Annemin nana yapmadığı kalmadı bugüne kadar. Ama en son yaptıkları artık zoruma gidiyor. Erkek kardeşim hep benden iyi olsun istiyor. bi bebeğim var. Çok yoğun bir işim. Var zor yetişiyorum herseye. Bebeğime evime . Bi yardımcımız var bebeğim uyurken bi iki kap yemek yapıyor. Ancak annem sürekli o yemeklerin yarısından cogunu alıp kardeşime götürüyor. Evime bir pasta almissam yarısından fazlasini kardeşime götürüyor.. Kardeşim bekar ve onun da 6 bin TL maaşı var. Ancak o kadar cimriler ki ana oğul. Kardeşimi evime çağıracak olsam annemi direk arayip.yemek var mı yemek diye soruyor. . Annem bebeğimin kıyafetlerine ayakkabılarına kadar benden habersiz alıp kardeşim için saklıyor ilerde evlenir çocuğu olur o giyer diye.. Evime nohut mu aldım hooop yarısı kardeşime. Ve benden hiç izin alma gereği duymuyor. Anne sen mi aldın diye sordum almayayim mi dedi bana. Alma dedim ben zaten hem iş çok. Yorucu eve geliyorum bebeğim malum esim de yok. Çocuğu uyuturken ben uyuyakaloyorum yorgunluktan artık. Kendime zor yetiyorum . Mesele 2 kap yemek değil Ya. Ben yardimcim ile bir gün bir yemek bir gün temizlik diye anlaştım. Haliyle bidirdamaya başladı haklı. Annem surekli ona bi is yaptirmaya calisiyor kameradan izliyorum. Cocugu bana ver yemek yap alıp goturecegim diyor. Ben zaten zor yapıyorum bazen onu da direk götürüyor annem. Dün de bebeğim dışarı çıkmak istemedi yerde idi. Annem ayagiyla itekledi bebegimi.zorla aldı yerden. Gördüm. Söyledim inkar ediyor yemin ediyor yapmadım diye. Zaten bakmadı çocuğuma asla bakmak istemedi. Bekar oğlunda kalıyor sürekli biz tek basimizayiz. Yalvar yakar zorla getiriyorum onda da yemegimizi alıp hemen ben kaçtım deyip gidiyor. Bebegim Ananne bilsin diye ses etmedim ama şurama kadar geldi artık. Bebeğim ananneyi hiç sevmiyor asla da gitmiyor kucağına. Annem.onunla sadece foto çekiniyo başka bi paydalari yok ortak.
Esimle mi bebeğimle mi annemle mi evimle mi işle mi ugrasayim
Ben çok. Yoruldum bi akıl verin. Hayatımdan çıkarsam kızım eksiklik yaşar mi sizce