- 20 Aralık 2011
- 158
- 126
- 103
- Konu Sahibi hadibeyaaa
Söyle ki herkes kendi ailem dahil, bana tembel oldugumu ima ediyor.
Calisan bi kadinim. Saat 7.30 da ise basliyorum, aksam 18.00 de evde oluyorum.
Sabah 5.00 de en gec 5.30 da uyaniyorum, hazirlaniyorum, cocugun beslenmesini hazirliyorum. Sabahlari camasirlari hallediyorum, yikama asma katlama gibi. Lavobalari siliyorum.
Aksamda eve gelince hemen masayi kuruyorum, yemek yiyoruz,birdahaki gün icin yiyecegimiz yemegi pisiriyorum. Ortaligi topluyorum, yerleri silip süpürüyorum. Duruma göre alisverise gidiyorum.
Aksam 23.00 den önce uyumuyorum.
Ben kendime göre elimden gelen herseyi yapiyorum. Kendimden zaman kisip, dus haric hic bir kisisel bakimima vakit kalmiyor. O zamani evime cocuguma kocama harciyorum.
Sonuc itibariyle yinede yetemiyorum. Hic bir yer dip köse temiz degil, ama etrafimdaki insanlar bunlari bekliyor benden. Yine kimseleri memnun edemiyorum. Söyle bir aksam yok ki, hadi bugünde keyif icin tv karsinda otturim bicay icim diyim, yada bi kitap okuyabiligim.
Nasil yapicam ben, neyi yanlis yapiyorum ben. Piskolojim bozuldu artik resmen. Sizler gününüzü nasil bölüyorsunuz, yada nasil basariyorsunuz.
Kime neyi ispat ediyorsun ki? Ev senin çalışan kadınsın, benim hayatım istediğim gibi yaşarım de geç. Kendini bu kadar paralamana ne gerek var, temizlik yapma sabahın köründe kalkıp çamaşırların kaçmıyor ya, akşam yemek hazırlama eşine söyle yarın dışarıdan yiyelim de kendine izin ver.
İnsanların ne söylediğini değil de, kendinin ne istediğini dinlesen mutlu olacaksın.