• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dengesizim kendimi tanıyamıyorum...

bence...bak senden başkalarıda bana ilgi duyabilir vazgeçilmez degilsin istedigim an birini bulurum yada birkaçını..diyip kendini gazlıyor sana istaptlıyor aklınca ..zavallı diyorum öyle erkeklere biraz başka hatunları tanısında kıymetini anlayıp elinde mumla seni arasın :28:

yok canım anlamaz ikinci eşiyle de gül gibi geçinip gider.
çünkü ikinci evliliği de kötü giderse herkes anlar...
ne derler sonra...

bense içim çok acımasına, bunu söylerken hala gözlerim dolmasına rağmen mutlu olmasını istiyorum onun...
kinaye filan da değil gerçekten mutlu olsun...
biz diye bir şey kalmadı bari o mutlu olsun...
böylece hayatıma devam etmem daha kolay olur...
benim içinse kızım utluluğum o bana yeter...

Son düzenleme:
dün gece oturdum epey ağladım...
ve çok düşündüm...
bir daha bakmayacağım dedim sayfasına ama bugün yine baktım....
tepkim çok farklıydı...
hiç ağlamadım...
acıdım ona...
çünkü onun hayatta yalnız kalamayacak kadar zayıf....
tanımadığı insanlardan medet umacak kadar zavallı olduğunu gördüm...
ve şunu iyice anladım ben ona aşık değilim insan bir zavallıya aşık olabilir mi?
insan zavallı olmasa yaşını küçültüp internette(tabiri caizse) kız tavlamaya çalışır mı?
hiç tanımadığı insanlara bol keseden sanal gülücükler dağıtır mı?
ünlü birinin bir sözü vardı.
değeriniz karşınızdakinin sizde ne gördüğüne bağlıdır diye...
ben onu gözümde fazla büyütmüşüm...
dün o kadar kötü olmamın sebebi de gerçek hayatta fazla güçlü olmaya çalışmam...
insan acı çekerken mutluluk oyunu oynaması zor oluyor...
herhalde ağlamalarım beni her gün biraz daha arındırıyor o zavallıdan...
bugün gerçekten güçlü hissediyorum...
bundan sonra da bir daha onun netteki kepazeliklerine bozulmam herhalde...
zaten davul bile dengi dengine demişler...
sorunu gerçekten anlamış bulunuyorum...

buradaki herkese çok teşekkür ederim...
artık yeni hayatıma başlıyorum...

(tekrar burada ağlarsam bunları hatırlatmayın sakın:69:)

canım söylemesi kolay ama yaşaması zor şeyler yaşıyorsun ... ne bileyim artık buna benzer konuları okumaktan ne diyeceğimi gerçekten şaşırıyorum... yeni hayatına başlamaya niyetlenmiş Allah senin de küçük kuzunun da yardımcısı olsun....

bence erkekte olsa öyle kolay degl ewlenmek gerçeken sewdiyse kıyaslama yapacaktır ilk kişinin yerini kimse tutamaz bence.sen nasıl hissediyorsan bence oda aynı şekilde düşünüyordur...valla ben senin kadar sewmiyorum demekki :14: benden başkasıyla mutlu olma demiştim..sagıklı olsun huzurla yaşasın ama benden başkasıyla olamasın dokunama:41:sın o ailesi varken çok zor ilk sewgilisiylede ailesi yüzünden ayrılmış kız annenle anlaşamam demiş 5 sene sonunda ama ben bunnu ewlendikten sonra başkasından duymuştummm.
inşallah bu çektigimiz sıkıntılar mutlulukların kefaretidir:43:

bence erkekte olsa öyle kolay degl ewlenmek gerçeken sewdiyse kıyaslama yapacaktır ilk kişinin yerini kimse tutamaz bence.sen nasıl hissediyorsan bence oda aynı şekilde düşünüyordur...valla ben senin kadar sewmiyorum demekki :14: benden başkasıyla mutlu olma demiştim..sagıklı olsun huzurla yaşasın ama benden başkasıyla olamasın dokunama:41:sın o ailesi varken çok zor ilk sewgilisiylede ailesi yüzünden ayrılmış kız annenle anlaşamam demiş 5 sene sonunda ama ben bunnu ewlendikten sonra başkasından duymuştummm.
inşallah bu çektigimiz sıkıntılar mutlulukların kefaretidir:43:

