Cok dertliyim bugün :(

Sana bunu söyleyenlerin kaçta kaçı senin gibi hamarat acaba resmen ikiye ayrılmışsın hem ev kadını hem anne hemde işkadını bunu söyleyenlerin akıllarında sorun mu bak çok biliyorlarsa haftada bir gün temizliğe gelsinler

Kizlar cevaplarinizi anca okuyabildim, anca cevap yaziyorum. Cuma gününe kadar tüm evi dip köse temizledim. Su anda öyle ki ev, günlük isler halledildigi zaman piril piril.

Artik yemegi kendi zevkime göre yapiyorum. Canim istemiyorsa, kahvaltilik malzeme cikariyorum masaya. O yeniliyor. Yemek yemek isteyen, gitsin disarda yesin bu saatten sonra.

Dün tv izlerken, istersen camasir katlada is kalmasin dedi, bende ben yatiyorum, ama haklisin is kalmasin sen katlayiver dedim katlamadi tabi ama en azindan telden aldi ayirdi. Bundan sonra benim kurallarima göre yasanacak o evde.

Millete göre yaşarsan evin dip köşe temiz de olsa en kötüsü senmişsin gibi hissedersin. Millete ne senin evinin durumundan, içinde yaşayanlar mutlu mu sen ona bak bence. Çocuğum henüz yok, güzel temizlik yaptığımı düşünürüm, her haftasonu çekyatların ve beyaz eşyaların altını çekmek dışında dip köşe süpürür silerim her yeri- silerdim daha doğrusu. Hamile olduğum ve buna bağlı geçmeyen bel ağrım olduğu için yapamıyorum. Ama umrumda değil, benden kıymetli değil sonuçta. Kimseye de kendimi beğendirmek zorunda değilim, beğenmeyen de daha iyisini buyursun yapsın o zaman.

Tembel olduğun ima edildiğinde açık bir şekilde rolleri değişmeyi teklif et, ellerine de günlük işlerinin bi çıktısını ver, bal bakalım yetiştirebiliyorlar mı?? Millete, laf etmek/boş konuşmak ne kadar kolay ve normal geliyor ya, işe bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…