çok fazla konu açıyorum ama...

çok iyi anlıyorum seni çok zor gerçekten, kayınvalideye ne kadar uzak o kadar iyi

bende kv ayni yerdeyim alt üstlüyüm ama mesafeliyim yakın durmuyorum ki tatlı geliyor böle
Ben kayınvalidemi severim sağolsun iyidir, bazı ufak tefek şeyler oluyor ama hoş görüyoruz birbirimizi o kadarı kendi annemle de olur. Başta hayır demiyordum hiçbir şeye ama artık üslubunca söylüyorum.

Ben de mesafeli dururum ki ben kimseyle çok yakınlığı seven biri değilim. Biz eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz iş nedeniyle ayrıyız çok da yıpratıcı oldu, zaten evime eşime alışamamışken zor geliyor işte yine de bakalım hayırlısı olsun.

Akcasehir siteleri diye geciyor ev sahibi bizim hem koylumuz hem uzaktan akraba sirf tanidik diye kirayi fazla soylemeyecekmis bide apt da en yüksek 570 tl veren bi kisi varmis digerleri 475 500 550 veriyor genelde guvenlik +kapici aidati 110

Son 6 yilda o kadar sey yasadik ki bi bilsen

ayyyyyy size hazır cevaplık kursu lazım başka türlü olmeyacak

Haymenacim konyadaymissin simdi anladım sizinkileri ben esimde konyalı is sende bitiyor ya alttan alttan isleyeceksin adamı sabrin varsa ki yok belli yada bütün gün evde oturan benim sen değil ev benim yasam alanim benim kararlarim daha oncelikli bana gore netlesmeli ben İSTEMİYORUM diyeceksin zorla evi taşıyacak değil ya offf daral geldi benim okuzde ayni iste karşılıklı apt.oturuyoruz ev alinca çıkma plankari var ama is isten geçti boşanma evresine geldik susarsan olacağı bu ya konuş rest çek yada otur sabret

arkadaşım Allah sana gönül ferahlığı versin.
arkadaşların dediği gibi. açma kapıyı. onlar çatlasın patlasın, açma kapıyı. eşin bir şey derse, sen istedin dersin.

Ben 6 yillik evliyim esim le 4 yildir sorunlarimiz var bi evlat kaybi sagligim kaybede cek tek kuru canim kaldi kimseye edebsizlik yapmadim cok canim yansada cıngar çikarmadim hep susan alttan alan ben oldum hayatim boyunca kv demin yanina tasinsam da tasinmasamda kv deyi de digerlerini de haftada en az 2 gun goruyorum gelme desen de geliyorlar kv ve annemler küs 6 yildir gorusmuyorlardi simdi ara ara gorusuyorlar oglumun hatri icin esim zamaninda erkek kardesimle de annemle ayni binada 2 3 seneye yakin oturdu sirf benim icin ama o kadar cok agladim o kadar cok kirildim ki psikoloji vs kalmadi buraya dr icini dok anlat birilerine dedi diye yaziyorum terslenmek suclanmak ezik vs lafi duymak icin degil ...Ayrica ezik degilim evladimi topraga verdiler bi kere bile yuzu gostermediler gogsume tas bagladim oyle gezdim aylarca yapamadim oyuncak bebek aldim 2 2.5 yil ona sarildim da isyan etmedim esimin yaninda baskalarinin yaninda goz yasi dokmedim esim yikildi hergun agladi daha duzelemedi yeri geldi 3 ay sadece makarna yedik esimle ama kimseye halimi anlatmadim sabahlara kadar hem agri cektim hem dantel yaptim aldigim 3 5 kurusla faturami ödedim esim son 3 yildir ayni pantolonu giyiyor mesela zaten esim diyor sen degil hatali olan benim sen benim yuzumu gulduren tek seysin diye hep soyler hep esim in maasina zam gelecek 2 ay sonra son 4 aydir ev ariyoruz ama bu civarda 600 tl den asagi ev yok uzaktakiler kirasi az ama yol parasi vs ayniya cikiyor esim in inat etmesi benim daha simdiden karsi cikmam hatalarimi biliyorum zaten buradi Bdv bolumu oldugu icin icimi dokmek icin konu aciyorum ki bildigim kadariyla bi sınır yok

arkadaşların dediği gibi. açma kapıyı. onlar çatlasın patlasın, açma kapıyı. eşin bir şey derse, sen istedin dersin.
Amin canim gecen yine habersiz geldiler bende acmadim ama asagi kapiyi oyle bi tekmelior ki 15 20 dk devam edince acmak zorunda kaldim esim de annem bu yapacagindan vazgecmez en azindan temiz ferah dicak bi evde otururuz gel dinle beni diyor

N
neye guldugunuzu anlayamadim da o yuzden yazdim o yorumu

Asla taşınma. En ufak bi tartışmada eşin kesinliklekarşı tarFtan olacak bunu unutma...

