- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Karakter olarak kendimi tanıyamaz oldum çok dengesizim ..bı gün çok iyiysem sıfır ince fikir sıfır kötü dusunce modunda melek gibi etrafima enerji saciyorsam ertesi gün aksi nalet bir insan olabiliyorum ...hatta bir insanı eş dost arkadaş hatta kendi eşim çocuğum dahil ,birgün aşırı üstüne dusuyorsam sevgiden gözyaşı dökecek kadar seviyorsam ertesi gun örn esime sebepsiz düşman gibi olabiliyorum ,çocuğuma bile oluyor bu duygular bazen hissiz oluyorum ona karşı bile bazende aşırı sevgiden koynumda uyutuyorum minik bir serçe gibi bakıyorum
bazende ondan çok bunaliyorum acaba ben çocuğumu sevmiyormuyum diyorum ...aileme dostlarıma karşı da böyleyim .beni en çok rahatsız eden huyum bir insnai aşırı seviyorum dur ogun ama ertesi gün bı hareketiyle nefret edebiliyorum ,bildiğiniz nefret igrenti ..bir sabah çok enerjk yaşam aşkıyla uyanıp gün boyu öyle iken , ertesi gün yorganin altından çıkıp ışık görmek istemeyecek kadar negtif oluyorum...bu durum psikolojik tedavi gerektirir mi ? Eğer gerekirse tedavi fayda edermi ? Bir insanın karakteri ilaçla degisirmi?..