• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok derdim var uf uf geçer mi kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzeci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
4.821
18.378
138
Kızlar çok derdim var her yerden ayrı sınanıyorum eskiden böyle değildi bi tane dandik derdim olurdu şimdi aile ayrı iş ayrı dertlerim var aşk hayatım da sıfır 🤷🏻‍♀️

Benim durumum da olup sonra düzelen var mı ?

Biraz beni yıkayıp yağlayın lütfen

Kızlar çok derdim var her yerden ayrı sınanıyorum eskiden böyle değildi bi tane dandik derdim olurdu şimdi aile ayrı iş ayrı dertlerim var aşk hayatım da sıfır 🤷🏻‍♀️

Sicak Yemegin var mi? Basini sokacak evin var mi? Gozlerin goruyor mu? Kulaklarin duyuyor mu? Yuruyebiliyor musun? Felci yataga bagli misin? Ellerin tutuyor mu? Eger cevabin evet'se cok sanslisin. Elinde olanlarij degerini bil ve bu saydigin dertlerin hepsi herkeste var. Kimse dort dortluk degil. Ama geciyor inan ki geciyor. 10 yil onceki dertlerimi gublugume yazdigim halde hatirlamiyorum bile. Sabredeceksin ve o sıkintiyla basetmeyi ogrenmelisin.

Sağlığın yerindeyse miktir et Gold. Sağlığın olduğu müddetçe herşeyin üstesinden gelirsin de sağlığın olmazsa birşey yapamazsın.

Haklısın cano ama inşallah bu süreçte mental sağlığım gitmez

Sicak Yemegin var mi? Basini sokacak evin var mi? Gozlerin goruyor mu? Kulaklarin duyuyor mu? Yuruyebiliyor musun? Felci yataga bagli misin? Ellerin tutuyor mu? Eger cevabin evet'se cok sanslisin. Elinde olanlarij degerini bil ve bu saydigin dertlerin hepsi herkeste var. Kimse dort dortluk degil. Ama geciyor inan ki geciyor. 10 yil onceki dertlerimi gublugume yazdigim halde hatirlamiyorum bile. Sabredeceksin ve o sıkintiyla basetmeyi ogrenmelisin.

Çok teşekkür ederim hergün şükür çalışmaları yapıyorum inşallah bu günler geçer

.

Eklentiler

• 299EEF31-8B39-42A6-A388-BB7043CDC98E.webp
    299EEF31-8B39-42A6-A388-BB7043CDC98E.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
Hiç inanmıyorum normalde ama olumlama yapmaktan çok bahsediliyor. Evrene olumlu enerji gönderme, istediğini aklından kalbinden geçirme falan

Bazen bazı şeylere zorunlu kalırsın ya işte öyle bir şey 🚬

Çok değil şundan 2 ay önce işsiz ve baya bunalmış durumdaydım, aşk ilişki konularını zaten unuttum.. 1 sene önce boşandım, hayatıma birini alamadım bana uygun gorduklerim bana o gözle bakmıyor, istemediğim ot dibimde bitiyor durumundayım. Ama biliyor musun şu anda elinden gelen bir tanesini düzeltmeye odaklan bak iç huzurun yerine gelince tatmin olacaksın.

Kuzucum herkesin derdi farklı, birde dertler gelince hep üst üste geliyor. Sende sanırım o zamanlardan geçiyorsun
Rabbim bir an önce feraha çıkarsın seni

Bir söz var “Eğer hiç yaşamadığınız bir hayatı yaşamak istiyorsanız, hiç yapmadığınız şeyleri yapmalısınız”
Diye..
Bu benim bakış açımı çok değiştirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X