çok fazla konu açıyorum ama...

Akcasehir siteleri diye geciyor ev sahibi bizim hem koylumuz hem uzaktan akraba sirf tanidik diye kirayi fazla soylemeyecekmis bide apt da en yüksek 570 tl veren bi kisi varmis digerleri 475 500 550 veriyor genelde guvenlik +kapici aidati 110
Aaa ban yemissin.ama yazayim belki derdine care olurum:) esin sirf kira uygun diye tasinmak istiyorsa meramda hemen tapu kadastronun ilerisinde 2 yillik yeni konevi konutlari var.2+1 500 tl.aydat 70 tl.guvenligi var.otopark sikintisi yok.evler oyle sicakki kisim cam bile acarsin o derece.
Bi arastir..merkeze arabayla 5 dakika otobus ile 10 dakika bile degil.burayi onerip esini caydirabilirsin belki daha uygun burasi;)

Feraceli nin yorumuna gülmüştüm bende neyse bosver . bi üstteki yorumunu okudum dehşete düştüm:KK57::KK57: bu Konyalilarin çoğunda adet kapı yumruklama galiba benim eşimin alieside yapardı amaaaa ben naptim özür dileyerek kopek oldum karşılarında kizdim soykendim ayıp beni rezil ediyorsunuz insanlara insanlık mi bu dedim çünkü öyleydi yeni evlisin apt.da yenisini kapin kırılana kadar yumruklaniyor cikdiriyordum resmen bu devirde bu tip insanlar bundan anlıyor maalesef kiracaksin kalplerini kotu konuşacak sin ozaman senden kiymetlisi olmuyor buu aile ile olmaz güzelim sakin taşınma oraya unuttum su olayları eşine ailesini kötüleme bekle taşınma biraz olay unutulsun uzakta ev bulmaya calis ailends yüz çevirmiş abartma demiş madem yapacak bisey yok uzağa gitmek için cabala
Ben konyali degilim ama esim konyali ve konyada yasiyorum.esimin ailesi son derece anlayisli.hir gur yok.baski yok.gelinim degil kizim diye severler cok sukur.illaki ufak sikintilarimiz oldu ama onlar beni ben onlari severim.cidden konyali diye genelleme yapmayalim:) sonra unv yide burda okudum.tanidigim cok duzgun gorgulu adapli konyali aileler var.bence yetisme tarziyla ilgili

Ben konyali degilim ama esim konyali ve konyada yasiyorum.esimin ailesi son derece anlayisli.hir gur yok.baski yok.gelinim degil kizim diye severler cok sukur.illaki ufak sikintilarimiz oldu ama onlar beni ben onlari severim.cidden konyali diye genelleme yapmayalim:) sonra unv yide burda okudum.tanidigim cok duzgun gorgulu adapli konyali aileler var.bence yetisme tarziyla ilgili
Ama çoğu dedim zaten konyalilar demedim ki :) Adına çok sevindim ama şükür mutlu olanlarda varmış bende konya da okudum epeyde cevre edindim ama dediğin gibi iyilerde var ama sınırlı iste maalesef hala baskıcı aileler var gelin anasını babasını unutacak bizimle yaşayacak çocuk doğuracak ama bize verecek o cagirirsak gelecek vs vs :D

Aaa ban yemissin.ama yazayim belki derdine care olurum:) esin sirf kira uygun diye tasinmak istiyorsa meramda hemen tapu kadastronun ilerisinde 2 yillik yeni konevi konutlari var.2+1 500 tl.aydat 70 tl.guvenligi var.otopark sikintisi yok.evler oyle sicakki kisim cam bile acarsin o derece.
Bi arastir..merkeze arabayla 5 dakika otobus ile 10 dakika bile degil.burayi onerip esini caydirabilirsin belki daha uygun burasi:KK66:
Aaa niye yedi ki simdi o_O

Ama çoğu dedim zaten konyalilar demedim ki :) Adına çok sevindim ama şükür mutlu olanlarda varmış bende konya da okudum epeyde cevre edindim ama dediğin gibi iyilerde var ama sınırlı iste maalesef hala baskıcı aileler var gelin anasını babasını unutacak bizimle yaşayacak çocuk doğuracak ama bize verecek o cagirirsak gelecek vs vs :KK70:
Sorma.cok var oyleleri:) benim gorduklerim tanidiklarim azinlik galiba:KK70:

Bu icerikte bir konun daha var orda da yazdım kv her halukarda karışıyosa ve engel olamıyorsanız bari maddi açıdan uygunsa oturun orda demiştim hala da aynı fikirdeyim,sendeki nimet şu: eşin ver ağızlarının payını diyebiliyor bunu kaç erkek der

