Çok dengesizim:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Karakter olarak kendimi tanıyamaz oldum çok dengesizim ..bı gün çok iyiysem sıfır ince fikir sıfır kötü dusunce modunda melek gibi etrafima enerji saciyorsam ertesi gün aksi nalet bir insan olabiliyorum ...hatta bir insanı eş dost arkadaş hatta kendi eşim çocuğum dahil ,birgün aşırı üstüne dusuyorsam sevgiden gözyaşı dökecek kadar seviyorsam ertesi gun örn esime sebepsiz düşman gibi olabiliyorum ,çocuğuma bile oluyor bu duygular bazen hissiz oluyorum ona karşı bile bazende aşırı sevgiden koynumda uyutuyorum minik bir serçe gibi bakıyorum :KK43: bazende ondan çok bunaliyorum acaba ben çocuğumu sevmiyormuyum diyorum ...aileme dostlarıma karşı da böyleyim .beni en çok rahatsız eden huyum bir insnai aşırı seviyorum dur ogun ama ertesi gün bı hareketiyle nefret edebiliyorum ,bildiğiniz nefret igrenti ..bir sabah çok enerjk yaşam aşkıyla uyanıp gün boyu öyle iken , ertesi gün yorganin altından çıkıp ışık görmek istemeyecek kadar negtif oluyorum...bu durum psikolojik tedavi gerektirir mi ? Eğer gerekirse tedavi fayda edermi ? Bir insanın karakteri ilaçla degisirmi?..

Tabiki insanın karakteri ilaçla değişmez ☺️ Sadece dengesiz duygu düzeninizi normal şartlara getirmenize yardımcı olur 😇

Karakterin ilacı yoktur aancak dengesizliğinin çaresi vardır elbette psikolog

Valla akışına bıraktım ben
Düzeltmeye çalıştım olmuyor içimde saçma bi enerji beni o yöne sürüklüyor
Çevremdekiler engeli bassın gitsin falan umrumda olmaz ben kendime zor tahammül ediyorum şu süreçte
Zor yani

Bence iyi bir psikiyatrist ile görüşün, danışın.. kendinizin farkında olmanız ne güzel, nasıl kontrol edebileceğinizi de öğrenebilirsiniz bence..

Bazı insanların dengesizliği kendiyle alakalı değilde çevresiyle alakalı olabiliyor hiç düşündünüz mü çevrenizde ki insanların tepkileriyle belki dengesizce davranıyorsunuz , belkide olduğunuz yerden mutlu değilsiniz yada çevrenizdeki insanların davranışları sizi böyle olmaya itiyor .

Kendimden örnek veriyim eski sevgilimin yanında ve çevresindeki insanlardan dolayı; dengesizleştiğimi ,aşırı karamsarlaştığımı ,aptallaştığımı hissediyordum çünkü öyle hissettiriyorlardı .

Sonra beni mutlu eden biriyle tanıştım ve düzeldim hiçbirşekilde dengesiz ve karamsar davranmadım normal davranıyordum kısaca sırf dengesizliğim için antidepresan kullanıyordum ama dediğim gibi bazen hissettiklerimiz doğru olabilir .

Valla akışına bıraktım ben
Düzeltmeye çalıştım olmuyor içimde saçma bi enerji beni o yöne sürüklüyor
Çevremdekiler engeli bassın gitsin falan umrumda olmaz ben kendime zor tahammül ediyorum şu süreçte
Zor yani
Aslında bende öyle yapıyorum ama çevremi uzdugumu hissediyorum sanki en çok da ailemi....geçen annemlerdeyken acaba dört gün sokağa çıkma yasağı da sizde mi kalsam dedim kardeşim gülerek abla senle dört gün karantina düşünemiyorum dedi bende gittim

Bazı insanların dengesizliği kendiyle alakalı değilde çevresiyle alakalı olabiliyor hiç düşündünüz mü çevrenizde ki insanların tepkileriyle belki dengesizce davranıyorsunuz , belkide olduğunuz yerden mutlu değilsiniz yada çevrenizdeki insanların davranışları sizi böyle olmaya itiyor .