inşallah öyledir canım, hani gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır derler ya bizimki de o hesaptır, bu kadar karanlıktan sonra aydınlığı hak ettik.
onlarsa ne yaparsa yapsınlar...
artık böyle diyorum....
bunu söylemek rahatlatıyor beni...
sende dene...:34:

ah canım keşka banane diyebilsem..ewlensin falan aman allahım asla diyemem ayrılırken bile yapma ortada bişey yok başkasıyla olur ewlenirsen ölürüm ben demiştim.ne evlenmesi ne işim olur diyen adam.mahkemeden sonra hayatımda biri illa olucak ama bu sen olmıuycaksın dedi çok dengesiz ....ama gönül bu ot poh hesabı:43:
eşim ewi bana bırakıp gitti çocugu olmadıgı halde.. bana yalanlar söyledi ailesine maddi olarak baktı ewini satıp bana bişey vermemek için ugraşmış.kendi kuzeninden duydum arkamdan konuşulanları..karısını düşman gördü..aptal ben hala sewiyorum dön diye yalvardım affedebilirim derdim para pul degil bana yalan söylemen ewinin rızkını yedirip ailene çocuk yapmaman.ay söylermisin nasıl bişey bu bizemi sabah olmuyor

yoksa daha zamanımı var.

canım merhaba konunu okudum yaşadıklarıma çok benziyor ben de şiddet gördüm eşimden tam boşanma yolundaydık ki hamile olduğumu öğrendim barıştık tekrar yapmayacağına inanmıştım ama yine yaptı üstelik hamile halimle ben de seviyorum kelimesinin arkasına sığınıp boşanmaktan korkuyorum şuan aynı evde iki yabancıyız konuşmak yüzünü görmek istemiyorum öfkem çok büyük sen benim yapamadığımı yapmışsın hiç üzülme çok şanslısın ki ikinci bir çocuk yok insanın daha çok eli kolu bağlanıyor keşke ben de o ilk adımı atabilsem boşanmak için sonra üzülürsün acı çekersin birgün biter ama sana el kaldıran bir adamla nereye kadar bu kadar değersiz aciz zavallı mıyım ben ne yapacağımı şaşırdım artık insanların yüzüne bakamıyorum utancımdan böyle ezik olduğum için sadece buraya yazarak rahatlıyorum

bol bol yaz..buraya yazmaktan asla vazgeçme..

canım merhaba konunu okudum yaşadıklarıma çok benziyor ben de şiddet gördüm eşimden tam boşanma yolundaydık ki hamile olduğumu öğrendim barıştık tekrar yapmayacağına inanmıştım ama yine yaptı üstelik hamile halimle ben de seviyorum kelimesinin arkasına sığınıp boşanmaktan korkuyorum şuan aynı evde iki yabancıyız konuşmak yüzünü görmek istemiyorum öfkem çok büyük sen benim yapamadığımı yapmışsın hiç üzülme çok şanslısın ki ikinci bir çocuk yok insanın daha çok eli kolu bağlanıyor keşke ben de o ilk adımı atabilsem boşanmak için sonra üzülürsün acı çekersin birgün biter ama sana el kaldıran bir adamla nereye kadar bu kadar değersiz aciz zavallı mıyım ben ne yapacağımı şaşırdım artık insanların yüzüne bakamıyorum utancımdan böyle ezik olduğum için sadece buraya yazarak rahatlıyorum

canım yaşadıklarımın geri dönüşü oladığını bildiğim için belki de bu kadar acı çekiyorum.
hamile iken şiddet gördüm demişsin sen eşinle yeni barışmıştın gibi hatırlıyorum.
Allah sabır versin ama hiç bir şey için geç değil hele ki daha önce boşanma yoluna girmişsen...
benim avukat arkadaşım bana şiddet gördüğünde neden rapor almadın demişti.
bende boşanmayı düşünemiyordum demiştim.
o da rapor alınca boşanmak zorunda değilsin demişti.
gerçekten haklıydı.
eğer ileride boşanırsan delilin olur cünkü mahkemede ispatın olur.
yok bosanmayacaksanda eşinin gözü korkabilir.
sen eşini daha iyi tanırsın.
hatta boşanma olmadan eşine siddet yüzünden dava acan biriyle tanıştım.
mahkeme kocanın psikolojik tedavi görmesine karar vermiş, tedavi süresince de evden uzaklastırmıs.
aile terapisi de aldılar daha sonra ...
su an kocası yanlıslarının farkında ve cok pişman.
belki sen dava açmazsın ama esini aile terapisi almaya ikna etsen...
beni eşim ailesinin mamleketine tasınınca sapıttı ve bunu kabul etmiyor...
belki senin esin kurtarılabilir....
ve katenin dediği gibi buraya yaz...
insan gerçekten deşarj oluyor...

