- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Kim bunu ima ediyor ya, ne hadsiz insanlar var! Siz tembelseniz, ben neyim acaba?
Bir de calisiyorsunuz, en az ayda 2 kez yardimci alin, bu kadar hirpalamayin kendinizi. Beyefendi de tutsun isin ucundan biraz.
sen kendini biliyorsun bari sen kendine haksızlık etme bence kendini bu kadar hırpalamada yazık canına
Takdir edilmeniz gerekecegi yere tembel denmesi amannnn bosverin basklari icin yasamiyorsunuz siz esiniz memnunsa gerisi bos ama ara sira kacamak yapin hergun boyle olmazki kendinizede vakit ayirmalisiniz olmazsa temizlikci cagirin ayda bir dip kose temizlesjn
işte bunu söylüyorum.Hasta olursun ALLAH korusun
Herkesin ayni seyi soylemeside tuhaf 1-2 kisi olsa tamamda herkes soyluyorsa ya sen kendini ifade edemiyorsun ya da ters giden bir seyler var
işte bunu söylüyorum.Hasta olursun ALLAH korusun
Gercekten yat bi hafta, gorsunler yan gelip yatinca ne oluyormus evin duzeni, evdekilerin keyfi...yat kardesim valla, cocugu doyur baska hic biseye ellemee...azicik anlasinlar.Ben yan gelip yattigim!!! icin o niye is yapsinmis. Zaten gereginden fazla yapiyormus. Yardimci alamiyormusuz. Ben tembelligi birakirsam gerek kalmazmis.
Ima eden de, ailem, ailesi, esim, arkadaslar......
Masallah cok guclusunuz takdir ettim siziSöyle ki herkes kendi ailem dahil, bana tembel oldugumu ima ediyor.
Calisan bi kadinim. Saat 7.30 da ise basliyorum, aksam 18.00 de evde oluyorum.
Sabah 5.00 de en gec 5.30 da uyaniyorum, hazirlaniyorum, cocugun beslenmesini hazirliyorum. Sabahlari camasirlari hallediyorum, yikama asma katlama gibi. Lavobalari siliyorum.
Aksamda eve gelince hemen masayi kuruyorum, yemek yiyoruz,birdahaki gün icin yiyecegimiz yemegi pisiriyorum. Ortaligi topluyorum, yerleri silip süpürüyorum. Duruma göre alisverise gidiyorum.
Aksam 23.00 den önce uyumuyorum.
Ben kendime göre elimden gelen herseyi yapiyorum. Kendimden zaman kisip, dus haric hic bir kisisel bakimima vakit kalmiyor. O zamani evime cocuguma kocama harciyorum.
Sonuc itibariyle yinede yetemiyorum. Hic bir yer dip köse temiz degil, ama etrafimdaki insanlar bunlari bekliyor benden. Yine kimseleri memnun edemiyorum. Söyle bir aksam yok ki, hadi bugünde keyif icin tv karsinda otturim bicay icim diyim, yada bi kitap okuyabiligim.
Nasil yapicam ben, neyi yanlis yapiyorum ben. Piskolojim bozuldu artik resmen. Sizler gününüzü nasil bölüyorsunuz, yada nasil basariyorsunuz.
Gercekten yat bi hafta, gorsunler yan gelip yatinca ne oluyormus evin duzeni, evdekilerin keyfi...yat kardesim valla, cocugu doyur baska hic biseye ellemee...azicik anlasinlar.
Bu arada kendiniz kazaniyorsunuz, hic izin bile almayin yardimci icin.
Takdir edilecek insansiniz bence. Tabiki de dip kose is yapamazsiniz buna zamaniniz yok ki. Bunu sizden beklemek nankorluk. Esiniz yardimci olmuyor mu ayda bir en azindan yardimci alin bnce. Boyle yormayin vucudunuzu yazik sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?