Gerçekten tuvalete gitneyi unutuyorum bazen gun boyunca evde tayt üstüne t shirti bileyim dogumdan beri ne yapabilirim kiKüçücük bebekle uğraşayorsun ya bi zahmet güzel olma. Ayrıca kim ne derse desin güzellik=bakımdır. Bebekle insan bazen wc gidebildiğine şükrediyor, ne bakımı...
Aksine bu olay seni daha çok motive etmeli..Moralini bozma aşırı kilo fazlalığın kalmamış zaten zamanla kalanıda verirsen bakımını eksik etmezsen bakalım daha ne bahane bulacakBiraz kilo verdigüm için mutluydum yenince ni özgüvenimi kazaniyordum gerçekten moralim bozuldu suandaki düşüncem ne için uğraşıyorum ki zaten Beni beğenmiyor tabi ki kendimizin yapiyirum iyi hissetmek için ama.motivasyonu bozuluyor insanin
Şuanda ne yapacağımı bilmiyorum onunla aynı ortamda olmak istemiyorumAy çok üzüldüm ya gerçekten gaz vermek istemem ama çok kırıcıNe kadar düşüncesiz
ne ayıp ya... yaptığı gerçekten çok çirkin... bu gibi insanlar için verdiğim tavsiye hep şu olmuştur.. aynı taktiği uygulamak... o senin dış görünüşünden mi vurdu sende yapacaksın ki bir andropoz evresi yaşat bakalım nasıl oluyor o zaman. ama skaın bu olaya takılma olurmu önmeseme hatta unut hiç konusunu bile açma hiçbirşey yokmuş gibi davran ona. ve arada yapacağın sende göbeği saldın gidiyorsun bakıyorumda de mesela. saçın mı dökülmüş senin aaa yeni farkkettim sanki açıklıklar iyice açılmış... bu parfüm hep söyliycem unutuyorum çok kötü kokuyor teninde kokusumu öyle diye merak edip geçen gün kendi koluma sıktım bende gayet güzel koktu ama senin teninde bir acayip kokuyor... hep söyliycem unutuyorum bu gömlek sende çok emanet gibi duruyor bence bir daha bu modeli tercih etme vss..... daha bir sürü bulurum bak bakalım kendini sana beğendirmek için neler yapıyor o zaman bırak sana baskı yapmayı kendi baş etsin bakalım baskıyla. erkekler takılmaz deme öyle bir takılıyorlar ki tescillidir bu bende bir arakdaşıma bu şekilde yardımcı olmuşluğum var... çocuk kıza sürekli çirkinsin, yanıma yakışmadığını söylüyorlar, yok oran kokuyor yok buran kokuyor diyip duruyormuş. kızın psikolojisi bozulmuştu.... sonra rotayı çevirdik şimdi ben senin yanına yakışmıyorum demeye başladı çocuk. erkekler bir acayip ya. bazen gerçekten hadlerini aşıyorlar bence bir dersi hakketmiş o.Arkadaslar merhaba,3 yillik evliyim 8 aylik bi oğlum var eşimle doğum öncesi problemlerimiz vardı, dogumdan sonra dahada kotü oldu hamilelik döneminde ilgisiz bir insandı.dün bir tartışma yaşadık bana bir sürü küfürler etti ne yapacaksan yap korkmuyorum senden dedim,oda bana dedi ki ben ne yapacağım sana allah yapmış yapacağını dedi ne demek bu dedim arka tarafta ayna var şuraya bak anlarsın gibisinden birşey söyledi sonra çevirmeye çalıştı beynin yanmış senin dedi bu beni çok üzdü ağladım dünden beri konusmuyirum bu çok zoruma gitti gerçekten, eşimin bu pskolojik şiddetinden bıktım bana uyguladığı askıda öle çirkinde değilim yinede üzüldüm
Bu sadece taktik zor ama bence sabirli olDünden beri konusmuyirum o kadar yüzsüz bi insanı ki konuşuyor sabah binle kahvaltımı ayrı yaptım görmek istemiyorum bundan sonra nasıl davrqnicagimi bilmiyorum o cümle beni xok üzdü
bu yöntem çok işe yarıyorne ayıp ya... yaptığı gerçekten çok çirkin... bu gibi insanlar için verdiğim tavsiye hep şu olmuştur.. aynı taktiği uygulamak... o senin dış görünüşünden mi vurdu sende yapacaksın ki bir andropoz evresi yaşat bakalım nasıl oluyor o zaman. ama skaın bu olaya takılma olurmu önmeseme hatta unut hiç konusunu bile açma hiçbirşey yokmuş gibi davran ona. ve arada yapacağın sende göbeği saldın gidiyorsun bakıyorumda de mesela. saçın mı dökülmüş senin aaa yeni farkkettim sanki açıklıklar iyice açılmış... bu parfüm hep söyliycem unutuyorum çok kötü kokuyor teninde kokusumu öyle diye merak edip geçen gün kendi koluma sıktım bende gayet güzel koktu ama senin teninde bir acayip kokuyor... hep söyliycem unutuyorum bu gömlek sende çok emanet gibi duruyor bence bir daha bu modeli tercih etme vss..... daha bir sürü bulurum bak bakalım kendini sana beğendirmek için neler yapıyor o zaman bırak sana baskı yapmayı kendi baş etsin bakalım baskıyla. erkekler takılmaz deme öyle bir takılıyorlar ki tescillidir bu bende bir arakdaşıma bu şekilde yardımcı olmuşluğum var... çocuk kıza sürekli çirkinsin, yanıma yakışmadığını söylüyorlar, yok oran kokuyor yok buran kokuyor diyip duruyormuş. kızın psikolojisi bozulmuştu.... sonra rotayı çevirdik şimdi ben senin yanına yakışmıyorum demeye başladı çocuk. erkekler bir acayip ya. bazen gerçekten hadlerini aşıyorlar bence bir dersi hakketmiş o.
Esimden önceki erkek arkadaşım Kenan imirzaliogkuna çok benziyordu banda onlada çok değer veriyordu ki siz Kenan imirzaliogkuna deyince o geldi aklıma :)kocan sarışında esmer ( kenan imirzalıoğuna )
esmerse ( tabıkı kıvanç tatlıtuğa ) çok dikkatli bak sonra kafanı çevir kocana bak sonra tekrar bu iki yakışıklıya çevir kafanı ,
sonra da allah verdimi veriyor de , kocan bu ikisi kadar yakışıklı ve dikkat çekici değil demi ?
Haklisiniz.konusmuyordum bu olaydan sonra ertesi gün konuşmaya çalışıyor o kadar yüzsüzki kesinlikle konusmayacaksin benimle dedim sinirler gerildi daha büyük kavga ettik kufurler falan yine daha sonra sakinleşince konuşunca neden ole birşey soledigini sordum öle dmek istememiş guya falan sende herşeye cok takılıyorsun dedi ut anmadan bende ona dedim ki Brad Pittle yada dünyaca ünlü bi adamla evliyim de haberim yok dedim.laf soktum oda bu sefer başladı ben yakışıklı bi adam degilim diye böle birden yumusadiİğrençlik derecesinde çirkin bir insan eşiniz bence kusura bakmayın ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?