• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dengesizim kendimi tanıyamıyorum...

htczhr

Veni, Vidi, Vici...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
3.884
33
158
39
gerçekten kafam çok karışık sadece yazıp rahatlamak istedim. eşimle görev yaptığımız dağın başında anışıp aşık olduk o kadar sevdik ki birbirimizi hiç bir şey umrumuzda değildi. neyse evlendik. delilik falan yapmadık ,gayet ailelerin onayı ,arkadaşların katılımı filan...
eşimin benimle tanışmadan önce bi kız arkadaşı olmuş ayrıldıklarında kız intihar etmiş herkeste suçlusu olarak eşimi görmüş. eşimle o zaman daha çıkmaya başlamamıştık gayet açık sordum kendisiyle alakalı olmadığını eski erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş bir kız olduğunu bunu ilk günden eşime söylediği için eşimin kabul ettiğini ama onun durumundan faydalanmamak için onunla hiç yatmadığını söyledi. zaten ayrılık kararını kızın aldığını birbirlerini sevemediklerini çok uzun süreli bi ilişki olmadığını söyledi.
orada yaşayan başka insanlardan o kızla samimi olan insanlardan durumu doğrulattım.
her şey çok güzeldi. taki evlenene kadar... evlendiğimiz gece bana karşı dürüst olmak istediğini ama ama ben onunla evlenmem diye şimdiye kadar söyleyemediğini aslında o kızla yatmış olduğunu ama onun dışındaki her şeyin doğru olduğunu söyledi. biliyorum doğru söylüyor...
ama ben hiç bir şeyi unutamam ki bunu da hiç unutmadım ona olan bütün güvenim gitti.
ve bir süre sonra tartışmalarımız başladı. su anda da bosanıyoruz.
sebebide esimin bana siddet uygulaması bugün babası kızımı aldı. onun için daha bi kötüyüm ve neden diye sorarken bu olayı hiç kimseye anlatmadığımı fark ettim.içimde çok büyütmüşüm. belki de nedenlerin başlangıcı budur dedim. anlatmak istedim. kusura bakmayın.
gerçi onun memleketine gelmek tuz biber oldu. sağolsunlar annesi ve babası sürekli doldurdular eşimi,
bana karsı hiç saygısı kalmadı kendi annesi, abisi nasıl davranıyorsa eşlerine banada öyle davrandı, sanki onlar çok mutluymus gibi...
kayınvalidemde ben cektim onlar cekmesin mantığı hiç yoktur zaten kendi evlatlarının arasını bile bozuyor(farkında ya da farkında olmayarak kimsenin günahını almayayım)
evlatları arasında kötü ne kadar konuşma varsa tasıyor bu yüzden görümcemle -ki kendisinden Allah razı olsun cok iyi bi sırdastı benim için- bile aramızı bozmustu.konusmuyorduk bu olaylar olduktan sonra sadece bi kere eltim -onuda cok severdim-aradı. bize gel dertleselim diye. kötü bi kavga olmustu bende size gelemem dedim.eşim filan tehdit ediyordu. şüphelendim. nitekim dediğim gibi oldu. 30 dak. sonra eşim aradı, yalnız görüselim diye kabul etmedim. yani eltim bile onların elinde ne yapsın. ozamandan beri hiç kimse aramadı sağlık olsun esimle mecburiyetten konusuyoruz kızımız var. keske buraya hiç tasınmasaydım.
dahada kötüsü herkesin yanında burnumdan kıl aldırmaz banane ondan derken içim o adamı çok seviyor...
bir care düsünüyorum ama onun umrunda değil zaten benim bulabileceğim bi carede yok, cünkü ben EVETdediğim o adamı istiyorum ama o gitti, belki de hiç olmadı bilemiyorum???
su an cok kötüyüm psikolojik destek almam gerek biliyorum ama yasadıgım bu lanetli yerde(!) böyle bir imkan yok sizlerle paylaşmak istedim sadece.

canım öncelikkle geçmiş olsunn..eşim şiddet uyguladı demişsin asıl sorun nedir tam anlayamandım açıkcası.. nerde yaşıyosun neden bi psikolojik destek alamazsın??

canım öncelikkle geçmiş olsunn..eşim şiddet uyguladı demişsin asıl sorun nedir tam anlayamandım açıkcası.. nerde yaşıyosun neden bi psikolojik destek alamazsın??

