Beğenmiyorsan evlenmeseydin zorlami evkendim dedimYani benden cok iyi olduğunu dusunmuyirum dogumdan sonra kilo aldım ama biraz verebildim beğenmiyor beni narsist
Gerçekten çirkin degilim ama yinede çok üzüldüm ağladım kendimi kötü hissettim öle soledigi için yani ben bu cümle üzerine onunla artık ne paylasa bilirim onu dusunuyirum ne yapacağım bilmiyorum zaten anlaşamıyoruz huzur kalmadiÜzüldüğünü sakın belli etme neden çirkin olacakmışsın ki çok incitici bir davranış ve cümle çok üzüldüm
Gerçekten çirkin degilim ama yinede çok üzüldüm ağladım kendimi kötü hissettim öle soledigi için yani ben bu cümle üzerine onunla artık ne paylasa bilirim onu dusunuyirum ne yapacağım bilmiyorum zaten anlaşamıyoruz huzur kalmadi
Ev hali işte arkadaslar bebekte var bebekten once yaparım evde makyaj hafif dikkat ederdim o zamanda garipserdi yine entersan bi adam 88 kiloydum dogumda şuan 74 e düştün 70 kiloydum hamileyken boyum 1.70
Dünden beri konusmuyirum o kadar yüzsüz bi insanı ki konuşuyor sabah binle kahvaltımı ayrı yaptım görmek istemiyorum bundan sonra nasıl davrqnicagimi bilmiyorum o cümle beni xok üzdüEmin ol gayette guzelsindir,bazi erkekler ki kendilerinden nefret ediyorum bunu belirtim oncellikle birden bire esini begenmemeye basliyor genelde dogum hamilelik zamanina geliyor hormonlarimi bozuluyor niyeyse artik...
neyse iste kuzum bir kisinin cirkin demesiyle cirkin olmazsin isin ozeti ,kendin demissin zaten oyle olmadigini,eger kilo varsa ver vucut bozuksa spor yap sıkılas,evde makyajini sacini basini yap derin derin dekolteni giy azicik kendine gelsin oda ,terbiyesiz herif
Yani o cümleden sonra ona dokunmayı bırak görmeye tahammülüm yokSizi beğenmese evlenmezdi. Ayrıca daha 8 ay önce doğum yapmışsınız yahu vücut zaten 2 senede toparlanıyor.
Bu hödüğü ikinci kez baba yapmasanız bari. Birinciyi bile haketmemiş ama...
Aklıma gelse keşkebeynim hep yanıkmış ki senin gibi odunla evlenmişim deseydiniz keşke..
Öyle ahim şahım bi güzelliğim olmasada o soledigi kadar da kötü olmadığımı dusunuyirum
Biraz kilo verdigüm için mutluydum yenince ni özgüvenimi kazaniyordum gerçekten moralim bozuldu suandaki düşüncem ne için uğraşıyorum ki zaten Beni beğenmiyor tabi ki kendimizin yapiyirum iyi hissetmek için ama.motivasyonu bozuluyor insaninGüzellik bir bütündür erkekler bu bütünün belli kısmıyla daha çok ilgilenirler olay bu..
Öz güvenini kaybetme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?