ayrıca ben geçte olsa anladım suclu olan aciz olan zavallı olan bizler değiliz....
eşlerine çocuklarının annelerine el kaldıran eşlerimiz....
bunun için utanma bu durumu düzeltmenin yoluna bak...
dualarıma seni de ekleyeceğim....

Son düzenleme:
canım yaşadıklarımın geri dönüşü oladığını bildiğim için belki de bu kadar acı çekiyorum.
hamile iken şiddet gördüm demişsin sen eşinle yeni barışmıştın gibi hatırlıyorum.
Allah sabır versin ama hiç bir şey için geç değil hele ki daha önce boşanma yoluna girmişsen...
benim avukat arkadaşım bana şiddet gördüğünde neden rapor almadın demişti.
bende boşanmayı düşünemiyordum demiştim.
o da rapor alınca boşanmak zorunda değilsin demişti.
gerçekten haklıydı.
eğer ileride boşanırsan delilin olur cünkü mahkemede ispatın olur.
yok bosanmayacaksanda eşinin gözü korkabilir.
sen eşini daha iyi tanırsın.
hatta boşanma olmadan eşine siddet yüzünden dava acan biriyle tanıştım.
mahkeme kocanın psikolojik tedavi görmesine karar vermiş, tedavi süresince de evden uzaklastırmıs.
aile terapisi de aldılar daha sonra ...
su an kocası yanlıslarının farkında ve cok pişman.
belki sen dava açmazsın ama esini aile terapisi almaya ikna etsen...
beni eşim ailesinin mamleketine tasınınca sapıttı ve bunu kabul etmiyor...
belki senin esin kurtarılabilir....
ve katenin dediği gibi buraya yaz...
insan gerçekten deşarj oluyor...

ayrıca ben geçte olsa anladım suclu olan aciz olan zavallı olan bizler değiliz....
eşlerine çocuklarının annelerine el kaldıran eşlerimiz....
bunun için utanma bu durumu düzeltmenin yoluna bak...
dualarıma seni de ekleyeceğim....

evet canım daha çok olmamıştı barışalı inanmıştım tekrar etmeyeceğine arabada hız yaptım kaza yapmamızı önlemek için başka çaresi kalmamış hayatımızı tehlikeye atıyorsun diyor hatalı olduğunu kabul ediyor öfkesini kontrol edemiyormuş bunun bir rahatsızlık olduğunun farkında ikna ettim 2 gün önce doktora gitti antidepresan bi ilaç yazmış bir de öfke anında kullanması için bir damla ilacını düzenli içiyor gözümün önünde bundan da fayda göremezsek ne yapacağım bilmiyorum
desteğin için çok teşekkür ederim canım senin de Allah yardımcın olsun inş bugünleri unutturacak çok güzel zamanlar yaşarsın

evet canım daha çok olmamıştı barışalı inanmıştım tekrar etmeyeceğine arabada hız yaptım kaza yapmamızı önlemek için başka çaresi kalmamış hayatımızı tehlikeye atıyorsun diyor hatalı olduğunu kabul ediyor öfkesini kontrol edemiyormuş bunun bir rahatsızlık olduğunun farkında ikna ettim 2 gün önce doktora gitti antidepresan bi ilaç yazmış bir de öfke anında kullanması için bir damla ilacını düzenli içiyor gözümün önünde bundan da fayda göremezsek ne yapacağım bilmiyorum
desteğin için çok teşekkür ederim canım senin de Allah yardımcın olsun inş bugünleri unutturacak çok güzel zamanlar yaşarsın

inşallah canım sizinde güzel zamanlarınız olur evladının hatırına aile terapisi deneseniz...
mutsuz hamilelikler mutsuz bebekler meydana getiriyor maalesef...
bundan fayda görmezseniz doktor yeni bir şey önerir.
inşallah aydınlık günler hepimiz için yakındır...
bu karanlık canımı sıkmaya başladı:34::34::34:

