soyluyorum annen le h... bir olup burnumdan getiriyorlar diyorum dinlemiyor ki kapat kapini diyor bana guven diyor vs vs.Eşine söyle asıl kaynana beni kullanır diye.
tamam acmam kusura bakma ama dost aci soylerse ben olsam yorum yapmak icin yorum yapmazdimBence sen artık konu açma allah rızası için.. bi piskologa falan gidin..Yada her tartışmada konu açma...Alınma nolur ama dost acı söyler..
randevu aldim zaten bi aksilik olmazsa gidecegim bilmiyorum ama kv de aklima gelince bile darlaniyorumneden bu kadar kafanıza takıyosunuz acaba ? bence bi psikoloğa falan gidin eminim iyi gelecektir
randevu aldim zaten bi aksilik olmazsa gidecegim bilmiyorum ama kv de aklima gelince bile darlaniyorum
bisey soracagim niyetim polemik degil ben fazla konu aciyorum ama diye belirtmeseydimde bu yorumu yapacakmiydin yani bende herkes kadar konu acmisim cokta fazla degilmisBence sen artık konu açma allah rızası için.. bi piskologa falan gidin..Yada her tartışmada konu açma...Alınma nolur ama dost acı söyler..
iste esim de diyor carp lafini kalsinlar oyle diye ama yapamiyorum sanki bisey tutuyor beni kizkardesim bile son 3 4 yildir her firsatta laf vurur oldu kiloma yaptigima herseye ...aslında en iyi çözüm cevaplarını vermek ama onu yapamıyosunuz sanırım, o yüzden takmamayı öğrenirsiniz umarım
iste esim de diyor carp lafini kalsinlar oyle diye ama yapamiyorum sanki bisey tutuyor beni kizkardesim bile son 3 4 yildir her firsatta laf vurur oldu kiloma yaptigima herseye ...
esim annem ayri sehirlerde olsak yapacagini yapar düzelmez ne olur sabretsen diyorAynı apartmanda yaşayanların bir çoğu maalesef hep sorun halındeler. :/ Tatlı tatlı gidip gelmek en güzeli,ama sizde Tatlı tatlı gdip gelmeler olmaz. Yakın ounca cılkı çıkıyor. Eşin de ben oraya gitmek istemiyorum dediğin zaman,koruma içgüdüsüne bürünüyor. Onlar benim ailem o benım annem şöylede böylede onların zararı olmaz sen ne demek istiyorsun,abartıyorsun dıyordur. Değilmi ? tahmin edebiliyorum. ve sizi anlıyorum..
esim inata bindirdi isiAyrıca eski konularınızı da okudum. Hiçte iç açıcı değil. Özellikle de kvdenizle. Ki siz onun dibinde olacaksınız.. :/ Hepten sabah akşam sizde olurlar artıkkkk
eşin Annesinden için mi düzelmez diyor,anlamadım ?esim annem ayri sehirlerde olsak yapacagini yapar düzelmez ne olur sabretsen diyor
evet annesi icin diyoreşin Annesinden için mi düzelmez diyor,anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?