Kendimden örnek veriyim eski sevgilimin yanında ve çevresindeki insanlardan dolayı; dengesizleştiğimi ,aşırı karamsarlaştığımı ,aptallaştığımı hissediyordum çünkü öyle hissettiriyorlardı .

Sonra beni mutlu eden biriyle tanıştım ve düzeldim hiçbirşekilde dengesiz ve karamsar davranmadım normal davranıyordum kısaca sırf dengesizliğim için antidepresan kullanıyordum ama dediğim gibi bazen hissettiklerimiz doğru olabilir .
İnsan faktörünün oldu aslında ama en ufak şeyde de dengesizim artık suçlayacak insan dakalmadi benim karakterim bu galiba

Bence iyi bir psikiyatrist ile görüşün, danışın.. kendinizin farkında olmanız ne güzel, nasıl kontrol edebileceğinizi de öğrenebilirsiniz bence..
Terapi maddiyatima yetmez canım ama ilaçla tedavi tabi maarafsiz sayılır ilclarin gücüne inaniyorum aslında..ama hamileyim işte icemem son üç ay kaldı bu üç ay da büyük bir olay yaşamamak yasatmamak için sabrediyorum...doğumdan sonra insalah uzun bı ilaç tedavisine başlamak istiyorum ..ilaçlarında vücuda yan etkileri var gerçi :(

İnsan faktörünün oldu aslında ama en ufak şeyde de dengesizim artık suçlayacak insan dakalmadi benim karakterim bu galiba
O zaman içsel alemde yolculuğa çıkın,
Kendinize biraz zaman verin

Bir süre herhangi birşeyden şikayet etmeyin , şükür edin , sabırlı davranın 3 hafta bu alıştırmayı yaparsanız değiştiğinizi farkedeceksiniz yada play storede meditopia diye bir meditasyon programı var ama duyduğunuz meditasyonlar gibi değil çeşitli konularda sesli komutlar veriyor ve düzenli olarak meditasyon yaparsanız gerçekten değişiyorsunuz daha sakin ve ılımlı oluyorsunuz :)

O zaman içsel alemde yolculuğa çıkın,
Kendinize biraz zaman verin

Bir süre herhangi birşeyden şikayet etmeyin , şükür edin , sabırlı davranın 3 hafta bu alıştırmayı yaparsanız değiştiğinizi farkedeceksiniz yada play storede meditopia diye bir meditasyon programı var ama duyduğunuz meditasyonlar gibi değil çeşitli konularda sesli komutlar veriyor ve düzenli olarak meditasyon yaparsanız gerçekten değişiyorsunuz daha sakin ve ılımlı oluyorsunuz :)
Güzel bir öneri umarım işe yarar hemen deneyeceğim ...ama ben ordaki kadinlada tartisirim demesi kolay yapması kolay derim sinirlenirim etrafimdakiler yapsın niye hep sabreden ben oluyorum derim ..derim yani bu dengesizlikle

Ikizler burcu olabilir misin? Kendimden biliyorum da 🤭 ben de böyleyim gün içinde kaç farklı ruh haline bürünüyorum belli değil. Çocukluktan beri böyle. Sabah mutlu kalkarım yatarken herkesten tiksiriniyorum diye geri yatarım ya da tam tersi. Çok heves ettiğim bir şeyden gün içinde aniden soğuyabilirim. İlişkilerdebde çok yoruyor bu beni. Adama sabah aşıkken bir anda sinir oluyorum görmek istemiyorum her hareketi batıyor. Ya da nefretle ayrıldığım birini sonradan özlüyorum. İnanılmaz yorucu ya. Burçlara inanmayan biri saçmalık diyecek ama ikizler burcu diye bir şey var maalesef 🤦🏻‍♀️

Bende ara ara oyleyim yazik esim birdaha bana boyle davranma beni uzme diyor Senin hep yuzun gulsun istiyorum diyor ya ozamanda kendimi zorla tutuyorum

Back
X