Bende streç filme sarmasına takıldım mesela..
çok ayıp gerçekten .bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
yılbaşlarında hediyeleşmeyiz bunu hoş karşılamazlar zaten doğum günlerinde ararım 15 saatlik uzaktayız hediye yollamam ama anneler gününde hediye alır kargoyla yollarım.ararım kutlarım ama o seninde anneler günün kutlu olsun demez.ilgi-sevgi onlarda ne? saygı duysun yeter fazlasını beklemiyorum 8 yıldır. sevgi yok içimde eşimin annesi saygım sonsuz.
ha bu arada hediyeyi de sevmez.ev yaptırdı hediye aldım ben hediye için ev yaptırmadım dedi ohh lafı yedim oturdum mesela.böyle de tatlı dillidir..neyse konu ben değilim :)
Konu sahibine fazla yükleniliyor bence. Yani sadece kutlasa tamam ama maşa getirmesi bence çok görgüsüzce olmuş. Yani bence sadece kutlasa daha çok makbule geçerdi. Eminim sadece kutlasa konu sahibi bu kadar alınmazdı.
Hatırladığına şükret diyen arkadaşlara kayınvalideleri streçe sarıp maşa hediye etse ne düşünürler acaba?
ELİ MAŞALI GELİN mi demek istedi acaba diye şeytanca bir fikir geldi aklıma.bugün dogum günüm fakat dün aksam yasananlar aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor.dün işten çıktım eve geldim,kapım çalındı,kayınvalidem elinde hani yemekleri sardıgımız streçe iki tane metal uyduruk yemek maşasını sarmış,doğum günü hediyeni getirdim dedi .aksam oldugu için bahçenin ışıgı yanıordu ,o anda hediyeyi göremedim .hemen kendi kızım sana maşa aldım dedi .bende tşk ettim ,çıktı gitti evine .bende zannediorum ki saç masası ,ama nerde o bile degil ya ,uyduruk iki liralık şeyı sarmış .o kadar sinirlerim bozulduki anlatamamç oturdum eşim isten gelinceye kadar sinirden agladım .bu arada : eşimin ailesinin durumu çok ii arkdaslar.yani bizde kendileride çok lüks bir villada oturuoruz .yani para herkeste olabilirde görgü bambaska bir sey. ve gecen yıl kızlarının dogum gününde gözümün önünde tam altın verdiler.bu kadar adaletsizlik olur mu ya ?
çok ağlamış hani regl dönemine mi rast gelmiş nedir? hiç değmez yani.
Konu sahibine fazla yükleniliyor bence. Yani sadece kutlasa tamam ama maşa getirmesi bence çok görgüsüzce olmuş. Yani bence sadece kutlasa daha çok makbule geçerdi. Eminim sadece kutlasa konu sahibi bu kadar alınmazdı.
Hatırladığına şükret diyen arkadaşlara kayınvalideleri streçe sarıp maşa hediye etse ne düşünürler acaba?
çok ayıp gerçekten .
sanırım size,senin elin maşalı demek istemiş kayınvalideniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?