- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
yaşar tabi. kim onu ayağıyla itekleyecek sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte en çok buna üzülüyorum. Tek düşündüğü hayatta ogluşu. Herseyimizi ona bırakacağız demiş babam bi yerde . Mal mülk ne varsa . Bunu duydum. Güvenilir bir akrabamdan. Anneme sordum ölmeden önce onun üzerine yaptigimiz seni ilgilendirir mi dedi. Allah a havale ediyorum sizi dedim. Benim ve çocuğumun hakkı kalır mı sanıyorsun dedim.bende.
Bence sen yine de bişey deme yine bebeğinin banşında durması daha iyi sadece bakıcıyla kalmasin ne olursa olsun ananesi. Yemek icin de kizma bence sonuçta kardeşin annen boyle şeyler için aileni kırma bence yoklukları daha zor olur bence. elbise işi biraz saçma olmus ama bilemedim inşallah hakkında hayırlısı olsunAnnemin nana yapmadığı kalmadı bugüne kadar. Ama en son yaptıkları artık zoruma gidiyor. Erkek kardeşim hep benden iyi olsun istiyor. bi bebeğim var. Çok yoğun bir işim. Var zor yetişiyorum herseye. Bebeğime evime . Bi yardımcımız var bebeğim uyurken bi iki kap yemek yapıyor. Ancak annem sürekli o yemeklerin yarısından cogunu alıp kardeşime götürüyor. Evime bir pasta almissam yarısından fazlasini kardeşime götürüyor.. Kardeşim bekar ve onun da 6 bin TL maaşı var. Ancak o kadar cimriler ki ana oğul. Kardeşimi evime çağıracak olsam annemi direk arayip.yemek var mı yemek diye soruyor. . Annem bebeğimin kıyafetlerine ayakkabılarına kadar benden habersiz alıp kardeşim için saklıyor ilerde evlenir çocuğu olur o giyer diye.. Evime nohut mu aldım hooop yarısı kardeşime. Ve benden hiç izin alma gereği duymuyor. Anne sen mi aldın diye sordum almayayim mi dedi bana. Alma dedim ben zaten hem iş çok. Yorucu eve geliyorum bebeğim malum esim de yok. Çocuğu uyuturken ben uyuyakaloyorum yorgunluktan artık. Kendime zor yetiyorum . Mesele 2 kap yemek değil Ya. Ben yardimcim ile bir gün bir yemek bir gün temizlik diye anlaştım. Haliyle bidirdamaya başladı haklı. Annem surekli ona bi is yaptirmaya calisiyor kameradan izliyorum. Cocugu bana ver yemek yap alıp goturecegim diyor. Ben zaten zor yapıyorum bazen onu da direk götürüyor annem. Dün de bebeğim dışarı çıkmak istemedi yerde idi. Annem ayagiyla itekledi bebegimi.zorla aldı yerden. Gördüm. Söyledim inkar ediyor yemin ediyor yapmadım diye. Zaten bakmadı çocuğuma asla bakmak istemedi. Bekar oğlunda kalıyor sürekli biz tek basimizayiz. Yalvar yakar zorla getiriyorum onda da yemegimizi alıp hemen ben kaçtım deyip gidiyor. Bebegim Ananne bilsin diye ses etmedim ama şurama kadar geldi artık. Bebeğim ananneyi hiç sevmiyor asla da gitmiyor kucağına. Annem.onunla sadece foto çekiniyo başka bi paydalari yok ortak.
Esimle mi bebeğimle mi annemle mi evimle mi işle mi ugrasayim
Ben çok. Yoruldum bi akıl verin. Hayatımdan çıkarsam kızım eksiklik yaşar mi sizce
Şöyle anlatayım size, annedir hayattan çıkarmak büyük bir karar ama, bende kardeşimde babannemizi görmeden duymadan büyüdük. Kardeşimin doğumunda bile gelmedi ki o zamanlar babam işsizdi gelip biraz evde manevi olarakta yardımcı olayım bile demedi. Yokluğunu hissettik mi hissetmedik. Çocuğunuz açısından bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o nedenle.Annemin nana yapmadığı kalmadı bugüne kadar. Ama en son yaptıkları artık zoruma gidiyor. Erkek kardeşim hep benden iyi olsun istiyor. bi bebeğim var. Çok yoğun bir işim. Var zor yetişiyorum herseye. Bebeğime evime . Bi yardımcımız var bebeğim uyurken bi iki kap yemek yapıyor. Ancak annem sürekli o yemeklerin yarısından cogunu alıp kardeşime götürüyor. Evime bir pasta almissam yarısından fazlasini kardeşime götürüyor.. Kardeşim bekar ve onun da 6 bin TL maaşı var. Ancak o kadar cimriler ki ana oğul. Kardeşimi evime çağıracak olsam annemi direk arayip.yemek var mı yemek diye soruyor. . Annem bebeğimin kıyafetlerine ayakkabılarına kadar benden habersiz alıp kardeşim için saklıyor ilerde evlenir çocuğu olur o giyer diye.. Evime nohut mu aldım hooop yarısı kardeşime. Ve benden hiç izin alma gereği duymuyor. Anne sen mi aldın diye sordum almayayim mi dedi bana. Alma dedim ben zaten hem iş çok. Yorucu eve geliyorum bebeğim malum esim de yok. Çocuğu uyuturken ben uyuyakaloyorum yorgunluktan artık. Kendime zor yetiyorum . Mesele 2 kap yemek değil Ya. Ben yardimcim ile bir gün bir yemek bir gün temizlik diye anlaştım. Haliyle bidirdamaya başladı haklı. Annem surekli ona bi is yaptirmaya calisiyor kameradan izliyorum. Cocugu bana ver yemek yap alıp goturecegim diyor. Ben zaten zor yapıyorum bazen onu da direk götürüyor annem. Dün de bebeğim dışarı çıkmak istemedi yerde idi. Annem ayagiyla itekledi bebegimi.zorla aldı yerden. Gördüm. Söyledim inkar ediyor yemin ediyor yapmadım diye. Zaten bakmadı çocuğuma asla bakmak istemedi. Bekar oğlunda kalıyor sürekli biz tek basimizayiz. Yalvar yakar zorla getiriyorum onda da yemegimizi alıp hemen ben kaçtım deyip gidiyor. Bebegim Ananne bilsin diye ses etmedim ama şurama kadar geldi artık. Bebeğim ananneyi hiç sevmiyor asla da gitmiyor kucağına. Annem.onunla sadece foto çekiniyo başka bi paydalari yok ortak.