N

neye guldugunuzu anlayamadim da o yuzden yazdim o yorumu
Feraceli nin yorumuna gülmüştüm bende neyse bosver . bi üstteki yorumunu okudum dehşete düştüm bu Konyalilarin çoğunda adet kapı yumruklama galiba benim eşimin alieside yapardı amaaaa ben naptim özür dileyerek kopek oldum karşılarında kizdim soykendim ayıp beni rezil ediyorsunuz insanlara insanlık mi bu dedim çünkü öyleydi yeni evlisin apt.da yenisini kapin kırılana kadar yumruklaniyor cikdiriyordum resmen bu devirde bu tip insanlar bundan anlıyor maalesef kiracaksin kalplerini kotu konuşacak sin ozaman senden kiymetlisi olmuyor buu aile ile olmaz güzelim sakin taşınma oraya unuttum su olayları eşine ailesini kötüleme bekle taşınma biraz olay unutulsun uzakta ev bulmaya calis ailends yüz çevirmiş abartma demiş madem yapacak bisey yok uzağa gitmek için cabala

Amin canim gecen yine habersiz geldiler bende acmadim ama asagi kapiyi oyle bi tekmelior ki 15 20 dk devam edince acmak zorunda kaldim esim de annem bu yapacagindan vazgecmez en azindan temiz ferah dicak bi evde otururuz gel dinle beni diyor
sen daha inatçı olacaksın, isterse bir saat çalsınlar, baktın gitmiyorlar mı polisi arayacaksın haneye tecavüz var diye.
dinsizin hakkından imansız gelir.
yoksa sen bu gidişle evladını yalnız bırakacaksın, çünkü ya kafayı yiyeceksin ya erken göçeceksin bu dünyadan Allah korusun. sen bırak eşini ve ailesini. sadece kendini ve çocuğunu düşün. dediğim gibi başa çıkamadın mı, polise gerekirse savcılığa şikayet et. onlar madem bu kadar arlanmaz, utanmaz insanlar. devlete havale et. eşin bir şey derse, seni de şikayet ederim de. sana yazık, gençliğine sağlığına yazık.
belki olur mu öyle şey, yapamam diyorsun ama yap canım. sana kimse acımıyor, ne annen ne ablan, ne eşin ne kv. sen de kendine acımazsan ne olacak bu işin sonu?
ben de başa çıkamadım kv ile. oğlumun evine giderim gelirim sen kimsin dedi. bir daha kapıma gelirsen haneye tecavüz var diye polisi çağırırım dediğim günden beri gelemiyor. herhalde hapse girmeyi göze alacak kadar da deli değildir kv. öyleyse de girsin de görsün gününü.

ariyorum ama malesef bulamiyorum bide bir sinir varki sorma 3 gun icinde kv esim ve kuzenimle tartistim tek bi lafi kaldiramaz oldum artik agzima geleni sayiyorum sonra pisman oluyorum
niye pişman oluyorsun ki?
onlar pişman değildir eminim.
ne derlerse sanane, sizi ilgilendirmez de geç git.
gitme gelme. kapını açma.

HakimeHNMMM feraceli yi gozardi etmistim o yuzden anlayamadim kv dem arsiz laf soylesende duymuyor

pişman falan olma laf saydığın için canım içinde kalıp sana dert olacağına dışarı vur onlara dert olsun

Senin kafanı dağıtacak başka meşgaleler bulman lazım.İlla taşınmak isterse çocuğa kvnin bakmasını ,snin işe girmeni şart koy.Yalnızca maddi olarak değil,yeni insanlar farklı ortam senin içinde iyi gelebilir.Evde tek kaldıkça daha çok bunalıma giriyorsun,işe giremesende belediyelerin sosyal faaliyetleri oluyor,biraz gez,dolaş,etkinliklere katıl.Hayat geçip gidiyor.Sonra bu gençliğini çok arayacaksın.Benim kvde üst katımda.Önceleri bende senin gibi kafaya takardım.Artık tınn demeyi öğrendim.Umuruma almıyorum,he he de geç,ciddiye aldıkça yorulan,üzülen sen oluyorsun,Onlara birşey olduğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…