arkadaşlar sanırım taşlar yerine oturmaya başladı size son yazdığımdan beri eşim geldi kızımızla görüştü.
ayrıca bugün aradı yine kızımızın sağlığını sordu.
sanırım duygu patlamalarım ara verdi ya da bitmiştir...
duygularım kaybolmadı ama kabullendim artık...
o yok...
kendimi daha güçlü hissediyorum...
inşallah böyle devam eder...
onu görmek zordu hala kalbim deli gibi çarpıyor... maalesef...
ama bugün telefonda konuştuk çok nötrdüm.
sanki bir iş arkadaşıyla konuşur gibi...
onun acı çekmemesinin sebebi buydu...
o baştan kabullenmişti...
beni için kabullenmek daha zordu ama bitti...
hala izleri var tabi ki bugün bana onu hatırlatan bir şarkı dinledim daha o kadar olmamışım ağladım...
ama neden diye sormadım...
sizce de bu bir gelişme mi yoksa fırtına öncesi sessizlik mi?
bilemiyorum ama inşallah bu huzur devam eder...
madem umut bitti, bitirildi...
yeni hayata devam...

(artık onun hiç bir hesabına bakmıyorum bu da çok iyi geliyor, dedektif gibiydim ne zamandır kurtuldum:)))

bugün evlilik yıldönümümüz...
her zaman sadece benim hatırladığım...
bir zamanlar beni dünyanın en mutlu insanı yapan şimdiyse kahreden bir gün...
bugünü atlatsam hayırlısıyla...

Ayyy çok zor biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Sana yaptıgı kötülükleri düşün.

canım insan olarak acı çekmeye mi meyilliyiz bilmiyorum.
insanın böyle zor dönemlerde hep güzellikler aklına geliyor.
bugünü atlatınca daha iyi olacağıma inanıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çünkü onlar farkında bile değiller...

öncelikle Allah sana güç versin,sabır versin canım :71:

yanlış anlamazsan bi şey soracağım
eşin sana ilk günden söylemiş (evlendikten sonra) diğer bayanla olan alakasını + sen de güvenim sarsıldı demişsin.
yani sorun ilk günden filizlenmişken, neden çocuk yaptınız?

bu sorumu kişisel algılama,kırılma lütfen.
ben bu tarz durumları algılamakta güçlük çekiyorum.
etrafıma baktığımda da çiftlerin %90'ı ilk günden beri sorunlu ve çocuklu.
neden böyle yapılıyor?
bu durumu yaşayan birinden mantıklı açıklama dinlemek istedim.

öncelikle Allah sana güç versin,sabır versin canım :71:

yanlış anlamazsan bi şey soracağım
eşin sana ilk günden söylemiş (evlendikten sonra) diğer bayanla olan alakasını + sen de güvenim sarsıldı demişsin.
yani sorun ilk günden filizlenmişken, neden çocuk yaptınız?

bu sorumu kişisel algılama,kırılma lütfen.
ben bu tarz durumları algılamakta güçlük çekiyorum.
etrafıma baktığımda da çiftlerin %90'ı ilk günden beri sorunlu ve çocuklu.
neden böyle yapılıyor?
bu durumu yaşayan birinden mantıklı açıklama dinlemek istedim.

canım evlendiğimde çok aşıktım ben eşime...
balayımız rüya gibiydi bütün her şeye rağmen...
bu sorunu yazdığımda biz eşimle ayrılmıştık ve ben nedenini bulmaya çalışıyordum...
acaba farkında olmadan bu benim kişiliğimi mi etkiledi, suçlu ben miyim diye...
suçlu ben olsam bir şeyler yapabilmek için sebebim olacaktı...
ve benim o sebebe ihtiyacım vardı...
evliliğimizde ilk yılım ve hamileliğim çok güzeldi, bebeğim için hiç şüphe duymadım...
3 çocuk istiyorduk...
ve çocukların hepsiyle ilgilenebilmek...
şimdi 26 yaşındayım 35ten sonra doğum riskli diye düşünerek planlamıştık...
planlarımız vardı yani bir zamanlar...

