• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok dertliyim bugün :(

Ama bende karar verdim millten utanıyordum hem ev hanımı hemde temizlikçi alıyor dıye ama napayım derse desınler yapamıyorum en az ayda bır gündelıkçi alacagım insh... ben istemez mıyım evim pırıl pırıl olsun ama çocugum ben iş yparken gelıp ayaklarıma dolanıo onu kucagıma almamı ıstıyor çok üzülüyorum onu öyle bırakıp iş yapmak çok zor..

Ben çalışmadığım halde ev 4 4 lük olcak dıye kendimi yırtmıyorum. Nıye bu kadar takıyorsunuz. Memnun olsalar ne olacak ayrıca o tiplerın memnun olacağınıda sanmam.

Anlamiyorlar canim, onlara göre ben bos bos otturuyorum. Ya gercekden bakin bos bos otturdugum yok. Onlara göre, bizde zamaninda calistik, kac tane cocuk büyüttük, yemegimiz temizligimiz eksik olmazdi. Tamam annem hakkli, ama annem bi kere bizimle otturup oyun oynamis degil. Kv de öyle degilmis. Bende bunu diyorum, aksamlari zaten anca bir saat ayirabiliyorum cocuga onuda mi ev isine harciyim. yok oda degilmis tabi ki.

Bu arada günlük spor yapmam da bekleniyor tabi, cünkü yemis yemis sismis bi insanim ben!
Ayy hoştt ya! valla zaten yüksek olmayan mevcut enerjimizi de topluma çevreye kocaya sömürteceksek bize yazıklar olsun. Demek ki içimizden yav he he diyip yola devam edicez evet dağınık kalacak evet dip köşe olmayacak. Hele hele kocaya bakın ya, söyleyin "ain't your mama" dinlesin biraz. Sabah akşam aç karnına 1 kez.:süslü:

Söyle ki herkes kendi ailem dahil, bana tembel oldugumu ima ediyor.

Calisan bi kadinim. Saat 7.30 da ise basliyorum, aksam 18.00 de evde oluyorum.

Sabah 5.00 de en gec 5.30 da uyaniyorum, hazirlaniyorum, cocugun beslenmesini hazirliyorum. Sabahlari camasirlari hallediyorum, yikama asma katlama gibi. Lavobalari siliyorum.

Aksamda eve gelince hemen masayi kuruyorum, yemek yiyoruz,birdahaki gün icin yiyecegimiz yemegi pisiriyorum. Ortaligi topluyorum, yerleri silip süpürüyorum. Duruma göre alisverise gidiyorum.

Aksam 23.00 den önce uyumuyorum.

Ben kendime göre elimden gelen herseyi yapiyorum. Kendimden zaman kisip, dus haric hic bir kisisel bakimima vakit kalmiyor. O zamani evime cocuguma kocama harciyorum.

Sonuc itibariyle yinede yetemiyorum. Hic bir yer dip köse temiz degil, ama etrafimdaki insanlar bunlari bekliyor benden. Yine kimseleri memnun edemiyorum. Söyle bir aksam yok ki, hadi bugünde keyif icin tv karsinda otturim bicay icim diyim, yada bi kitap okuyabiligim.

Nasil yapicam ben, neyi yanlis yapiyorum ben. Piskolojim bozuldu artik resmen. Sizler gününüzü nasil bölüyorsunuz, yada nasil basariyorsunuz.
Neden yardımcı tutmuyorsun evde oturan gibi olmaz tabi sizin ev

hizmetçi değilsin ki bi gün de uzat ayaklaır otur. niye elalemin lafına takıp kendini paralıyosun.

Sabah 5.00 de en gec 5.30 da uyaniyorum, hazirlaniyorum, cocugun beslenmesini hazirliyorum. Sabahlari camasirlari hallediyorum, yikama asma katlama gibi. Lavobalari siliyorum.

Aksamda eve gelince hemen masayi kuruyorum, yemek yiyoruz,birdahaki gün icin yiyecegimiz yemegi pisiriyorum. Ortaligi topluyorum, yerleri silip süpürüyorum. Duruma göre alisverise gidiyorum.

Ben kendime göre elimden gelen herseyi yapiyorum. Kendimden zaman kisip, dus haric hic bir kisisel bakimima vakit kalmiyor. O zamani evime cocuguma kocama harciyorum.