haklısın kafam cok karısık doğru düzgün yazamadım. bosanmamızın nedeni eşimin bana siddet uygulaması maalesef(hem fiziksel hem de sözlü). ben sürekli her seyi basa sarma dönemindeyim su aralar aklımda olanların bi kısmını yazmak istedim.bu yazdıklarım su an esimin aklında bile yoktur kesin...
ama su an bi neden bulmaya calısıyorum.
neden , nasıl bu hale geldik diye?
yasadıgım yer küçük bi yer onun için psikolog yok.
ama calısıyorum devlet memuruyum eger bu sene tayin hakkım olursa gideceğim burdan o zaman bi psikologla görüseceğim.

haklısın kafam cok karısık doğru düzgün yazamadım. bosanmamızın nedeni eşimin bana siddet uygulaması maalesef(hem fiziksel hem de sözlü). ben sürekli her seyi basa sarma dönemindeyim su aralar aklımda olanların bi kısmını yazmak istedim.bu yazdıklarım su an esimin aklında bile yoktur kesin...
ama calısıyorum devlet memuruyum eger bu sene tayin hakkım olursa gideceğim burdan o zaman bi psikologla görüseceğim.

çok üzüldüm canım.. bende eşimden bu yüzden boşanıyorum.. ama bence sen kendini bir an önce toprlamaya çalış bununduğun yere en yakın bi ile git bi doktor araştır eğer gerçekten ihtiyaç görüyosanki eminim çok ihtiyacın vardır zaten başlı başına şiddet insanı mahvediyoo. eşimi seviyorum diosun ama böyle bi hayat nası geçireceksin ilerde çocuğun büyüyecek onun gözünün oönünde olmaya başlayacak ben boşan veya boşanma diyemem ama bu şekilde devam ederse kendine olan saygınıda kaybedersin ne yaparsan yap seni dövmeye hakkı yok.. seni çok iyi anlıyorum ailen ne diyo bu duruma onlar destekçinmi benimkilerden allah razı olsun sonuna kadar arkamdalar.. baştan sıkıntılı bi dönem olucak ama gün geçtikçe hafifliyo herşey.. olumlu olan şeyleri düşün bak çok şükürkelinde mesleğin var kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun güzel bi evladın var sağlığın yerinde ..kendini çok yıpratma bizzz güçlüyüz ve bunun üstesinden gelicezzz ...:87:

inanın çok üzüldüm...hiç desteğiniz filan yok mu peki?hani aileniz,anneniz babanız,hiç bu duruma müdahale etmediler mi?anladığım kadarıyla kayınvalideniz pek oralı değil ve hatta yangına körükle gitmiş...

inanın çok üzüldüm...hiç desteğiniz filan yok mu peki?hani aileniz,anneniz babanız,hiç bu duruma müdahale etmediler mi?anladığım kadarıyla kayınvalideniz pek oralı değil ve hatta yangına körükle gitmiş...

su an annemlerde kalıyorum zaten sağolsunlar kayınvalidem ben cocuga bakamam dediği için tasınıp gelmişlerdi. hep destek oluyorlar inanır mısınız hala kesin bosan bile demiyorlar. senin kararın diyorlar.
ben bosanmakta kararlıyım ama bu dönemi biliyorsunuz insan mahvoluyor su an ne yapacagımı bilemiyorum aglamak için hep sebebim var. dengesizim yani.
kimseylede konusamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece.
zaten kızım da benim bu hallaerimi bilmesin bu hale gelmesin diye kesin kararlıyım ama insanız işte...
umut etmekten vaz gecemiyorum acaba bizde mutlu olabilir miydik diyorum.

Şiddete göz yummayıp boşanmanızdan güçlü bir bayan olduğunuz anlaşılıyor zaten.
En doğru kararı vermişsiniz ayrılmakla.
Tabii ki üzüleceksiniz ama inanın hiç değmez.