Canım ben senı hatırlıyorum nasılsın nasıl alısabıldınmı yenı hayatına acın azaldımı bırazcık kesın bosandınızmı?

çok daha iyiyim teşekkürler...
annemler de bizim mahallede oturuyorlardı...
taşındık, evi değiştirdik...
tayinim çıkmadı...
hala aynı yerdeyiz...
hala annemlerle oturuyorum ama buradan tayinim çıkınca kendi evime geçeceğim kızımla...
boşanamadık daha ama anlaşmalı boşanma yolundayız...
birbirimizle hiç konuşmuyoruz...
sadece çocuğu alıyor ve bırakıyor...
dava işlerini avukatlar hallediyor...
arada hala içim acıyor...
ama geçecek...
artık çok az ağlıyorum eskiye göre:69:
sen nasılsın?

çok daha iyiyim teşekkürler...
Annemler de bizim mahallede oturuyorlardı...
Taşındık, evi değiştirdik...
Tayinim çıkmadı...
Hala aynı yerdeyiz...
Hala annemlerle oturuyorum ama buradan tayinim çıkınca kendi evime geçeceğim kızımla...
Boşanamadık daha ama anlaşmalı boşanma yolundayız...
Birbirimizle hiç konuşmuyoruz...
Sadece çocuğu alıyor ve bırakıyor...
Dava işlerini avukatlar hallediyor...
Arada hala içim acıyor...
Ama geçecek...
Artık çok az ağlıyorum eskiye göre:69:
Sen nasılsın?
canım benım hakkında hayırlısı olsun uzulme sen ınan esın basını taslara vucucak ama sanırım ısısten gecmıs olacak bır arkadas demıstı dersın
pısman olucak ben senı cok ıyı anlıyorum esını nekadar cok sevdıgını aslında bosanmak ıstemedıgını ve cok acılar cektıgını ınan bana erkekler sonradan pısman oluyor sen elınden gelenı yapmısın keske sunuda yapsaydım dıyecegın bır sey yok ama genede bız bayanlara oluyor ne oluyorsa hep acı ceken bızız allah yardımcın olsun konunu hala sayfası sayfasına hatırlıyorum ve bu sıtede en cok etkılendıgım yasam hıkayesı senınkı allah yardımcın olsun umarım acıların dıner evladınla cok mutlu olmanı dılerım yasın genc canım kapama kendını baktın olmuyo esının yasını tutma belkı senın degerını bılecek omur boyu mutlu edecek bır ınsanla tekrar yuva kurarsın ben senın cok mutlu olacagını hıssettım canım bak 6.hıssım kuvetlıdır olumlu gelısmelerını bana yaz kendıne cok ıyı bak hırpalama sakın kendını

Son düzenleme:
canım benım hakkında hayırlısı olsun uzulme sen ınan esın basını taslara vucucak ama sanırım ısısten gecmıs olacak bır arkadas demıstı dersın
pısman olucak ben senı cok ıyı anlıyorum esını nekadar cok sevdıgını aslında bosanmak ıstemedıgını ve cok acılar cektıgını ınan bana erkekler sonradan pısman oluyor sen elınden gelenı yapmısın keske sunuda yapsaydım dıyecegın bır sey yok ama genede bız bayanlara oluyor ne oluyorsa hep acı ceken bızız allah yardımcın olsun konunu hala sayfası sayfasına hatırlıyorum ve bu sıtede en cok etkılendıgım yasam hıkayesı senınkı allah yardımcın olsun umarım acıların dıner evladınla cok mutlu olmanı dılerım yasın gec canım kapama kendını baktın olmuyo esının yasını tutma belkı senın degerını bılecek omur boyu mutlu edecek bır ınsanla tekrar yuva kurarsın ben senın cok mutlu olacagını hıssettım canım bak 6.hıssım kuvetlıdır olumlu gelısmelerını bana yaz kendıne cok ıyı bak hırpalama sakın kendını

çok teşekkürler canım...
her şey daha iyi olacak inşallah...
önceden plan yapamıyordum...
şimdi yeni ve kimseyle alakası olmayan planlarım var...
kolay kolay birine güvenemem herhalde bir daha...
güven duygum gitti çünkü...
ama bir gün birine güvenirsem, mutlu olurum herhalde...
sen de hep mutlu ol inşallah...
çok öptüm..:71:

Back
X