Çok dengesizim:(

İkizler değilim ama tamamen aynıyım sanırım ikizlerle

Bipolar bozukluğu araştırdınız mı?
Umarım yoktur tabii.
Zaman zaman ben de depresif hissediyorum ama sizin bahsettiğiniz anlık durum değil sanki, hayatınızı etkiliyor

Bende sizin gibiyim hatta yakın bir arkadaşım bana çift kişilkli diyor Bence çok büyütülecek birşey değil insanlara ve hayata karşı tahammülünüz kalmamış olabilir yıpranmış olabilirsiniz zaten hamileymişsiniz hormonların da etkisiyle duygusal olmanız normal. En azından kendinizin farkındasınız kendinizi eleştirebiliyorsunuz bu da iyi birşey biraz daha sakin olmaya çalışın sizi mutlu edecek hobiler edinin derim

Ikinci kızıma hamileyken ,sizin gibi cok duygu degisikligi yasamistim.Benim cevreme bi etkim yoktu,kendi kendimle olup bitiyordum.Bebegim oyle aglayan bir bebekti ki,beni cok daha degisik bi ruh haline soktu.Bakimi beni kendimi düsünemeyecek kadar yordu.Daha zor bir surece girmis oldum.Şükur hepsini atlattim Ama lohusalik bu tür duygu durumlarini daha icinden cikilmaz bi hale getirebiliyor.Carenizi arayin ,bulun insallah.

Eğer sizi çok yoracak kadar git geller yaşıyorsanız psikiyatriste gidin durumlar düzelince. Bipolar gibi görünmüyor. O böyle anlattığınız gibi değil pek. Ama başka olabilecek bir kaç ihtimal var. Eğer hayatınızı çok etkiliyorsa tabi, yokSa yalnızca duyguları yoğun yaşayan bir insan da olabilirsiniz gerçekten.

Ben de öyleyim. Hatta eşim şok oluyor bu ruh halime, bir insandan anında nasıl soğuyup onu tamamen hayatından çıkarabiliyorsun hiç ılımlı orta halli değilsin der. Bunun sebebi aslında her duyguyu uçlarda yaşamamız. Ben mesela seviyorsam böyle sevgiden öldürecek hale gelene kadar severim, her şeyimi veririm bu böyle yapmıştı ben şöyle yapmalıyım diye sorgulamam mesela. Ama sevdiğim kişi canımı sıkacak bir şey yapsın ya da sebepsi o gün kafamda ona takayım anında tek kalemde çizip atıyorum. Bitiriyorum kafamda. Bu aralar da mesela evde olduğum için eşimin ailesine kafayı takmış durumdayım her hareketleri gözüme batıyor ve ayar oluyorum. Öncesi geliyor aklıma neden öyle yaptılar ki diye düşünüp kendi kendime sinir oluyorum. Ve bu düşüncelerik sonucu karar verdik bu yaz onların yanına memleketlerine gitmiycez. Bı çeşit manyağım ben de ama tam teşhisimi kıyamadım. Cidden destek almamız lazım ben şu virüs geçsin hemen araştıracağım yani

Dünden beri kafama takıldı bipolar miyim diye cnaim sıkıldı sen örnekler verirmisin canım nasıl bişey bu

Dünden beri kafama takıldı bipolar miyim diye cnaim sıkıldı sen örnekler verirmisin canım nasıl bişey bu
internetten teşhis koyamayız tabi ki. siz de kendi kendinize koyamazsınız.

Anlattıklarınız yalnızca genel karakteriniz muhtemelen. Benim de yakınım bir kaç kişi var böyle, iyi olduklarında sonsuz iyi, canı sıkılınca gözünde her şeyi karartan. Karakteri öyle.

Bipolara da hiç benzemiyor zaten anlattıklarınız. Psikiyatriste gidebilirsiniz eğer hayatınızı etkileyecek bir seviyedeyse. Yoksa herkes bir şekilde biraz bozuktur zaten. Hangimiz çok normaliz ki?

Daha önce gittik karışık anskyete depresif bozukluk teşhisi koydu canım hiç bipolar diyen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…