çok üzüldüm canım.. bende eşimden bu yüzden boşanıyorum.. ama bence sen kendini bir an önce toprlamaya çalış bununduğun yere en yakın bi ile git bi doktor araştır eğer gerçekten ihtiyaç görüyosanki eminim çok ihtiyacın vardır zaten başlı başına şiddet insanı mahvediyoo. eşimi seviyorum diosun ama böyle bi hayat nası geçireceksin ilerde çocuğun büyüyecek onun gözünün oönünde olmaya başlayacak ben boşan veya boşanma diyemem ama bu şekilde devam ederse kendine olan saygınıda kaybedersin ne yaparsan yap seni dövmeye hakkı yok.. seni çok iyi anlıyorum ailen ne diyo bu duruma onlar destekçinmi benimkilerden allah razı olsun sonuna kadar arkamdalar.. baştan sıkıntılı bi dönem olucak ama gün geçtikçe hafifliyo herşey.. olumlu olan şeyleri düşün bak çok şükürkelinde mesleğin var kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun güzel bi evladın var sağlığın yerinde ..kendini çok yıpratma bizzz güçlüyüz ve bunun üstesinden gelicezzz ...:87:

insallah dediğin gibi olur ve bu kabus biter, dısarıdan cok güçlü duruyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyor hep neden diyorum nasıl benim her seyim olan bu adam her seyimi aldı.(afedersiniz adam dedim ama nasıl hitap edebileceğim bile kafa karısıklığı benim için.)

Şiddete göz yummayıp boşanmanızdan güçlü bir bayan olduğunuz anlaşılıyor zaten.
En doğru kararı vermişsiniz ayrılmakla.
Tabii ki üzüleceksiniz ama inanın hiç değmez.

gerceekten öyle cünkü siddet karsınızdakinin size deger vermediğini göstermesinin en acık yolu ve o da bunu yaptı...
o kadar cok düsünüyorum ki nasıl bu hale geldik?
o hiç mi düsünmüyor?
ailesi nasıl rahatca uyuyabiliyor?
hiç mi deger vermemiş acaba bana? ben mi görememişim ?
kısaca hep sorular ,sorular...

canım benım ya senı tanımıyorum ama hepimiz allah kuluyuz senin neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum erkekler kendılerını hep saklarlar ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh butun erkekler aynı sanırım ben evlenmeden evvel 2yıl flort 2yıl nısnlılık gecırdım 1bucuk yıldırda evlıyım bambaska bırı oldu benımkıde bana el kaldırdı prenses gıbı hıssederdım kendımı sımdı aynı evın içinde 2 yabancı gibiyiz sankı evlenmeden evvel sesımı 1 saat duymadan yapamayan dunya fatura odeyen adam evlenınce yuzume bakmaz oldu cok soguk ilgisiz ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM çok üzüldüm bende ayrılmayı düsünüyorum ama cok sevıyorum ilk goz agrım çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum benimkide beni hiç takmıyo erkekler böyle sanırım bı gun cok pıs kavga ettik bana yumruk attı yere fırlattı bende kendımı dısarı attım saat gece 00.00falan apartman gırısınde caresızce agladım saatlerce bırı gelıp o saate benı o vazıyette bırı gorucek dıye cok korktum yanımda parada yoktu gerı dondum mecburen eve bıde ne goreyım beyımız tatlı yemıs meyve suyu ıcmıs kendımı odaya kapadım gunlerce bısey yıyıp ıcmedeım gunlerce agladım beyımız seyıne bıle takmadı bıdaha yapmıcam dıyo ozur dılıyo gene yapıyo gene yapıyo bende napıcagımı bılemıyorum sanırım bız bunların poposunu cok kaldırdık.

canım benım ya senı tanımıyorum ama hepimiz allah kuluyuz senin neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum erkekler kendılerını hep saklarlar ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh butun erkekler aynı sanırım ben evlenmeden evvel 2yıl flort 2yıl nısnlılık gecırdım 1bucuk yıldırda evlıyım bambaska bırı oldu benımkıde bana el kaldırdı prenses gıbı hıssederdım kendımı sımdı aynı evın içinde 2 yabancı gibiyiz sankı evlenmeden evvel sesımı 1 saat duymadan yapamayan dunya fatura odeyen adam evlenınce yuzume bakmaz oldu cok soguk ilgisiz ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM çok üzüldüm bende ayrılmayı düsünüyorum ama cok sevıyorum ilk goz agrım çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum benimkide beni hiç takmıyo erkekler böyle sanırım bı gun cok pıs kavga ettik bana yumruk attı yere fırlattı bende kendımı dısarı attım saat gece 00.00falan apartman gırısınde caresızce agladım saatlerce bırı gelıp o saate benı o vazıyette bırı gorucek dıye cok korktum yanımda parada yoktu gerı dondum mecburen eve bıde ne goreyım beyımız tatlı yemıs meyve suyu ıcmıs kendımı odaya kapadım gunlerce bısey yıyıp ıcmedeım gunlerce agladım beyımız seyıne bıle takmadı bıdaha yapmıcam dıyo ozur dılıyo gene yapıyo gene yapıyo bende napıcagımı bılemıyorum sanırım bız bunların poposunu cok kaldırdık.

evet kesinlikle haklısın ''bir insana hakettiğinden fazla ya onu ya kendini kaybedersin'' diye bi söz var gercekten cok doğru ben ikisini de kaybettim...
bu nedenler beni öldürecek neden neden neden???

