- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
nasıl bir pozisyon anlamadım hoş beni ex de bir numara yoktu ondanda olmaya bilirpozisyon dıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir pozisyon anlamadım hoş beni ex de bir numara yoktu ondanda olmaya bilirpozisyon dıyorum :)
ne yazmış kıDoğal göğüs büyütme bölümündeki bir mesajın bu da hayırdır sen ne iş..
Bu KK beni de ajan yaptı iyimi![]()
Kadınlar birden fazla yaşayabiliyor o şeyi. Git araştır gel abi, yemezlerbir sorunum var arkadaşlar burası yerimi bilmem eme kimseye soramıyorum ilişki sıraasında çok erken boşalıyorum genelde erkeklerde olur ama benimde öyle işte ve boşalınca ilişkiden soğuyorum bu durum eşimide çok etkiliyo tutamıyorum kendimi ne yapabilirim
kadın alta olmuyorsa her turlu dıyorum :)nasıl bir pozisyon anlamadım hoş beni ex de bir numara yoktu ondanda olmaya bilir
hahahahaa biz iki türlü de olmadığı için hiç bir türlü olmadı :)kadın alta olmuyorsa her turlu dıyorum :)
alıntı yapıp ekledim canım yorumlarıma tekrar bak göğüse masaj yapınca sertleşiyormuş ama insanın aklına başka şeyler de geliyormuşn
ne yazmış kı
erkek üye ise kesin sana msj atarkadın alta olmuyorsa her turlu dıyorum :)
atamaz mesajlarım kapalı :)erkek üye ise kesin sana msj atar![]()
orasını bilemem :)atamaz mesajlarım kapalı :)
Geçen bana soruyordun sende ajan olmuşsun
Bu KK beni de ajan yaptı iyimi![]()
oha okudum ne geliyorsa artık aklınaalıntı yapıp ekledim canım yorumlarıma tekrar bak göğüse masaj yapınca sertleşiyormuş ama insanın aklına başka şeyler de geliyormuş![]()
Valla bende şokkAnam erken boşalan bir kadın
Ben şok ben iptal![]()
tatlım ilk konular cinsellik içerince çok inandırıcı gelmiyor
Aynen öyle hatta bakarkende aklıma sen geldin bide ben bakıyım eskilere dedimGeçen bana soruyordun sende ajan olmuşsun![]()
Valla bende bilemedim ki sapık şey yaoha okudum ne geliyorsa artık aklına![]()
Bu ikinci miiiiii ya ben birinciyi kaçırmışım hangi konuydu.KK 1 gunde 2 erkek üyeyı kaldıramaz yapmayın![]()