Ben kayınvalidemi severim sağolsun iyidir, bazı ufak tefek şeyler oluyor ama hoş görüyoruz birbirimizi o kadarı kendi annemle de olur. Başta hayır demiyordum hiçbir şeye ama artık üslubunca söylüyorum.bende kv ayni yerdeyim alt üstlüyüm ama mesafeliyim yakın durmuyorum ki tatlı geliyor böle
Bence sen artık konu açma allah rızası için.. bi piskologa falan gidin..Yada her tartışmada konu açma...Alınma nolur ama dost acı söyler..
Akcasehir siteleri diye geciyor ev sahibi bizim hem koylumuz hem uzaktan akraba sirf tanidik diye kirayi fazla soylemeyecekmis bide apt da en yüksek 570 tl veren bi kisi varmis digerleri 475 500 550 veriyor genelde guvenlik +kapici aidati 110Bu evler konyanin neresinde.Bende konyadayim.merak ettim?evvelki konularindan konyada oldugunu biliyorum
Konuna gelince.mesafeni koru.stres yapma bu kadar.karsi tarafi onemseme.sinirini cizgini koru.
Esini ikna edemedigine gore kendini degistirmelisin
Son 6 yilda o kadar sey yasadik ki bi bilseneşin bana güven diyormuş annemi kullan diyormuş takma falan diyormuş sende onlara laf çarp diyormuş adam seni her konuda özgür bırakıyo daha ne istiyosun? ya annecil bi erkek olsaydı böyle ana kuzusu, anasına laf söyletmeyen, sen haklı da olsan anasını savunan, annesi ne derse seni yapmak zorunda bırakan bi kocan olsa napacaktın?
ne kadar da abartmışsın olayı böyle ya böyle küçük küçük şeyler yüzünden bu kadar tartışırsan adam senin yanında huzur bulamaz senden de uzaklaşır bi süre sonra. psikolojin mi bozuk nedir yapma böyle şeyler. git taşın, kayınvalideni de sen kullan. istemediğin zaman açma kapını arkadaşıma gittim falan de. kendine hobiler edin kursa falan git sen evde olmayınca gelemez de, başta o kadar sık gelemeyince sonradan da gelemez zaten bi mesafe koy. üstelik bu davranışlarını destekleyen bi kocan var daha ne istiyosun hayret bişey.
ayyyyyySelam kizlar yine ben konu acmaktan ben bıktım ama o kadar darlaniyorum ki tek dinleyende sizlersiniz ... Biliyorsunuz esimle bosanma olayini askiya aldim ve esim de düzelmeler var ama gelgelelim esim kafayi kv demin binada ki daireye takmis durumda aslinda 5 aydir kafasinda o sitede oturmak var kv de 1.5 aydir o sitede ...ben kv ve eltiyle ayni apt da delirecegimi ve sıkıntı yasacagimi adim gibi biliyorum ama esimi ikna edip vazgeciremiyorum .esimin boyle bir huyu var taktı mi takar birseyi 2 gun once acayip tartistik ve eşime agzima gelen herseyi soyledim acayip kirdik birbirimizi ...2 gundur ayri yatiyoruz ama esim bosanmakda istemiyor ben de dun anneme ve kizkardesime kv denin oradan ev bulduk ama ben istemiyorum tartistik falan dedim ama annemler benim herseyi abarttigimi sabretmem gerektigini ve bi ton laf soylediler yani o kapida kapandi yuzume ve esim o eve tasinacagiz diyor bense cok caresiz hissediyorum eltim herseye laf vuruyor kv dede esime caresiz kalip soyledim esimse sende onlara laf vur o zaman diyor ama ben resmen kaliyorum boyle dilim tutuluyor ...annem kizkardesim kuzenlerim herkes laf carpar oldu ama ben susuyorum sadece konusamiyorum icime patliyorum biktim artik kv denin yanina tasinacagim mecbur ama esim annemi kullan her isine iste kafani kullansana diyor annemde kardesim de o evden tasinsa dahi o binada oturacagim hayatimda belki ilkkez kendi rahatim icin birsey istiyorum deyip duruyor
Haymenacim konyadaymissin simdi anladım sizinkileri ben esimde konyalı
arkadaşım Allah sana gönül ferahlığı versin.
arkadaşların dediği gibi. açma kapıyı. onlar çatlasın patlasın, açma kapıyı. eşin bir şey derse, sen istedin dersin.
Amin canim gecen yine habersiz geldiler bende acmadim ama asagi kapiyi oyle bi tekmelior ki 15 20 dk devam edince acmak zorunda kaldim esim de annem bu yapacagindan vazgecmez en azindan temiz ferah dicak bi evde otururuz gel dinle beni diyorarkadaşım Allah sana gönül ferahlığı versin.
arkadaşların dediği gibi. açma kapıyı. onlar çatlasın patlasın, açma kapıyı. eşin bir şey derse, sen istedin dersin.
neye guldugunuzu anlayamadim da o yuzden yazdim o yorumuHaymenacim konyadaymissin simdi anladım sizinkileri ben esimde konyalıis sende bitiyor ya alttan alttan isleyeceksin adamı sabrin varsa ki yok belli yada bütün gün evde oturan benim sen değil ev benim yasam alanim benim kararlarim daha oncelikli bana gore netlesmeli ben İSTEMİYORUM diyeceksin zorla evi taşıyacak değil ya offf daral geldi benim okuzde ayni iste karşılıklı apt.oturuyoruz ev alinca çıkma plankari var ama is isten geçti boşanma evresine geldik susarsan olacağı bu ya konuş rest çek yada otur sabret
Feraceli nin yorumuna gülmüştüm bende neyse bosver . bi üstteki yorumunu okudum dehşete düştümN
neye guldugunuzu anlayamadim da o yuzden yazdim o yorumu
sen daha inatçı olacaksın, isterse bir saat çalsınlar, baktın gitmiyorlar mı polisi arayacaksın haneye tecavüz var diye.Amin canim gecen yine habersiz geldiler bende acmadim ama asagi kapiyi oyle bi tekmelior ki 15 20 dk devam edince acmak zorunda kaldim esim de annem bu yapacagindan vazgecmez en azindan temiz ferah dicak bi evde otururuz gel dinle beni diyor
niye pişman oluyorsun ki?ariyorum ama malesef bulamiyorum bide bir sinir varki sorma 3 gun icinde kv esim ve kuzenimle tartistim tek bi lafi kaldiramaz oldum artik agzima geleni sayiyorum sonra pisman oluyorum
Benimkiler de öyle maalesef üstüne öyle de yuzsuzler ki ne dersen de utanmaz döner yine güler konuşur yapacağını yapar sen eşini tavlamaya bakHakimeHNMMM feraceli yi gozardi etmistim o yuzden anlayamadim kv dem arsiz laf soylesende duymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?