- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Allah sağlık versin yeterki.Teşekkür ederim . Yorumun bana gerçekten iyi geldi. Umarım dediğin gibi olur bizde siz gibi kavuşuruz babamıza
Amin çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. O kavuşma günü için sabredicezNe güzel dert derdinize imrendim valla Allah yuvanizda huzuru eksik etmesin inşallah samiyetimle diledim bunu. 10ay geçer ama öyle ama böyle fakat bittiğinde ki kavuşma paha biçilmez kızınız unutmaz görüntülü arama vs var teknoloji nimetinden yararlanirsiniz bu son ayrı gecireceginiz zaman olur insallah.
Benimde büyük kızım sofraya oturduğunda anne babamı bekleyelim oda gelsin diyor.Allah sağlık versin yeterki.
emin olun diğer hersey gelir geçer.
zaman çok acımasız çok hızlı geçiyor aslında.sevdiklerimizden ayrı kalınca yavaşlıyor sanıyoruz.
Evlatlarinizla uğraşmaktan günün nasıl bittiğini anlamayacaksiniz zaten.
küçük olmaları bir nevi avantaj.
benim büyüğüm 5 yaş civarındaydı.
her sofrada aglardi
ama geleceğim dedi çok uzun sürdü.neden hala gelmiyor babam anne diye.
onun uzuntusunden kendimi unuturdum.
askerlikti bu arada bizimki.
şimdi geleli 3 yıl oldu.hayal gibi.
sadece bir anı kaldı yaşananlar.
Allah yardımcınız olsun.sağlıkla kavuştursun.gonulleriniz bir olsun Allah başka ayrılıklar vermesin inşallah.
Teşekkür ederim :) küçük kızım babasını yürüyerek karşılayacak inş. Eşim hergün bi video bi foto çek mutlaka diyor. Kızlarımın büyüdüğünü görmek istiyorum diyor. Eşime bi ağlasam o yıkılır çünkü onun işi bizden daha zor. Gece büyük kızımla uyuyorum ben o yokken. Ama o yalnız ..Allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin40lı bebeğiniz adına eşiniz için üzüldüm o kadar çabuk büyüyorlar ki 1 aylık hali ile 3 aylık hali bile farkediyor eşiniz açısından daha zor O hallerini göremeyecek bol bol fotoğraf ve video çekin inşaAllah
Çocuk aklı nasıl olur babalarını unuturlar mı bilemem ona unutmak denemez sanırım zaman kavramı onlar için çok farklı baba döndükten sonra büyük olan hemen alışır geri babasına 10 ayı zaten idrak edemez hiç 10 ay geçmemiş gibi olur bence küçük olan elbette yadırgayacaktır diye düşünüyorum şu an sadece anneyi biliyor
Ama yeter ki sağ sağlim dönsünler her şeyi hallolur öyle değil mizaten 1 yaşa kadar filan bebekler sadece anneci oluyor babayla sonradan haşır neşir oluyorlar :) tam o zaman da eşiniz dönmüş olacak inş
Teşekkür ederim :) küçük kızım babasını yürüyerek karşılayacak inş. Eşim hergün bi video bi foto çek mutlaka diyor. Kızlarımın büyüdüğünü görmek istiyorum diyor. Eşime bi ağlasam o yıkılır çünkü onun işi bizden daha zor. Gece büyük kızımla uyuyorum ben o yokken. Ama o yalnız ..
Herkesin derdi boyuna göre işte :)Ben de içimizde büyük bir derdimiz var deyince korktum,baya kötü bişey sandım.Allah aşkına...
Bu kadar dertlenmeyin.Ne güzel mutlu bir yuvanız var,güzel yavrularınız,eşinizle bağınız var,bu bağ sayesinde o günler daha çabuk geçer.
Evimin olduğu semt kv uzak . Onun tüm hastane işleri orda . Banada oraya gitmek düştü malesefÇok duygusalsınız siz. Evinizden niye ayrılıyorsunuz ?
Çok lazımsa kv yada anneniz gelsin dönüşümlü. 10 ay bu adam sapasağlam döncek gelcek bu kadar trajedi yapmayın.
Görümcem eşinden 2 yıl ayrı kalacak.
Üstelik kendisi çalışıyor 1,5 yaşında evlatları var ve kadın tabiki evinde yalnız kalıyor çocuğu ile birlikte.
İsteyen gider yardıma ama evden ayırmak niye?
Saolun çok teşekkür ederim desteğiniz içinÖncelikle Allah kavuştursun. Ne gurbette yaşayan insanlar var . Çok şükür annen ler, kayınvaliden ler var .Yalnız değilsin. Tabiiki kızların da sende eşinin yokluğuna hissedeceksiniz ama Sonunda büyük bir kavuşma var . Allah eşinin yolunu açık etsin , seninde kızlarının yardımcısı olsun.
oooo cok arabesk yasıyosun minikyavrum onu görmeden butucek sükür et ölüm haberi gelirse napıcan bu sana cok agar gelebilir ama bunu yazmak zorundayım bence kendine gelllHepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecekbüyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?
10 ay mi geçmez? Benim kızım babası öldüğünde 3.5 yaşındaydı ;bir daha hiç görme sarılma ihtimali olmadı! Siz 10 ay sonra hatırlar mi diye düşünüyorsunuz; unutursa hatırlar, babasi ölenler ne yapsin?????Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecekbüyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?
10 ay mi geçmez? Benim kızım babası öldüğünde 3.5 yaşındaydı ;bir daha hiç görme sarılma ihtimali olmadı! Siz 10 ay sonra hatırlar mi diye düşünüyorsunuz; unutursa hatırlar, babasi ölenler ne yapsin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?