Çok değersiz hissediyorum! !

Küçücük bebekle uğraşayorsun ya bi zahmet güzel olma. Ayrıca kim ne derse desin güzellik=bakımdır. Bebekle insan bazen wc gidebildiğine şükrediyor, ne bakımı...
Gerçekten tuvalete gitneyi unutuyorum bazen gun boyunca evde tayt üstüne t shirti bileyim dogumdan beri ne yapabilirim ki

Aksine bu olay seni daha çok motive etmeli..Moralini bozma aşırı kilo fazlalığın kalmamış zaten zamanla kalanıda verirsen bakımını eksik etmezsen bakalım daha ne bahane bulacak

ne ayıp ya... yaptığı gerçekten çok çirkin... bu gibi insanlar için verdiğim tavsiye hep şu olmuştur.. aynı taktiği uygulamak... o senin dış görünüşünden mi vurdu sende yapacaksın ki bir andropoz evresi yaşat bakalım nasıl oluyor o zaman. ama skaın bu olaya takılma olurmu önmeseme hatta unut hiç konusunu bile açma hiçbirşey yokmuş gibi davran ona. ve arada yapacağın sende göbeği saldın gidiyorsun bakıyorumda de mesela. saçın mı dökülmüş senin aaa yeni farkkettim sanki açıklıklar iyice açılmış... bu parfüm hep söyliycem unutuyorum çok kötü kokuyor teninde kokusumu öyle diye merak edip geçen gün kendi koluma sıktım bende gayet güzel koktu ama senin teninde bir acayip kokuyor... hep söyliycem unutuyorum bu gömlek sende çok emanet gibi duruyor bence bir daha bu modeli tercih etme vss..... daha bir sürü bulurum bak bakalım kendini sana beğendirmek için neler yapıyor o zaman bırak sana baskı yapmayı kendi baş etsin bakalım baskıyla. erkekler takılmaz deme öyle bir takılıyorlar ki tescillidir bu bende bir arakdaşıma bu şekilde yardımcı olmuşluğum var... çocuk kıza sürekli çirkinsin, yanıma yakışmadığını söylüyorlar, yok oran kokuyor yok buran kokuyor diyip duruyormuş. kızın psikolojisi bozulmuştu.... sonra rotayı çevirdik şimdi ben senin yanına yakışmıyorum demeye başladı çocuk. erkekler bir acayip ya. bazen gerçekten hadlerini aşıyorlar bence bir dersi hakketmiş o.

Çocuğu yapmayı biliyorlar sonrasında kadının fiziken ve hormonal değişimine katlanamiyorlar. Bu nasil bir ego ya kadın kilo almamali sarkmamali hep bakimli olmalı yoksa kocasinin beğenme hakki var ama erkek kilo alsın karisi iyi bakmış demektir. yazıklar olsun insanlıktaki bu algıya. Siz dünyaya bir can gelmesine vesile olmuşsunuz içinizde aylarca taşıyıp binbir zorlukla dogurmussunuz. Size hayranlık duyması gerekirken bu eleştiri hakkını nasıl kendinde bulabilir ya hayret bişey leylek mi getirecekti

Kesinlikle kendi eksikliklerini sana örtpas etmeye çalışmış.. Bana göre ezik insanlar böyle davranıyor, Kendi eksiklikleri yada kusurları karşındakine yıkmak genel birşey...
Hiç takılma arkadasların dediği gibi kısasa kısas yap sende..
Madem öyle sende onda ki eksikleri söylee böylee çat çattt.
Eminim ki dank eder...

kocan sarışında esmer ( kenan imirzalıoğuna )

esmerse ( tabıkı kıvanç tatlıtuğa ) çok dikkatli bak sonra kafanı çevir kocana bak sonra tekrar bu iki yakışıklıya çevir kafanı ,
sonra da allah verdimi veriyor de , kocan bu ikisi kadar yakışıklı ve dikkat çekici değil demi ?

Bu erkeklerin hadsizlikleri nolcak ya. Kendilerini ne saniyolar anlamiyorum. Moralini bozma kendi tipine baksin önce. Ama birazda suç sende böyle insan olmayan hödüklerle neden cocuk yapiyosunuz arkadaslar ya. Zaten çocuktan oncede kotu giden bi iliskiymis neden bile bile lades yani?

Aynı yatağa gelmesin o zaman, aynı odada da durmasın. Yemeğide ayrı yiyin. Madem beğenmiyor beyefendi süründürün sizde. Laf ağızdan çıkarken 40 kere düşünsün bi dahakine. Ama bunun sonu gelmeyecekse bu zulmü kendinize reva görmeyin. Ayrılın.

terbiyesiz! ne demek aynaya bak.
o önce o kalbinin karartısına baksın. daha yeni annesin. 8 aylı bir bebeği dünyaya alıştırmaya çalışıyorsun bir evi çekip çeviriyorsun kendine katlanıyorsun daha da beğenmiyor mu?? konuşmamaya devam bence

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu ?
Bakımsız biri misiniz ?

Ne olursa olsun hareketi çok çirkin .

bu yöntem çok işe yarıyor eşim bi ara çok kilo aldı. 30 yaşında kocaman göbek.. Bigün makyaj yapıyodum boy aynasının karşısında geldi sarıldı bana aaaaa nolmuşsun sen dedim. Noldu ki dedi. Yaw şu göbeğe bak ben hem mimyonum hem inceyim abin mi dediklerinde bozuluyodun bu gidişle amcan mı diycekler dedim adam bi bakıyo ki kendine porsiyonlarını azalta azalta 20 kiloya yakın verdi..

Yıpratın çenenizle siz üzülceğinize o eziklensin..

Esimden önceki erkek arkadaşım Kenan imirzaliogkuna çok benziyordu banda onlada çok değer veriyordu ki siz Kenan imirzaliogkuna deyince o geldi aklıma :)

İğrençlik derecesinde çirkin bir insan eşiniz bence kusura bakmayın ama.
Haklisiniz.konusmuyordum bu olaydan sonra ertesi gün konuşmaya çalışıyor o kadar yüzsüzki kesinlikle konusmayacaksin benimle dedim sinirler gerildi daha büyük kavga ettik kufurler falan yine daha sonra sakinleşince konuşunca neden ole birşey soledigini sordum öle dmek istememiş guya falan sende herşeye cok takılıyorsun dedi ut anmadan bende ona dedim ki Brad Pittle yada dünyaca ünlü bi adamla evliyim de haberim yok dedim.laf soktum oda bu sefer başladı ben yakışıklı bi adam degilim diye böle birden yumusadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…