O zaman doğumdan çnce bu tip hakaretleri var mıydı ?Dogumdan once çalışan çok bakımlı bir insandım işten gelince hiç usenlem neredeyse hergün duş alırdım şuan bebe rağmen nerdeyse hergün dusumu alırım temizim yani ama evde bebekle makyaj olmuyor tabi ki onla uğraşmaktan kendisi nerdeyse haftada 1 kere duş alır pardum sevmediği için kullanmi yor dogumdan once ilişkimizde birlikte olmadan önce mutlaka sexy bir iç çamaşırı giyip öncesinde duş alıp oje koku vs.yani bunalri yapıyordum bakımlı bi insandim
Genelde erkekler bu durumlarda hal degistirirler, eslerini begenmez olurlar. Hakaret ve kufurler baslar...Ben de o yuzden sormustim hayatinds biri olabilir mi diye? Gorusuyor olabilirler. Bunu ona sormayin sakin asla kabul etmezler ve sizi de ruh hastasi olmakla suclarlar. Oyle bir sey varsa da suphelendiginizi anladiklari an daha temkinli olurlar. Sadece gozlemleyin. Sosyal hesaplarina bakin bir de.
Böle şeyler solemezdi hamile kaldim bu tarz bi kaç şey olduO zaman doğumdan çnce bu tip hakaretleri var mıydı ?
Haftada 1 duş mu? Bacım bunla nasıl cocuk yaptın?Dogumdan once çalışan çok bakımlı bir insandım işten gelince hiç usenlem neredeyse hergün duş alırdım şuan bebe rağmen nerdeyse hergün dusumu alırım temizim yani ama evde bebekle makyaj olmuyor tabi ki onla uğraşmaktan kendisi nerdeyse haftada 1 kere duş alır pardum sevmediği için kullanmi yor dogumdan once ilişkimizde birlikte olmadan önce mutlaka sexy bir iç çamaşırı giyip öncesinde duş alıp oje koku vs.yani bunalri yapıyordum bakımlı bi insandim
Eşin seni senin onun sevdiğin kadar sevmiyormuş bunu çıkardım ben sadece dış görünüş için evlenmiş ya da baska Şeyler cazip gelmiş .Böle şeyler solemezdi hamile kaldim bu tarz bi kaç şey oldu
Bunları söyleyen bir adam için ben süslenmezdim sanırımEmin ol gayette guzelsindir,bazi erkekler ki kendilerinden nefret ediyorum bunu belirtim oncellikle birden bire esini begenmemeye basliyor genelde dogum hamilelik zamanina geliyor hormonlarimi bozuluyor niyeyse artik...
neyse iste kuzum bir kisinin cirkin demesiyle cirkin olmazsin isin ozeti ,kendin demissin zaten oyle olmadigini,eger kilo varsa ver vucut bozuksa spor yap sıkılas,evde makyajini sacini basini yap derin derin dekolteni giy azicik kendine gelsin oda ,terbiyesiz herif
Ama arkadasmiz bosanmayacak dolayisiyla birsekilde anlasilmasi lazim inanin bu sadece bir taktik malesef gorsellik cok onemli bu cins içinBunları söyleyen bir adam için ben süslenmezdim sanırım
İnsan en çok eşiyle birbirine değer vermeli. Yani onun size verdiği değer ortada maalesef. Çünkü insan değer verdiği birini bu derece kıramaz, buna cesaret edemez.Haklisiniz.konusmuyordum bu olaydan sonra ertesi gün konuşmaya çalışıyor o kadar yüzsüzki kesinlikle konusmayacaksin benimle dedim sinirler gerildi daha büyük kavga ettik kufurler falan yine daha sonra sakinleşince konuşunca neden ole birşey soledigini sordum öle dmek istememiş guya falan sende herşeye cok takılıyorsun dedi ut anmadan bende ona dedim ki Brad Pittle yada dünyaca ünlü bi adamla evliyim de haberim yok dedim.laf soktum oda bu sefer başladı ben yakışıklı bi adam degilim diye böle birden yumusadi
