Çok değersiz hissediyorum! !

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu ?
Bakımsız biri misiniz ?

Ne olursa olsun hareketi çok çirkin .
Dogumdan once çalışan çok bakımlı bir insandım işten gelince hiç usenlem neredeyse hergün duş alırdım şuan bebe rağmen nerdeyse hergün dusumu alırım temizim yani ama evde bebekle makyaj olmuyor tabi ki onla uğraşmaktan kendisi nerdeyse haftada 1 kere duş alır pardum sevmediği için kullanmi yor dogumdan once ilişkimizde birlikte olmadan önce mutlaka sexy bir iç çamaşırı giyip öncesinde duş alıp oje koku vs.yani bunalri yapıyordum bakımlı bi insandim

Dikkat ettim de güzel eşi olanlar, onların özgüvenlerini kırmak için ellerinden geleni yapıyor . Sanırım kendi eksikliklerini bu şekilde bastırıyorlar .
Belki onun çevresine göre güzel biriyim ama eşime nası görünüyorum bilmiyorum çünkü akrabaları arkadaşları hepsi beğendiğini biliyorum kendisisin söylüyordu

Ben bu erkekleri anlamıyorum cidden. Senin soyun devam etsin diye 9 ay karnında bebek taşıyor ve omur boyu yükünü kilo aldı diye laf sokmalara bak. İşte hep 2 cekirdek 1 dirhem kocanın karşına çıkmayacaksın arkadaş valla . Biraz bakımsız olunca direk laf sokuyorlar. Ha benim kocam öyle değil çok şükür beni en pasaklı en bakımsız halimle bile prenses gibi görür ki kilolu bir insanımda. Hamile kalınca daha da kilo alırım ama bu benim eşimi etkilemez ( umarım ) sende canim çok degil az kendine bak . Derli toplu kıyafetler ggiy madem esin dış görünüşe bu kadar önem veriyor.

Esimden önceki erkek arkadaşım Kenan imirzaliogkuna çok benziyordu banda onlada çok değer veriyordu ki siz Kenan imirzaliogkuna deyince o geldi aklıma :)
Kocam ortalama yani yakışıklı sayılır ama abartılı değil kendisini n yakışıklı olmadığını söyer herzaman ama neden bu kadar egoist o zman onunbilmiyirun

Bebekten önce xok bakımlı ydim yukarda da yazdım arkadaşa alıştı sanırım o halime bilmiyirum yani görsemuz beni nası böle birşey demiş deediniz doğum öncesi için konusuyorum

GerGerçekten bunu yapicam artık bu taktogi

Bunun senin bakimli olman ya da olmamanla ilgisi yok. Problem sen de degil esinde. Kendindeki bazi seyleri bu sekilde kapatmaya calisiyor. Korkmuyorum senden demeniz aslinda ondan korktugunuzu barindirir altinda. Ozguveninizi yitirmissiniz. Kendinizi degersizlestirirken esinizin totosunu mu kaldirdiniz?
Saygi biterse evlilikler de biter. Size bu sekilde davranmadina izin vermeyin. Istemiyorsa pasamiz gidebilir. Onu zorla tutan yok. Bavulunu alsin ve gitsin. Zoraki seni burada tutan yok deyin.

Evwt daha sonra büyük bi kavga ettik bebek için duruyorum burda mecburiyetten dedim yoksa ayılmak istiyorum senden dedim kendini ne zannediyorsun Brad pitlemi evliyim yada dunyaxa ünlü ni mankenlemi evliyim haberim yok dedim sonra başladı ben yakışıklı bi adam değilim dedi sen herşeyi xok kafana takıyorsun dedi bana söyledigi o cümle için guya öle dmek istememiş daha ne olacak

Bir insan bir insani sevmeyebilir ama saygi gostermek zorunda. Sevgisi bittiyse hayati daha fazla iki tarafa cehennem etmeye de hakki yok, gitsin.
Onun psikolojik siddetine tahammul etmeyin. Amac sizi ezmek. Pistirmak. Genelde erkekler cocuk olunca nasilsa artik gidemez diye icindeki canavari cikarabiliyor. Hayatinda baska biri olabilir mi?
Hayati zorlastirmak istiyorsa kendi bilir ama guzel guzel gecinmek varken bu sekilde devam edecekse buyursun gitsin beyefendi.

Esiniz sanki Brad Pitt
Oyle olsa bir Angelina Jolieyle evlenirdi heralde
Sizinle neden evlenmis zorla silah mi dayamislar.
Kendinize guvenin onu da takmayin.
Ilk once insan ve baba olsun.

Konu eski, 2-3 sayfa geriden okursanız daha iyi anlarsınız, herşey yolunda şuan.

Şuanda eşimiz işi nedeniyle küçük bi ilçedeyiz
Benim ki bi his ama sanki arkadaşının eşinden hoşlanıyor gb geliyir bana böle bi şeye cesaret edemez ama yani bi ilgisi var gb kadına bilmiyirum emin değilim begenimi ilgimi bunu anlamak zor

Genelde erkekler bu durumlarda hal degistirirler, eslerini begenmez olurlar. Hakaret ve kufurler baslar...Ben de o yuzden sormustim hayatinds biri olabilir mi diye? Gorusuyor olabilirler. Bunu ona sormayin sakin asla kabul etmezler ve sizi de ruh hastasi olmakla suclarlar. Oyle bir sey varsa da suphelendiginizi anladiklari an daha temkinli olurlar. Sadece gozlemleyin. Sosyal hesaplarina bakin bir de. Facebook, instagrsm falan...

Tipik erkek..kendilerine baksin bir cogu.. kendileri dunya guzeli ama bizim haberimiz yok demekki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…