biliyosunuz fizyolojik herşey tamam eğer herşey yolunda giderse ve transfer gerçekleşebilirse geri kalanı inanmak ve başarmak demek.. umut demek.. umudu tüketirsek neye sığınıcaz?? hayır yappmayın böyle bu defa olacak inananın ki buna olsun.. inanıp dua ederek kavuşacağız meleklerimize :) gülümseyiin lütfen.. mutlu ve umutlu bekleyelim bebeklerimizi..

harıkasın ya alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

acaba ben bebepim olacağına inanmıyo olabilirmiyim

aaaaaaaa hanımlarrrr sirkelenin kendinize gelin
ne mutlu tedavi olabiliyosunuz olur olmaz Rabbimin bileceği şey biz elimizden geleni yapalım da ne zaman Rabbim izin verir bilemeyiz ne güzel şükredin tedavi olabiliyosunuz ben altı senedir bekliyorum 3 aşılama negatif tüp dedi doktor ama şu an maddi sıkıntılarımız var ama diyorum ki bunda da vardır bir hayırrr hadddiiiiii ammmaaaaa bebekler gelecek inanın YÜCE RABBıM en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla hayırlasıyla :emir_bebek:alkisalkisalkis

canım bebekteyız............çok guzel düşünüyosun canım ..........bravo ....inş olacak gelecek bebişler..........haklısın bır hayır var herşeyde...bız bılemeyız...........adacım sıkıntın inş bırakır senı bıraz cesaret evet aslında kolay değıl..........ama ne gelır kı elden rabbım ne ders o olacak.........bol dua ıle guzel sozlerle destek olucaz bırbırımıze bızı bızden başkası anlamaz..............pozıtıf duşunnelım guzel duşunelım guzel ols

arkadaşlar nedir bu karamsarlık sıkıntı hali kendinizi bırakmayın ya.bakın bana ikizlerimi kaybettim,bir düşük yaptım sonra birde kürtaj olmak zorunda kaldım ikizlerime ama hala çok şükür ayakdayım ve hiç sıkılmadan başım dik yola devam ediyorumsositososito.ne yapalım bizim imtihanımızda bu bizede bu yollardan geçip anne olmak kısmetmiş bizde bu şekilde anneliği tadarız:teselli:.annelerin hakkı ödenmezmiş bizimki inşalllah katmerli olacak.şükredelimki rabbimin verdiği imtihanı güzel geçelim değilmi.hepimiz en yakın zzamanna anne olacağız hemde yeter artık ben nasıl korunabilirim diyerek o zaman sakın şikayet etmeyin kaydirigubbakcemile

aaaaaaaa hanımlarrrr sirkelenin kendinize gelin
ne mutlu tedavi olabiliyosunuz olur olmaz Rabbimin bileceği şey biz elimizden geleni yapalım da ne zaman Rabbim izin verir bilemeyiz ne güzel şükredin tedavi olabiliyosunuz ben altı senedir bekliyorum 3 aşılama negatif tüp dedi doktor ama şu an maddi sıkıntılarımız var ama diyorum ki bunda da vardır bir hayırrr hadddiiiiii ammmaaaaa bebekler gelecek inanın YÜCE RABBİM en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla hayırlasıyla :emir_bebek:alkisalkisalkis

canım bebekteyız............çok guzel düşünüyosun canım ..........bravo ....inş olacak gelecek bebişler..........haklısın bır hayır var herşeyde...bız bılemeyız...........adacım sıkıntın inş bırakır senı bıraz cesaret evet aslında kolay değıl..........ama ne gelır kı elden rabbım ne ders o olacak.........bol dua ıle guzel sozlerle destek olucaz bırbırımıze bızı bızden başkası anlamaz..............pozıtıf duşunnelım guzel duşunelım guzel ols

arkadaşlar nedir bu karamsarlık sıkıntı hali kendinizi bırakmayın ya.bakın bana ikizlerimi kaybettim,bir düşük yaptım sonra birde kürtaj olmak zorunda kaldım ikizlerime ama hala çok şükür ayakdayım ve hiç sıkılmadan başım dik yola devam ediyorumsositososito.ne yapalım bizim imtihanımızda bu bizede bu yollardan geçip anne olmak kısmetmiş bizde bu şekilde anneliği tadarız:teselli:.annelerin hakkı ödenmezmiş bizimki inşalllah katmerli olacak.şükredelimki rabbimin verdiği imtihanı güzel geçelim değilmi.hepimiz en yakın zzamanna anne olacağız hemde yeter artık ben nasıl korunabilirim diyerek o zaman sakın şikayet etmeyin kaydirigubbakcemile

nekadar doğru kelimeler seçmişsiniz
haklısınız arkadaşlar
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnn

Allah hepimize sabır versin kızlar..
ilk tedavimde aklıma takılan her soruyu sizlere sordum hep sizlerden yardım aldım, iyi ki varsınız..
2. tedavim Ada gibi nerdeyse başlayacak,haziranda inşallah... az kaldı ama ben de çok çok korkuyorum, ilk tedavimde de hep korktum, ama şimdi o korku yine başladı ben de, sıkıntı, korku,endişe ne ararsan var... günler geçmesin istiyorum bazen sabah kalkınca, tarihe bakmamaya çalışıyorum, ya olmazsa korkusu tabii ki var ama bir de ben tedaviden çok korkuyorum......

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten bizi bizden başkasının anlamsı çok zor.ben de 2.laparoskobi olucam bu ay ve ilki kadar cesur değilim onadan sonrada tüp bebek tedavisi yani ben de şimdiden daralıyorum

peki bu korkuyu nasıl yeneceğiz? bu daralmalar nasıl geçecek sizce? ben cidden çok korkuyoruuum

öyle oluyor ben ilkinde çok fenaydı şimdide yavaş yavaş geliyor bana bende farkındayım

günay merheba seni yazılarını okumuştum hamile olduğunu öğrenince çok sevindim.nasıl gidiyo hamilik bizim için dua et olur mu:Saruboceq:

Back
X