çok düşünceli kayınvalidemden doğum günü hediyesi !

Bende streç filme sarmasına takıldım mesela..

ona bende takıldım.saygısızlık mı desem düşüncesizlik mi bilemedim? art niyet aramıyorum ama bana biraz görgüsüzce geldi.hiç hediyeye gerek yok bu şekilde,sadece doğum günün kutlu olsun demek daha güzel.

Son düzenleme:
çok ayıp gerçekten .
sanırım size,senin elin maşalı demek istemiş kayınvalideniz

8 senelik evliyim daha kayınvalidemden bırak doğum günü hediyesini, doğum günümü kutladığını duymadım ve görmedim.

Geçen sene 5 yaşındaki kızım "Babanne bugün annemin doğum günü dedi.

Kayınvalidemde " e heğri doğmuşsa doğmuş ben ne yapayım dedi"

Ben hiç üzülmedim, çünkü hiçbir beklentim yoktu.

Sizde beklenti içine girmezseniz üzülmezsiniz.

Beklenti içine girecekseniz de beklentinizi en az seviyede tutun derim.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Son düzenleme:
Hediyenin adaleti olmaz. Birine icinden gelir dunyayi verirsin, digerine cop bile vermezsin. Gonul meselesi bu, adalet degil.

Kayinvalideyle aranizin nasil olduguyla da cok ilgili ne alip getirecegi. Sizden hoslanmiyorsa ne pahasi bekliyorsunuz ki.
Tavsiyem insanlardan bu kadar beklentili yasamayin.

bende streche sarmasına takıldım gerçekten görgünün parayla pulla ilgisi yok
...kayınvalidende ayarda yok kıza tam altın geline maşa hani ortada bir şey yok biri bir uç biri bir uçta iki hediye.
bu arada ben telefonda bile hatırlanıp kutlanmadım hiç bırakın hediyeyi

Villada oturan biri bu kadar kucuk bisey icin aglarmi ?????

karşıdaki böyle olunca her şey yapmacık ve anlamsız oluyor bee kadesacım

Konu sahibine fazla yükleniliyor bence. Yani sadece kutlasa tamam ama maşa getirmesi bence çok görgüsüzce olmuş. Yani bence sadece kutlasa daha çok makbule geçerdi. Eminim sadece kutlasa konu sahibi bu kadar alınmazdı.

Hatırladığına şükret diyen arkadaşlara kayınvalideleri streçe sarıp maşa hediye etse ne düşünürler acaba?

çok ağlamış hani regl dönemine mi rast gelmiş nedir? hiç değmez yani.

ELİ MAŞALI GELİN mi demek istedi acaba diye şeytanca bir fikir geldi aklıma.Yani maşa nedir ki hemde peçeteye sarılı hediyenin küçüğü büyüğü olmaz her zaman söylerim önemseme değerini verilişi benim için önemlidir.Ama o maşalar bana o anlamı çağrıştırdı

Villada yaşamasına neden bu kadar takılındı anlamıyorum. Yan gelip yatmıyor da çalışan bir kadın. Hele biri sizi villalarda oturtuyorlar ne güzel gibi bir şey demiş. Eşi sayesinde oturduğu ve duruma katkısı olmadığı ne malum. Ya da her şeyden geçtim villada yaşayanlar hiç mi üzülemez. O zaman ben somalideki insanlara kıyasla villada oturuyor sayılırım her şeyi sineye çekeyim. Şükretmeyi öğütlemek güzeldir tabi ama adabı da vardır.

Asıl üzüldüğüm arkadaşın doğum günü bugün. Yani şu an belki de bir kutlamada. Yarın gelip bu mesajları görecek. Konuyu açtığına açacağına pişman olacak. Yeni yaşının ilk gününde aman villa da yaşıyorsun aman altın delisisin gibi yaklaşımlarla yüzleşecek. Belki de beterin beteri var diye kayınvalidesine şükreder tabi. O da bir olasılık.

Son düzenleme:
çok ağlamış hani regl dönemine mi rast gelmiş nedir? hiç değmez yani.

Bazı insanlar alıngan olur ufacık şeylere ağlar belki konu sahibi de öyledir. Bende ufacık şeylere ağlarım tutamam kendimi yapı meselesi heralde :44:

bencede çok doğru sadece dilden doğum gününü kutlasaydı daha anlamlı olurdu.normal birgünde gelinin maşaya ihtiyacı varsa kızım evinde maşa olmadığını farkettim aldım olurda bir hediye olarak saçma.

çok ayıp gerçekten .
sanırım size,senin elin maşalı demek istemiş kayınvalideniz

yılın yorumu

bende streç olayına takıldım, yani eğer evdeki maşayı getirmediyse onu aldığı yerde alacak başka birşeyler de vardır ama ağlanacak kadar da vahim değil durum, çok beklentiye girmişsiniz, o gereksiz olmuş biraz.. ağlamanız maşaya değil, beklentilerinizin boş çıkmasına

Simdi aklima geldi de kayinvalide konu sahibine mesaj vermek istemis olabilir. "Ha sen boyle boyle yapar misin, ben de sana bunu getireyim de gor" filan mesela...

Burda araniz nasil, senin ona olan tutumun nasil, neler yasadiniz birlikte, butun bunlari bilmek lazim. Dalga gecmek istemis olabilir eger konu sahibi surekli ondan birseyler bekliyorsa. Ben kayinvalideyle konusmak isterdim, eminim bir aciklamasi vardir. :)

bildiğin görgüsüzlük.
muftak gereci alınırda,maşa ne
ne ima etmeye çalışıyor bu kadın
ağlamanıza şaşırdım ben olsam umursamazdım hatta gıcıklık yapıp,
sağol annecim çok ihtiyacım vardı deyip,
onun doğum gününde bende ona süpürge alırdım (şöyle uzun sopalısından)
''ben elim aşalıysam sende cadısın''

dalgamı geçmiş hediye almayı beceremiyor bellı altın para yerıne geçer kişisel bır hedıye değil para harcamaya kıyamamış herhalde

kayinvaliden bi$ey demek istiyor ama bunu biz bilemeyiz ona sormak lazim
bunun için aglanirmi :)

Doğum gününde maşa hediye etmek ilginç :44: Acaba kayınvaliden sana mesaj mı vermek istedi tatlım bu hediyeyle " Eli Maşalı" mı demek istedi acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…