- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sicak Yemegin var mi? Basini sokacak evin var mi? Gozlerin goruyor mu? Kulaklarin duyuyor mu? Yuruyebiliyor musun? Felci yataga bagli misin? Ellerin tutuyor mu? Eger cevabin evet'se cok sanslisin. Elinde olanlarij degerini bil ve bu saydigin dertlerin hepsi herkeste var. Kimse dort dortluk degil. Ama geciyor inan ki geciyor. 10 yil onceki dertlerimi gublugume yazdigim halde hatirlamiyorum bile. Sabredeceksin ve o sıkintiyla basetmeyi ogrenmelisin.Kızlar çok derdim var her yerden ayrı sınanıyorum eskiden böyle değildi bi tane dandik derdim olurdu şimdi aile ayrı iş ayrı dertlerim var aşk hayatım da sıfır
Benim durumum da olup sonra düzelen var mı ?
Biraz beni yıkayıp yağlayın lütfen
Bebeğim aşk hayatı kötü olan tek sen değilsin bunu bil ve şükür et.![]()
Her şey tepe taklak olmuşsa güzel günler yolda demektir. Bazen o oluyor maalesef sonra hatırlayıp neler yaşamışım diyor insan.Hemşo sadece aşk hayatım değil ama tepetaklak herşey![]()
Sağlığın yerindeyse miktir et Gold. Sağlığın olduğu müddetçe herşeyin üstesinden gelirsin de sağlığın olmazsa birşey yapamazsın.
Sicak Yemegin var mi? Basini sokacak evin var mi? Gozlerin goruyor mu? Kulaklarin duyuyor mu? Yuruyebiliyor musun? Felci yataga bagli misin? Ellerin tutuyor mu? Eger cevabin evet'se cok sanslisin. Elinde olanlarij degerini bil ve bu saydigin dertlerin hepsi herkeste var. Kimse dort dortluk degil. Ama geciyor inan ki geciyor. 10 yil onceki dertlerimi gublugume yazdigim halde hatirlamiyorum bile. Sabredeceksin ve o sıkintiyla basetmeyi ogrenmelisin.
Haklısın cano ama inşallah bu süreçte mental sağlığım gitmez
Hiç inanmıyorum normalde ama olumlama yapmaktan çok bahsediliyor. Evrene olumlu enerji gönderme, istediğini aklından kalbinden geçirme falan
Bazen bazı şeylere zorunlu kalırsın ya işte öyle bir şey![]()
Yardimci olabilecegimiz bisey var mi?Haklısın cano ama inşallah bu süreçte mental sağlığım gitmez
Yardimci olabilecegimiz bisey var mi?
Çok değil şundan 2 ay önce işsiz ve baya bunalmış durumdaydım, aşk ilişki konularını zaten unuttum.. 1 sene önce boşandım, hayatıma birini alamadım bana uygun gorduklerim bana o gözle bakmıyor, istemediğim ot dibimde bitiyor durumundayım. Ama biliyor musun şu anda elinden gelen bir tanesini düzeltmeye odaklan bak iç huzurun yerine gelince tatmin olacaksın.Kızlar çok derdim var her yerden ayrı sınanıyorum eskiden böyle değildi bi tane dandik derdim olurdu şimdi aile ayrı iş ayrı dertlerim var aşk hayatım da sıfır
Benim durumum da olup sonra düzelen var mı ?
Biraz beni yıkayıp yağlayın lütfen