Çok uzun zaman oldu yazmayalı hanımlar yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyordum. Merhabalar.
Bildiginiz gibi çekişmeli devam ediyorduk ta ki iş yerime gelip beni zorla dışarı çağırıp konuşmak istediğini söyleyene kadar. ön inceleme duruşma günümüz gelmişti duruşmaya 1saat vardı bana yürü düş önüme konuşacağız dedi. Önünden yürüdüm ve artık tak etti ben şikayetçi olmadıkça hem suçlu hem güçlü üstümde baskı kurmaya devam ediyordu. Önüne düştüm ve adımlarımı hızlandırarak kurumumun polis merkezine girdim. Bakar mısınız şikayetçiyim dedim bu şok oldu tabi morardı neyse bizi farklı odalara aldılar ve bu boyuna beni arıyor açmadım mesaj atıyor şikayetçi olma duruşmaya girelim senin rezilliklerinle uğraşamam diyor ! Ben çıkarmışım rezilliği. Hak ettin bunu dedim. Neyse uzatmiycam şikayetçi oldum tabi o sırada bizim dava görülmüş tabi biz ifadeyle meşgulüz. Çocuğa nafaka falan çıkmış. Bu ısrarla anlaşmalı bosanicam söz veriyorum dedi şikayetçi olma dedi ben de şikayetten vazgeçtim ve öbür hafta için hemen anlaşmalı boşanma günü aldık iyi ki gelmiş diyorum şimdi yoksa çok uzayacakti bu dava. 20 martta bosandik çok şükür. 30 bin ödeyecektim ya hani yakamdan düşsün diye onu da yazmadım protokole. Ağzını bile açamadı. Burda bana barisacaksiniz diyen arkadaşlara selam olsun.. Başka sıkıntım var ama bu kez de bosandigimiz günden beri haftada 1 falan çocuğun telefonundan beni istiyor ve kimlerle ne b.k yiyorsun diyip küfür ediyor uzaklaştırma aldırdım ona da delirdi çocuğu da seni de öldürürüm beni polisle ugrastirirsan diyor. Annemler olsa korkmam asla ama evde yalnızız ve ister istemez tedirgin oluyorum o kadınla ayrıldı sanırım yine bana sardı. Kapıya gelir çocuk korkar diye asla tahrik etmiyorum o konuştuğunda cevap bile vermiyorum ama çok üstüme gelmeye başladı. Taşınamiyorum da kira verirsem kooperatif aksar en azından 2 yıl sonra kooperatif bitince şehir değiştirip kurtulma ihtimalim olur diye. Yani bana oh demek yok. Ama yine de artık o pisliğin karısı olmadığım için çok mutluyum. Çocuk olmasa hersey daha kolay olurdu şimdi o korkacak diye kendimi feda ediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var evet en mantıklı yol şikayetçi olmak ama karşımızdaki erkek müsveddesi de siz de ben de çok iyi biliyoruz ki hapise girecek hali yok girse de 3 gün