Ben bi rüya gördüm de çok etkilendim açıkcası.Öncelikle bekar ve öğrenciyim ve bi kardeşim var ve annem başka evlat istemiyor. Benim bi kardeşim olmuş annem ismi Mustafa olacak dedi Dedim ismi Mustafa. Ama bebekcik 1 yaşında gibi konuşabiliyor falan bende dedim içimden bari Mustafacan olsun annemgile söylemeyi planlıyorum öyle tatlı ki anlatamam ki . Sürekli onunla geziyorum benimle bi kaç kelime konuşuyor birşey yedirecektim dedim bu bebek daha çok küçük yiyemez. Sonra 100. yıldayız polis bi arabayı kovalıyor araba kaçıyor bende karşı yoldan izliyorum da bende birşey sürüyorum ne sürüyorum hatırlamıyorum sonra polis yakaladı o arabayı bende aklımdan geçiyorum hani benim de ehliyetim yok falan kavşaktan geçip o yola döneceğim bende döndükten sonra yanıma polis geliyor kuzenim ve bebekte var. Bi an da altımdaki araç değişiyor ve skooter oluyor. Polis yarışalım mı diyor yarışalım dedim. Sonra bi işletmenin içinden geçiyorum bi bakıyorum Bi arkadaşım orda misafir karşıyor ne işin var burda kız diyor dedim burdan daha kestirme oluyor tamam hadi geç geç diyor. Sonra ordan çıkıp bi dönüyorum dedim evi. Ev dışı ahali dolu.Nİye diye düşünürken bebekde elimde anlıyorum tabii içeri giriyorum içerisi de ahali dolu annemin yanına gidiyorum. Aayy bebek bu mu diyorlar evet diyorum ama hala kucağımda kucağımdan gösteriyorum. Bebek çok tatlı birşeydi yaa :) Sizce nedir ?