Çok değersiz hissediyorum! !

O zaman doğumdan çnce bu tip hakaretleri var mıydı ?

O zaman doğumdan çnce bu tip hakaretleri var mıydı ?
Böle şeyler solemezdi hamile kaldim bu tarz bi kaç şey oldu

Haftada 1 duş mu? Bacım bunla nasıl cocuk yaptın?

Bazen cok yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kadınlar görüyoruz ya, o kadınlar ben çok güzelim hatırlayın havalarında geziyor, erkege de bunu kabul ettiriyor. Erkekler etki altında kalır. Siz güzel olduğunuzu düşünürseniz onda inanır. Siz çirkin olduğunuzu düşünürseniz o da öyle düşünür. Bir de esi kendine gore çok güzel olan erkekler kıskancliktan psikolojik şiddet uygulayıp kadının özgüvenini yok etmeye çalışıyor ki kadının gözü acilmasin.

Bence sende ona aynı şekilde yaklaş ozguvenini tavan yaptır onun yanında onu beğenmiyör muş gibi yap koyuyorsun filan de sen sesini cikarmayip üzüldüğün için bence o kendini bişey sanıyor bir süre kabul etmez ama sonra senin tavirlarindan rencide olmaya başlar dene bi

Böle şeyler solemezdi hamile kaldim bu tarz bi kaç şey oldu
Eşin seni senin onun sevdiğin kadar sevmiyormuş bunu çıkardım ben sadece dış görünüş için evlenmiş ya da baska Şeyler cazip gelmiş .
Yaptığı çok kötü ve Kırıcı .

Bence sen çok çirkinsin kilo aldın, saçların dokuluyor vs diye eşini kötülemek yerine, ben çok güzelim, ne kadar şanslısın ki benle evlendin, bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Kim der ki bana yeni bebeği var, ne bebekli kadınlar görüyorum 100 kilo, şimdiden kilo vermeye başladım yakında liseli kız gibi olurum, ilerde çocuğumla beni kardeş sanacaklar, benim gibi kadınlar yaslanmaz falan de . 8 aylık bebeğin var, kocanı kotuleyip gerginlik yaratmak sana bir şey kazandırmaz.

Bunları söyleyen bir adam için ben süslenmezdim sanırım

İnsan en çok eşiyle birbirine değer vermeli. Yani onun size verdiği değer ortada maalesef. Çünkü insan değer verdiği birini bu derece kıramaz, buna cesaret edemez.

Sen önce adam ol de,silah zoruyla mi evlenmiş,gazozuna ilaç mi kattim de..sana çocuk doğurdum aile verdim nankör de..ay hincimi alamadim

Kesinlikle haklısınız..Benimki geçenlerden bana şakayla karışık bişeyler söyledi üstüm başımla ilgili ,can havliyle kahvaltı hazırlıyorum.Saçıma mı dedi kıyafetime mi anlamadım ama acayip sinirlendim çünkü kendisinin son derece alakasın kombinlerine maruz kalıyorum evin içinde ..Ben de gayet uyumlu giyinirim belki de kendi eksiğindendir bilmiyorum artık..
Öyle bir carladım ki “sen bi kendine bak sonra bana laf söyle,bunu diyen sen olma bari “gibi..

Bir kaç gün sonra arıyor beni,”Beni dükkandan al da üstüme bişeyler alalım evde giymeye “

Sen önce adam ol de,silah zoruyla mi evlenmiş,gazozuna ilaç mi kattim de..sana çocuk doğurdum aile verdim nankör de..ay hincimi alamadim
Herşeyi çok takiyorsun diyor birde soledigi şey icin şaka gb adam suana konuşuyorum ama soğuk yani unutamam zaten soledigi şeyi ne olacak bilmiyorum

B
Uadamlari anlamak zor:)bende bugün dedim ki göz çevren çok kirismis hemen bozuluyo kendisiyle ilgili seylere bundan sonra bende onun eksikliklerini yüzüne vurmaktan cekinmiycem 32 yasinda eşim bende 31

Şuanda 73 kiloyum dogumdan sonra saçlarımı hiç boyayamadim bi kaç ay sonra düşünüyorum çokta iç açıcı değil suan fiziksel görüntü m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…