- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ne yapicaz pekiBende bu ara böyleyim
Bi gün iyi bi gün aksi
Sabah iyi akşam düşman gibiyim
Yavaştan sarı bina yolu gözüküyor gibi hissediyorum
Hamileyim doğumdan sonra ömür boyu ilaç kullanmayı düşünüyorum valla ben biara kullanmıştım daha iyiydim sanki şuan tabi iullanamiyorumTabiki insanın karakteri ilaçla değişmezSadece dengesiz duygu düzeninizi normal şartlara getirmenize yardımcı olur
Alla alla ne çok varmış ama sözlerini geçiş dönemi gibi duruyor ben hep boyleudim resmen karakterim buBende bu aralar böyleyim
Yalnız değilsiniz
Valla akışına bıraktım benNe yapicaz peki
Hamileyim doğumdan sonra ömür boyu ilaç kullanmayı düşünüyorum valla ben biara kullanmıştım daha iyiydim sanki şuan tabi iullanamiyorum
Sarı taksidir o hani şey vardiya sarı taksi geliyor ablam gelin oluyorBende bu ara böyleyim
Bi gün iyi bi gün aksi
Sabah iyi akşam düşman gibiyim
Yavaştan sarı bina yolu gözüküyor gibi hissediyorum
Aslında bende öyle yapıyorum ama çevremi uzdugumu hissediyorum sanki en çok da ailemi....geçen annemlerdeyken acaba dört gün sokağa çıkma yasağı da sizde mi kalsam dedim kardeşim gülerek abla senle dört gün karantina düşünemiyorum dedi bende gittimValla akışına bıraktım ben
Düzeltmeye çalıştım olmuyor içimde saçma bi enerji beni o yöne sürüklüyor
Çevremdekiler engeli bassın gitsin falan umrumda olmaz ben kendime zor tahammül ediyorum şu süreçte
Zor yani
İnsan faktörünün oldu aslında ama en ufak şeyde de dengesizim artık suçlayacak insan dakalmadi benim karakterim bu galibaBazı insanların dengesizliği kendiyle alakalı değilde çevresiyle alakalı olabiliyor hiç düşündünüz mü çevrenizde ki insanların tepkileriyle belki dengesizce davranıyorsunuz , belkide olduğunuz yerden mutlu değilsiniz yada çevrenizdeki insanların davranışları sizi böyle olmaya itiyor .
Kendimden örnek veriyim eski sevgilimin yanında ve çevresindeki insanlardan dolayı; dengesizleştiğimi ,aşırı karamsarlaştığımı ,aptallaştığımı hissediyordum çünkü öyle hissettiriyorlardı .
Sonra beni mutlu eden biriyle tanıştım ve düzeldim hiçbirşekilde dengesiz ve karamsar davranmadım normal davranıyordum kısaca sırf dengesizliğim için antidepresan kullanıyordum ama dediğim gibi bazen hissettiklerimiz doğru olabilir .
Terapi maddiyatima yetmez canım ama ilaçla tedavi tabi maarafsiz sayılır ilclarin gücüne inaniyorum aslında..ama hamileyim işte icemem son üç ay kaldı bu üç ay da büyük bir olay yaşamamak yasatmamak için sabrediyorum...doğumdan sonra insalah uzun bı ilaç tedavisine başlamak istiyorum ..ilaçlarında vücuda yan etkileri var gerçiBence iyi bir psikiyatrist ile görüşün, danışın.. kendinizin farkında olmanız ne güzel, nasıl kontrol edebileceğinizi de öğrenebilirsiniz bence..
O zaman içsel alemde yolculuğa çıkın,İnsan faktörünün oldu aslında ama en ufak şeyde de dengesizim artık suçlayacak insan dakalmadi benim karakterim bu galiba
Güzel bir öneri umarım işe yarar hemen deneyeceğim ...ama ben ordaki kadinlada tartisirim demesi kolay yapması kolay derim sinirlenirim etrafimdakiler yapsın niye hep sabreden ben oluyorum derim ..derim yani bu dengesizlikleO zaman içsel alemde yolculuğa çıkın,
Kendinize biraz zaman verin
Bir süre herhangi birşeyden şikayet etmeyin , şükür edin , sabırlı davranın 3 hafta bu alıştırmayı yaparsanız değiştiğinizi farkedeceksiniz yada play storede meditopia diye bir meditasyon programı var ama duyduğunuz meditasyonlar gibi değil çeşitli konularda sesli komutlar veriyor ve düzenli olarak meditasyon yaparsanız gerçekten değişiyorsunuz daha sakin ve ılımlı oluyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?