ne ayıp ya... yaptığı gerçekten çok çirkin... bu gibi insanlar için verdiğim tavsiye hep şu olmuştur.. aynı taktiği uygulamak... o senin dış görünüşünden mi vurdu sende yapacaksın ki bir andropoz evresi yaşat bakalım nasıl oluyor o zaman. ama skaın bu olaya takılma olurmu önmeseme hatta unut hiç konusunu bile açma hiçbirşey yokmuş gibi davran ona. ve arada yapacağın sende göbeği saldın gidiyorsun bakıyorumda de mesela. saçın mı dökülmüş senin aaa yeni farkkettim sanki açıklıklar iyice açılmış... bu parfüm hep söyliycem unutuyorum çok kötü kokuyor teninde kokusumu öyle diye merak edip geçen gün kendi koluma sıktım bende gayet güzel koktu ama senin teninde bir acayip kokuyor... hep söyliycem unutuyorum bu gömlek sende çok emanet gibi duruyor bence bir daha bu modeli tercih etme vss..... daha bir sürü bulurum bak bakalım kendini sana beğendirmek için neler yapıyor o zaman bırak sana baskı yapmayı kendi baş etsin bakalım baskıyla. erkekler takılmaz deme öyle bir takılıyorlar ki tescillidir bu bende bir arakdaşıma bu şekilde yardımcı olmuşluğum var... çocuk kıza sürekli çirkinsin, yanıma yakışmadığını söylüyorlar, yok oran kokuyor yok buran kokuyor diyip duruyormuş. kızın psikolojisi bozulmuştu.... sonra rotayı çevirdik şimdi ben senin yanına yakışmıyorum demeye başladı çocuk. erkekler bir acayip ya. bazen gerçekten hadlerini aşıyorlar bence bir dersi hakketmiş o.
bu yöntem çok işe yarıyoreşim bi ara çok kilo aldı. 30 yaşında kocaman göbek.. Bigün makyaj yapıyodum boy aynasının karşısında geldi sarıldı bana aaaaa nolmuşsun sen dedim. Noldu ki dedi. Yaw şu göbeğe bak ben hem mimyonum hem inceyim abin mi dediklerinde bozuluyodun bu gidişle amcan mı diycekler dedim adam bi bakıyo ki kendine porsiyonlarını azalta azalta 20 kiloya yakın verdi..
Yıpratın çenenizle siz üzülceğinize o eziklensin..
Bende ayni şeyi düşünüyorum o kadar doğru kiİnsan en çok eşiyle birbirine değer vermeli. Yani onun size verdiği değer ortada maalesef. Çünkü insan değer verdiği birini bu derece kıramaz, buna cesaret edemez.
Herşeyi çok takiyorsun diyor birde soledigi şey icin şaka gb adam suana konuşuyorum ama soğuk yani unutamam zaten soledigi şeyi ne olacak bilmiyorumSen önce adam ol de,silah zoruyla mi evlenmiş,gazozuna ilaç mi kattim de..sana çocuk doğurdum aile verdim nankör de..ay hincimi alamadim
Uadamlari anlamak zor:)bende bugün dedim ki göz çevren çok kirismis hemen bozuluyo kendisiyle ilgili seylere bundan sonra bende onun eksikliklerini yüzüne vurmaktan cekinmiycem 32 yasinda eşim bende 31Kesinlikle haklısınız..Benimki geçenlerden bana şakayla karışık bişeyler söyledi üstüm başımla ilgili ,can havliyle kahvaltı hazırlıyorum.Saçıma mı dedi kıyafetime mi anlamadım ama acayip sinirlendim çünkü kendisinin son derece alakasın kombinlerine maruz kalıyorum evin içinde ..Ben de gayet uyumlu giyinirim belki de kendi eksiğindendir bilmiyorum artık..
Öyle bir carladım ki “sen bi kendine bak sonra bana laf söyle,bunu diyen sen olma bari “gibi..
Bir kaç gün sonra arıyor beni,”Beni dükkandan al da üstüme bişeyler alalım evde giymeye “
İşte heves kalmıyor gerçekten nasılsa diyorum belli düşüncesi yani umursamoyorBunları söyleyen bir adam için ben süslenmezdim sanırım
Ben bilmiyorum nasıl yaptım kendine bakmıyor bide bana sarıyor hastaHaftada 1 duş mu? Bacım bunla nasıl cocuk yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?