çok fazla konu açıyorum ama...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Selam kizlar yine ben konu acmaktan ben bıktım ama o kadar darlaniyorum ki tek dinleyende sizlersiniz ... Biliyorsunuz esimle bosanma olayini askiya aldim ve esim de düzelmeler var ama gelgelelim esim kafayi kv demin binada ki daireye takmis durumda aslinda 5 aydir kafasinda o sitede oturmak var kv de 1.5 aydir o sitede ...ben kv ve eltiyle ayni apt da delirecegimi ve sıkıntı yasacagimi adim gibi biliyorum ama esimi ikna edip vazgeciremiyorum .esimin boyle bir huyu var taktı mi takar birseyi 2 gun once acayip tartistik ve eşime agzima gelen herseyi soyledim acayip kirdik birbirimizi ...2 gundur ayri yatiyoruz ama esim bosanmakda istemiyor ben de dun anneme ve kizkardesime kv denin oradan ev bulduk ama ben istemiyorum tartistik falan dedim ama annemler benim herseyi abarttigimi sabretmem gerektigini ve bi ton laf soylediler yani o kapida kapandi yuzume ve esim o eve tasinacagiz diyor bense cok caresiz hissediyorum eltim herseye laf vuruyor kv dede esime caresiz kalip soyledim esimse sende onlara laf vur o zaman diyor ama ben resmen kaliyorum boyle dilim tutuluyor ...annem kizkardesim kuzenlerim herkes laf carpar oldu ama ben susuyorum sadece konusamiyorum icime patliyorum biktim artik kv denin yanina tasinacagim mecbur ama esim annemi kullan her isine iste kafani kullansana diyor annemde kardesim de o evden tasinsa dahi o binada oturacagim hayatimda belki ilkkez kendi rahatim icin birsey istiyorum deyip duruyor

Bence sen artık konu açma allah rızası için.. bi piskologa falan gidin..Yada her tartışmada konu açma...Alınma nolur ama dost acı söyler..
tamam acmam kusura bakma ama dost aci soylerse ben olsam yorum yapmak icin yorum yapmazdim

Bence sen artık konu açma allah rızası için.. bi piskologa falan gidin..Yada her tartışmada konu açma...Alınma nolur ama dost acı söyler..
bisey soracagim niyetim polemik degil ben fazla konu aciyorum ama diye belirtmeseydimde bu yorumu yapacakmiydin yani bende herkes kadar konu acmisim cokta fazla degilmis

aslında en iyi çözüm cevaplarını vermek ama onu yapamıyosunuz sanırım, o yüzden takmamayı öğrenirsiniz umarım
iste esim de diyor carp lafini kalsinlar oyle diye ama yapamiyorum sanki bisey tutuyor beni kizkardesim bile son 3 4 yildir her firsatta laf vurur oldu kiloma yaptigima herseye ...

Aynı apartmanda yaşayanların bir çoğu maalesef hep sorun halındeler. :/ Tatlı tatlı gidip gelmek en güzeli,ama sizde Tatlı tatlı gdip gelmeler olmaz. Yakın ounca cılkı çıkıyor. Eşin de ben oraya gitmek istemiyorum dediğin zaman,koruma içgüdüsüne bürünüyor. Onlar benim ailem o benım annem şöylede böylede onların zararı olmaz sen ne demek istiyorsun,abartıyorsun dıyordur. Değilmi ? tahmin edebiliyorum. ve sizi anlıyorum..

iste esim de diyor carp lafini kalsinlar oyle diye ama yapamiyorum sanki bisey tutuyor beni kizkardesim bile son 3 4 yildir her firsatta laf vurur oldu kiloma yaptigima herseye ...

eşin haklı valla sen sustukca böyle üstüne gelmeye devam ederler. kardeşin bile olsa kendine laf söyletme. hiç bişey diyemiyosan bile konuya göre aman siz çok biliyosunuz veya ne bileyim benim de aklım var çok şükür vs. bu tarz şeyler diyerek işe başlayabilirsiniz diye düşünüyorum

esim annem ayri sehirlerde olsak yapacagini yapar düzelmez ne olur sabretsen diyor

Ayrıca eski konularınızı da okudum. Hiçte iç açıcı değil. Özellikle de kvdenizle. Ki siz onun dibinde olacaksınız.. :/ Hepten sabah akşam sizde olurlar artıkkkk
esim inata bindirdi isi

Belki yanlis ama 3 ay sonra belli olacak kira vs bisey olsada olmasa diyorum ama korkuyorum da hir taraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…