Ben 6 yillik evliyim esim le 4 yildir sorunlarimiz var bi evlat kaybi sagligim kaybede cek tek kuru canim kaldi kimseye edebsizlik yapmadim cok canim yansada cıngar çikarmadim hep susan alttan alan ben oldum hayatim boyunca kv demin yanina tasinsam da tasinmasamda kv deyi de digerlerini de haftada en az 2 gun goruyorum gelme desen de geliyorlar kv ve annemler küs 6 yildir gorusmuyorlardi simdi ara ara gorusuyorlar oglumun hatri icin esim zamaninda erkek kardesimle de annemle ayni binada 2 3 seneye yakin oturdu sirf benim icin ama o kadar cok agladim o kadar cok kirildim ki psikoloji vs kalmadi buraya dr icini dok anlat birilerine dedi diye yaziyorum terslenmek suclanmak ezik vs lafi duymak icin degil ...Ayrica ezik degilim evladimi topraga verdiler bi kere bile yuzu gostermediler gogsume tas bagladim oyle gezdim aylarca yapamadim oyuncak bebek aldim 2 2.5 yil ona sarildim da isyan etmedim esimin yaninda baskalarinin yaninda goz yasi dokmedim esim yikildi hergun agladi daha duzelemedi yeri geldi 3 ay sadece makarna yedik esimle ama kimseye halimi anlatmadim sabahlara kadar hem agri cektim hem dantel yaptim aldigim 3 5 kurusla faturami ödedim esim son 3 yildir ayni pantolonu giyiyor mesela zaten esim diyor sen degil hatali olan benim sen benim yuzumu gulduren tek seysin diye hep soyler hep esim in maasina zam gelecek 2 ay sonra son 4 aydir ev ariyoruz ama bu civarda 600 tl den asagi ev yok uzaktakiler kirasi az ama yol parasi vs ayniya cikiyor esim in inat etmesi benim daha simdiden karsi cikmam hatalarimi biliyorum zaten buradi Bdv bolumu oldugu icin icimi dokmek icin konu aciyorum ki bildigim kadariyla bi sınır yok
Sen senlikten çıkınca,herkesin işini görünce,dılını kopartıp atınca,çıtını dahi çıkartmayınca SEN İYİSİN,SEN ONUN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN TEK İNSANSIN Demi ?!!! :@:@ Tam tersi olaydı senı yerden yere vururdu ama. Bakma sen laf söyle anneme dediğine,hele bi söyle bak o zaman nasıl kıymete biniyor. Ah bu BAZI Erkekler !! :@

Sen senlikten çıkınca,herkesin işini görünce,dılını kopartıp atınca,çıtını dahi çıkartmayınca SEN İYİSİN,SEN ONUN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN TEK İNSANSIN Demi ?!!! :mad::mad: Tam tersi olaydı senı yerden yere vururdu ama. Bakma sen laf söyle anneme dediğine,hele bi söyle bak o zaman nasıl kıymete biniyor. Ah bu BAZI Erkekler !! :mad:
Evet katılıyorum kızı nasilda inandirmis suçlu benim sen iyisin diye yolunu yapmış çaktırmadan ses etme sus otur demiş :KK49:

Evet katılıyorum kızı nasilda inandirmis suçlu benim sen iyisin diye yolunu yapmış çaktırmadan ses etme sus otur demiş :KK49:
Kızcağıza çok üzüldüm,geri kalanını da boğmak istiyorum :@ Durumu çok uygun '' SİZİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE'' Yazık aynenn öyle güzel kardeşimm. Pişgin olll,Pişgin olmak,salağa yatmak çok güzel ! valla bak.Daha fazlasıı, Değmez çünkü ne bu dünyaya ne de bu dünyanın üzerindeki insanlara :@ :(

Kocaniz da siz de ne kadar tuhaf insanlarsiniz. Annemi kullan, kafani kullan biraz ne demek ya ayy konusmanin igrencligine bak

kaynana ve görümceyle aynı binada yaşamak.... Allah korusun... kabus gibi... her yeri araştır, başka başka evler bul, gerekirse şehirdışına git.

randevu aldim zaten bi aksilik olmazsa gidecegim bilmiyorum ama kv de aklima gelince bile darlaniyorum
bende bi ara oyleydim kv aklima gelince bile sinirleniyodum gorunce yuzune bakasim gelmiyodu yaptiklarindan dolayi.ama sonra dusundum kendime yapiyorum onun umrunda degil ben kendimi yiyip bitiriyorum.umursamamaya basladim.yeri geld8mi lafimi soktum yeri geldimi yardim ettim. Ama kafama takmayi biraktigim icin nefretim azaldi yavas yavas. Ayni apt oturuyorum dairelerimizde karsilikli. He bazen keyfimolmuyo acmiyorum kapiyi uyuyodum fln diyorum yada duymadim diyorum. Madem esin illada oraya tasincak sende kv kafana takmamaya calis zmnla unutursun yaptiklarini ztn yenilerini eklemezse tabi. Kendini kullandirma sakin ben ilk zmnlar cok kullandirdim kendimi sonra elimi ayagimi cektim bisey ostedognde hep bi bahane sundum onune yavas yavas ostemeyi birakti. Sende oyle yaparsin. Eltinlede merhaba merhaba yeterli olur. Hem suan oturdugun ev isinmiyo fln diyodun ordan kurtulmus olursun bide oyle bak.

Ailesi için taşınıyor. Başka ev mi yok. Çok üzüldüm durumuna. İnşallah hayırlı bir kapı açılır.

Sen bir an önce psikoloğa git kendin için yap bunu içine ata ata erkenden çökeceksin olan senle yavruna olacak.
randevu aldım ücreti biraz fazla ama eşim ayarlayacak pskiyatri uzmanı

Sen bir an önce psikoloğa git kendin için yap bunu içine ata ata erkenden çökeceksin olan senle yavruna olacak.
psikologa gittim bir süre ama fayda göremedim devlet hastanesindeydi ilaç veriyordu sadece

Back
X