- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Selam kizlar yine ben konu acmaktan ben bıktım ama o kadar darlaniyorum ki tek dinleyende sizlersiniz ... Biliyorsunuz esimle bosanma olayini askiya aldim ve esim de düzelmeler var ama gelgelelim esim kafayi kv demin binada ki daireye takmis durumda aslinda 5 aydir kafasinda o sitede oturmak var kv de 1.5 aydir o sitede ...ben kv ve eltiyle ayni apt da delirecegimi ve sıkıntı yasacagimi adim gibi biliyorum ama esimi ikna edip vazgeciremiyorum .esimin boyle bir huyu var taktı mi takar birseyi 2 gun once acayip tartistik ve eşime agzima gelen herseyi soyledim acayip kirdik birbirimizi ...2 gundur ayri yatiyoruz ama esim bosanmakda istemiyor ben de dun anneme ve kizkardesime kv denin oradan ev bulduk ama ben istemiyorum tartistik falan dedim ama annemler benim herseyi abarttigimi sabretmem gerektigini ve bi ton laf soylediler yani o kapida kapandi yuzume ve esim o eve tasinacagiz diyor bense cok caresiz hissediyorum eltim herseye laf vuruyor kv dede esime caresiz kalip soyledim esimse sende onlara laf vur o zaman diyor ama ben resmen kaliyorum boyle dilim tutuluyor ...annem kizkardesim kuzenlerim herkes laf carpar oldu ama ben susuyorum sadece konusamiyorum icime patliyorum biktim artik kv denin yanina tasinacagim mecbur ama esim annemi kullan her isine iste kafani kullansana diyor annemde kardesim de o evden tasinsa dahi o binada oturacagim hayatimda belki ilkkez kendi rahatim icin birsey istiyorum deyip duruyor