- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Ne biliyim can sıkıntısı arada dertleşmek arkadaşım yok hiçkimse sormamış, ben sorayım bari. neden çaycı ablaya erkek arkadaşını anlatıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim can sıkıntısı arada dertleşmek arkadaşım yok hiçkimse sormamış, ben sorayım bari. neden çaycı ablaya erkek arkadaşını anlatıyorsun?
buraya yazNe biliyim can sıkıntısı arada dertleşmek arkadaşım yok hiç
Öyle yapıcam bundan sonra kadında sıkıldı belkide çünkü onunda dertleri var :)buraya yaz![]()
ya benim bi arkadaşım vardı. kendisi ile dertleşmek mümkün değildi. sürekli araya girer kendi derdini anlatırdı ve hep aynı şeyleri anlatırdı. sıkıldım ölü taklidi yapmaya başladım artık kıza karşı.. görüşmüyorum şimdi. cidden çok dert anlatan da çekilmiyor, sürekli kendi derdini araya sıkıştıran da çekilmiyor. genel olarak günümüz dünyasında dert çekilmiyor yaniÖyle yapıcam bundan sonra kadında sıkıldı belkide çünkü onunda dertleri var :)
Galiba ben biraz öyle yaptım bişey olunca birilerine anlatma ihtiyacı hissediyorum aslında anlatınca rahatlamıyorum bu sefer karşıdaki insanın dediği şeyleri takıyorum kendi içinde çözmek en iyisi galiba:)ya benim bi arkadaşım vardı. kendisi ile dertleşmek mümkün değildi. sürekli araya girer kendi derdini anlatırdı ve hep aynı şeyleri anlatırdı. sıkıldım ölü taklidi yapmaya başladım artık kıza karşı.. görüşmüyorum şimdi. cidden çok dert anlatan da çekilmiyor, sürekli kendi derdini araya sıkıştıran da çekilmiyor. genel olarak günümüz dünyasında dert çekilmiyor yani![]()
Aynen öyle yapıyor Galiba kocasından da çok çekmiş 55 yaşında falanDeyzem sevgili/eş/flört olarak tanıdığı bildiği tek erkeği anlatıyor işte naapsın kadıncağız? Kaç flörtü olmuş? Normal erkek arkadaşı olarak samimi arkadaşları filan olmuş mu ya da vs?
Kaç yaşında bu ablamız/teyzemiz? Erkeklere dair deneyimi nedir ki kaç farklı örnek versin, işte bi kocasını çözüyor, biliyor irdeliyor, dertli de belli ki, siz konuyu açtıkça da size dökülüyor.
aslında burda bıraz degısık olan sızsınızMerhaba;
Bizim işyerinde bir çaycı abla var ne zaman yanına gidip erkek arkadaşımla ilgili bir derdimi anlatsam hemen kocasını örnek veriyor.Benim kocamda böyle diyip duruyor.Sevgilimle kaç yaşındaki adamı bir tutuyor.Ne dersem değişmiyor hep aynı benimde kocam böyle diyip duruyor.Bilerek mi yapıyor acaba diye düşünmeye başladım.Hep olumsuz konuşuyor daha da içim kararıyor.Sizce yanlış mı anlıyorum.
Sizde erkek arkadaşınızdan bahsetmekten vazgeçin bozulmazsınız...o kadar arkadaşım vardr hiçbirimiz böyle sohbetlere girmeyiz,ben sıkılırım bi kere...Merhaba;
Bizim işyerinde bir çaycı abla var ne zaman yanına gidip erkek arkadaşımla ilgili bir derdimi anlatsam hemen kocasını örnek veriyor.Benim kocamda böyle diyip duruyor.Sevgilimle kaç yaşındaki adamı bir tutuyor.Ne dersem değişmiyor hep aynı benimde kocam böyle diyip duruyor.Bilerek mi yapıyor acaba diye düşünmeye başladım.Hep olumsuz konuşuyor daha da içim kararıyor.Sizce yanlış mı anlıyorum.
HahahahhahahahahhahaSizde çaycı ablaya erkek arkadaşınızla ilgili derdinizi anlatmayın.