Son düzenleme:
bazen diyorum ki ac telefonu konus dobra dobra neden diye sor.
sonra en iyi tepki tepkisizlik diye susup oturuyorum...
hem konusmanın ne anlamı varki.
nasılsa her sey bitti.
NOKTA KONMUS BİTMİŞ EN GÜZEL HİKAYEM....

su an annemlerde kalıyorum zaten sağolsunlar kayınvalidem ben cocuga bakamam dediği için tasınıp gelmişlerdi. hep destek oluyorlar inanır mısınız hala kesin bosan bile demiyorlar. senin kararın diyorlar.
ben bosanmakta kararlıyım ama bu dönemi biliyorsunuz insan mahvoluyor su an ne yapacagımı bilemiyorum aglamak için hep sebebim var. dengesizim yani.
kimseylede konusamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece.
zaten kızım da benim bu hallaerimi bilmesin bu hale gelmesin diye kesin kararlıyım ama insanız işte...
umut etmekten vaz gecemiyorum acaba bizde mutlu olabilir miydik diyorum.
kim boşanmak için evlenir ki?ya da kim evinde huzursuzluk ister?hepimiz mutlu olmak için ve huzurlu bir yuva kurmak için evleniyoruz...ama bazen olmuyor işte,ne kadar çabalanırsa çabalansın,gitmiyor;yürümüyor evlilik...bir yerlerde hatalar başlıyor ve geri dönülmez sonuçlar doğruyor.kimse böyle olsun istemez.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,size barışın veya boşanın diyemeyeceğim.bunu kimse diyemez,bu karar tümüyle size ait...ancak şunu belirtmek istiyorum,bir kere vuran hep vurur...barışma ümidi doğar ise,bu kısmını görmezlikten gelmeyin.özellikle bu kısmı iyi düşünün ve tekrarlanmamasını sağlamaya çalışın.

kim boşanmak için evlenir ki?ya da kim evinde huzursuzluk ister?hepimiz mutlu olmak için ve huzurlu bir yuva kurmak için evleniyoruz...ama bazen olmuyor işte,ne kadar çabalanırsa çabalansın,gitmiyor;yürümüyor evlilik...bir yerlerde hatalar başlıyor ve geri dönülmez sonuçlar doğruyor.kimse böyle olsun istemez.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,size barışın veya boşanın diyemeyeceğim.bunu kimse diyemez,bu karar tümüyle size ait...ancak şunu belirtmek istiyorum,bir kere vuran hep vurur...barışma ümidi doğar ise,bu kısmını görmezlikten gelmeyin.özellikle bu kısmı iyi düşünün ve tekrarlanmamasını sağlamaya çalışın.

zaten su an öyle bi durum söz konusu bile degil. ''sadece cocugu su gün su saatte alacagım? peki.''
konusmamız bundan ibaret....
onun hiç umrunda degil hala bizim yasadıgımız evde rahat rahat oturuyor özel esyalarım var evde kıyafetler falan.
onları biile gel al demiyor. kurtulduguna memnun yani...

işin içinde şiddet varsa ben boşanmaktan yanayım. çünkü devamının geleceğini hepimiz biliyoruz. öyle basit bir fiske attım şakalaştık olayı değil sonuçta. bariz şiddet. üstelik size başından yalan söylemiş. ailesinin gözünde ezdirmiş.ayrıca işin içinde çocuk var. birbiriyle sürekli didişen dayak atan bir babayla büyümek onu da mahvediyordur. bütün bunlar bi kenara, sevginiz devam ediyor mu? kocanız sizi seviyor mu? bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz. belki o ilk gece duyduklarınınzdan sonra siz çok farklı davrandınız kocanız da böyle bir yöntem tercih etti. haksızlığını böyle bastırmaya çalıştı. küçük şehirde bile olsanız eşinizle konuşun, il merkezinde bi evlilik terapistine gidin derim ben. en azından bitirirken kafanızdaki soru işaretleri gitmiş olur, huzurla ayrılırsınız.