Sonuc itibariyle yinede yetemiyorum. Hic bir yer dip köse temiz degil, ama etrafimdaki insanlar bunlari bekliyor benden. Yine kimseleri memnun edemiyorum. Söyle bir aksam yok ki, hadi bugünde keyif icin tv karsinda otturim bicay icim diyim, yada bi kitap okuyabiligim.

Nasil yapicam ben, neyi yanlis yapiyorum ben. Piskolojim bozuldu artik resmen. Sizler gününüzü nasil bölüyorsunuz, yada nasil basariyorsunuz.
Hiç mi yakının bacın kuzenin görümcen yok bir yardım eli atalım diyen biz şahsen yakınken birbirimize çok yardımcı olurduk az biraz maddi yardım etmeyi dene yardım ederler belki millet artık çıkarı olmadan gelmiyor

Olumlu dunya cok yipratma kendini.insanlari kocandaj dahil hic birzaman memnun edemezsn.ve bu arada calisan bi bayansan esinede biraz gorev vermelisin.

Öncelikle kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz.
Size ima da bulunan insanlar çok mu temiz?
Ya alla alla ben temiz olmak istemiyorum belki, yaptığım temizlik iş güç bana yetiyor kime ne.
Valla hiç birşey sizden, sağlığınızdan önemli değil.
Boşverin takmayın bu kadar milleti.

ayyy ben bile üzüldüm. Bekarım akşam eve gidiyorum yemeğim hazır bulaşıkları bile toplamıyorum bazen sizden beter tembellerde var:bicak: Evlenince nasıl olucam bilmiyorum rahata alıştım gaaliba:halay:Ayrıca size o imayı yapanlar çalışmıyorlar heralde. Çalışmanın en rahat iş olsa bile yorucu olduğunu bilmeleri gerekki gayet birsürü iş yapıyormuşssunuz.
Sana ima edenlere gel bacım sen yap parası neyse verim de :KK14:

sen tembelsen ben??
evim de yeri geliyo tozlar uçuşuyor bi haftasonu yapabiliyorum haftaiçi çalıştığım için yorgun oluyorum. yemeği eve gelince yaparım tek çeşit o da

Etrafınızdakiler manyak galiba.

Tüm konuyu okuyamadım, birçok kişi sormuş.

Eş onayı olmadığı için yardımcı almıyorsanız çok yazık.

Canım evine temizlikçi al. Ben de çalışan kadınım (senin kadar çalışkan da değilim üstelik.) ayda 2 kez yardımcı alıyorum. Haftada bir de kendim üstünden geçiyorum.

Tek tavsiyem kişisel bakımını ihmal etme. Bu önemli bence. Bir de eşin de yardımcı olsun sana. Çalışan çiftler de bu şart!

kıZ Allah canını almasın bende hiç bir yeri temizlemiyor yemegide dısarda yiyorsunuz sandım sacmalama gayette yeterlisin
daha ne yapacaksın.seni eleştirenler süpermenmi acaba

Kim ima ediyor bunu haksızlık yapmayın bence kendinize ben ev hanımıyım 1 çocuğum var 1.5 yaşında ben bile bazen yapamıyorum mesela yetişemiyorum..Ki siz hem çalışıp hemde ev ile ilgilenmek baya bi zordur.

Canım ima edenlere söyle bi zahmet beğenmiyorlarsa gelip yapsınlar.
Çalışın kadın için yaptıkların yeterli bence.
Bende de 2 çocuk var çalışıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum.Genelde hafta sonuna bırakıyorum genel temizliği.Allahtan çok eşyam yok çabuk bitiyor.

Eğer çalışan bir bayan olsaydım değil dip köşe bucak temizlik yapmak ütüye bile el sürmezdim.siz çalışıyor siz kazanıyorsunuz ,temizlikçi kadın alın kimseye danışmayın bile ayda iki kere gelsin siz yokken yapsın güvendiğiniz birini bulun çok sevgili eleştiren anne kv niz dursun kadının başında!
Ben çalışmadığım halde hiçbir işim tam değil , çocuklar büyüyene kadar umrumda da değil kendimi ev işlerine heba edemem ! Okuduğum kadarı ile maşallah daha ne yapacaksınız :sampiyon:

Yine kimseleri memnun edemiyorum cumleninize itafen zaten kimseyi memnun etmek zorunda deilsiniz istediginiz gibi yasayin gayette yogun bi hayatiniz var bana hicte tembel gibi gelmediniz

Back
X