arkadaşlarrr, bizim işimiz çok zor, sabır, sabırdan da öte bişey yaşadığımız.. ve bunun bir bedeli olacak, biliyosunuz fizyolojik herşey tamam eğer herşey yolunda giderse ve transfer gerçekleşebilirse geri kalanı inanmak ve başarmak demek.. umut demek.. umudu tüketirsek neye sığınıcaz?? hayır yappmayın böyle bu defa olacak inananın ki buna olsun.. inanıp dua ederek kavuşacağız meleklerimize :) gülümseyiin lütfen.. mutlu ve umutlu bekleyelim bebeklerimizi..
arkadaşlarrr, bizim işimiz çok zor, sabır, sabırdan da öte bişey yaşadığımız.. ve bunun bir bedeli olacak, biliyosunuz fizyolojik herşey tamam eğer herşey yolunda giderse ve transfer gerçekleşebilirse geri kalanı inanmak ve başarmak demek.. umut demek.. umudu tüketirsek neye sığınıcaz?? hayır yappmayın böyle bu defa olacak inananın ki buna olsun.. inanıp dua ederek kavuşacağız meleklerimize :) gülümseyiin lütfen.. mutlu ve umutlu bekleyelim bebeklerimizi..
aaaaaaaa hanımlarrrr sirkelenin kendinize gelin
ne mutlu tedavi olabiliyosunuz olur olmaz Rabbimin bileceği şey biz elimizden geleni yapalım da ne zaman Rabbim izin verir bilemeyiz ne güzel şükredin tedavi olabiliyosunuz ben altı senedir bekliyorum 3 aşılama negatif tüp dedi doktor ama şu an maddi sıkıntılarımız var ama diyorum ki bunda da vardır bir hayırrr hadddiiiiii ammmaaaaa bebekler gelecek inanın YÜCE RABBİM en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla hayırlasıylaalkisalkisalkis
canım bebekteyız............çok guzel düşünüyosun canım ..........bravo ....inş olacak gelecek bebişler..........haklısın bır hayır var herşeyde...bız bılemeyız...........adacım sıkıntın inş bırakır senı bıraz cesaret evet aslında kolay değıl..........ama ne gelır kı elden rabbım ne ders o olacak.........bol dua ıle guzel sozlerle destek olucaz bırbırımıze bızı bızden başkası anlamaz..............pozıtıf duşunnelım guzel duşunelım guzel ols
arkadaşlar nedir bu karamsarlık sıkıntı hali kendinizi bırakmayın ya.bakın bana ikizlerimi kaybettim,bir düşük yaptım sonra birde kürtaj olmak zorunda kaldım ikizlerime ama hala çok şükür ayakdayım ve hiç sıkılmadan başım dik yola devam ediyorumsositososito.ne yapalım bizim imtihanımızda bu bizede bu yollardan geçip anne olmak kısmetmiş bizde bu şekilde anneliği tadarız:teselli:.annelerin hakkı ödenmezmiş bizimki inşalllah katmerli olacak.şükredelimki rabbimin verdiği imtihanı güzel geçelim değilmi.hepimiz en yakın zzamanna anne olacağız hemde yeter artık ben nasıl korunabilirim diyerek o zaman sakın şikayet etmeyin kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?