Bu noktadan sonra sadece kizini ve kendini düsünmen lazim. Bosanmazsan bile yinede böyle olmali, cünkü eger sana siddet uyguladiysa ve pisman degilse mutlaka bundan sonrasi farkli olur.. Ama anladigim kadariyla sana bir cok kez siddet uygulamis, ben olsam hemen bosanirdim. Cünkü böyle biri ilerde cocuguma ne yapar bilemem. Veya cocugun babasinin annesine siddet uyguladigini fark etmeye baslarsa ona karsi kin besleyebilir. Ailen arkanda, calisiyorsunda.. Bence senin durumunda olan, yani siddet yüzünden bosanmak isteyen bir cok kadindan daha sanslisin...

Bu noktadan sonra sadece kizini ve kendini düsünmen lazim. Bosanmazsan bile yinede böyle olmali, cünkü eger sana siddet uyguladiysa ve pisman degilse mutlaka bundan sonrasi farkli olur.. Ama anladigim kadariyla sana bir cok kez siddet uygulamis, ben olsam hemen bosanirdim. Cünkü böyle biri ilerde cocuguma ne yapar bilemem. Veya cocugun babasinin annesine siddet uyguladigini fark etmeye baslarsa ona karsi kin besleyebilir. Ailen arkanda, calisiyorsunda.. Bence senin durumunda olan, yani siddet yüzünden bosanmak isteyen bir cok kadindan daha sanslisin...

kesinlikle cok haklısın en azından maddi olarak ona baglı degilim. bi mecburiyetim yok.
ama insan hazmedemiyor, nasıl vurursun ya , nasıl vurabilirsin esine aklım almıyor...
zorla mı evlendim ben senle, üstüne mi kaldım -tövbe tövbe
sorular cok yanıtlar yok...

işin içinde şiddet varsa ben boşanmaktan yanayım. çünkü devamının geleceğini hepimiz biliyoruz. öyle basit bir fiske attım şakalaştık olayı değil sonuçta. bariz şiddet. üstelik size başından yalan söylemiş. ailesinin gözünde ezdirmiş.ayrıca işin içinde çocuk var. birbiriyle sürekli didişen dayak atan bir babayla büyümek onu da mahvediyordur. bütün bunlar bi kenara, sevginiz devam ediyor mu? kocanız sizi seviyor mu? bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz. belki o ilk gece duyduklarınınzdan sonra siz çok farklı davrandınız kocanız da böyle bir yöntem tercih etti. haksızlığını böyle bastırmaya çalıştı. küçük şehirde bile olsanız eşinizle konuşun, il merkezinde bi evlilik terapistine gidin derim ben. en azından bitirirken kafanızdaki soru işaretleri gitmiş olur, huzurla ayrılırsınız.

deim ya hiç konusmuyoruz bitmiş bi sey bizimki ama insan ne yapacagını sasırıyor biz bi araya gelip iki laf edemiyoruz nasıl gidebiliz ki terapiste, ilk kavgalarımızda önermiştim bunu sen bana deli mi demek istiyorsun demişti.
cahil bi insan sanılmasın, üniversite mezunu ama cehalet okul okumak okumamakta degil maalesef...

bazen dusunuyorumda acaba evliligi bu boyuta getiren evlilik oncesi yasammi yanbi flortmu
sizin adiniza cok uzuldum
ben esimle gorucu usulu evlendim
7 senelik evliyiz inanirmisiniz eger bir gece birbirimize kotu soz soylesek ayri yatamayiz koyun koyuna
sarilir yatariz:nazar:
o an hersey unutulur ve halaada cok seviyorum esimi
rabbim nazarlardan korusun
acaba severek isteyerek evlenenler hep mi boyle bilmiyorum
rabbim yardimciniz olsun

gerceekten öyle cünkü siddet karsınızdakinin size deger vermediğini göstermesinin en acık yolu ve o da bunu yaptı...
o kadar cok düsünüyorum ki nasıl bu hale geldik?
o hiç mi düsünmüyor?
ailesi nasıl rahatca uyuyabiliyor?
hiç mi deger vermemiş acaba bana? ben mi görememişim ?
kısaca hep sorular ,sorular...

bu soruları bende hep kendıme soruyorum

Back
X