Ben çok. Yoruldum bi akıl verin. Hayatımdan çıkarsam kızım eksiklik yaşar mi sizce
Mesafe iyidirAnnemin nana yapmadığı kalmadı bugüne kadar. Ama en son yaptıkları artık zoruma gidiyor. Erkek kardeşim hep benden iyi olsun istiyor. bi bebeğim var. Çok yoğun bir işim. Var zor yetişiyorum herseye. Bebeğime evime . Bi yardımcımız var bebeğim uyurken bi iki kap yemek yapıyor. Ancak annem sürekli o yemeklerin yarısından cogunu alıp kardeşime götürüyor. Evime bir pasta almissam yarısından fazlasini kardeşime götürüyor.. Kardeşim bekar ve onun da 6 bin TL maaşı var. Ancak o kadar cimriler ki ana oğul. Kardeşimi evime çağıracak olsam annemi direk arayip.yemek var mı yemek diye soruyor. . Annem bebeğimin kıyafetlerine ayakkabılarına kadar benden habersiz alıp kardeşim için saklıyor ilerde evlenir çocuğu olur o giyer diye.. Evime nohut mu aldım hooop yarısı kardeşime. Ve benden hiç izin alma gereği duymuyor. Anne sen mi aldın diye sordum almayayim mi dedi bana. Alma dedim ben zaten hem iş çok. Yorucu eve geliyorum bebeğim malum esim de yok. Çocuğu uyuturken ben uyuyakaloyorum yorgunluktan artık. Kendime zor yetiyorum . Mesele 2 kap yemek değil Ya. Ben yardimcim ile bir gün bir yemek bir gün temizlik diye anlaştım. Haliyle bidirdamaya başladı haklı. Annem surekli ona bi is yaptirmaya calisiyor kameradan izliyorum. Cocugu bana ver yemek yap alıp goturecegim diyor. Ben zaten zor yapıyorum bazen onu da direk götürüyor annem. Dün de bebeğim dışarı çıkmak istemedi yerde idi. Annem ayagiyla itekledi bebegimi.zorla aldı yerden. Gördüm. Söyledim inkar ediyor yemin ediyor yapmadım diye. Zaten bakmadı çocuğuma asla bakmak istemedi. Bekar oğlunda kalıyor sürekli biz tek basimizayiz. Yalvar yakar zorla getiriyorum onda da yemegimizi alıp hemen ben kaçtım deyip gidiyor. Bebegim Ananne bilsin diye ses etmedim ama şurama kadar geldi artık. Bebeğim ananneyi hiç sevmiyor asla da gitmiyor kucağına. Annem.onunla sadece foto çekiniyo başka bi paydalari yok ortak.
İnan kavga ediyorum Tüm baglarimi kopardim diyorum bu defa da başıma tüm akrabaları sarıyor. Hepsi arıyor arıyor arıyor. Yoruldum. Bu sefer herkese ağlıyor. İyi mi ne okur bir arayın diyor. Duygu sömürüsü yapıyor teyzelerim de acıyor haline hep beni sıkıstiriyorEtkilenir tabi, ayakla iteklenmek hoşuna gidiyordur.
Daha ne kadar annenle ilgili konu açacaksın hiçbir şey yapmadan mucize olmasını bekleyeceksin merak ediyorum.
İnan kavga ediyorum Tüm baglarimi kopardim diyorum bu defa da başıma tüm akrabaları sarıyor. Hepsi arıyor arıyor arıyor. Yoruldum. Bu sefer herkese ağlıyor. İyi mi ne okur bir arayın diyor. Duygu sömürüsü yapıyor teyzelerim de acıyor haline hep beni sıkıstiriyor
Söylerseniz sevinirim. Dertlesmek istiyorumÇocuğunuza bir milim faydasi yokken niye geliyor zaten evinize. Gitsin biricik oğlunda kalsin. Çocuk niye eksiklik hissetsin herkesin anneannesi mi var sürekli yaninda. Bakmadigi için bakıcısı var çocuğun, bakiciya para vermek zorunda kalmışken niye gelip gölge ediyor. Söyleyecek daha çok şey var da neyse işte.