- Konu Sahibi burcuserik
merhaba arkadaşlar.ben üniversite mezunu ama işsiz biriyim.beş yıllık bi ilişkim vardı kendisini bir türlü bırakamadım.üç yıllıkken bir aylık bir ayrılıkta biriyle çıkmış beni kahretmişti ama sonra yalvar yakar dönünce dayanamayıp ayrıydık zaten deyip kılıf uydurup affetmiştim.ondan sonra yine bir ayrılık ve bir bayanla sadece cinsel olarak bi ilişkisini öğrendim.neyse tamamen bitmişti benim için yada ben öyle sandım askere giderken geldi çok ağladı tabi ben bilmiyorum yediği haltı.neyse git bakalım döndüğünde bakarız dedim yolladım.kadını sonra öğrendim meğer beraber olmuş sonra pişman olmuş benim sevgilim vardı çok temizdi ben pişmanım yaptığıma ne olur beni arama ona dönüp tövbe etmek istiyorum demiş onu seviyorum demiş.kadından duyduğum için bunu pişmanlığına inandım askerden döndü iş buldu bi kaç kez kaçamak evlenelim dedi..ama varya üniversitede ben onunla lokma paylaşırdım o adam şimdi maaşını aldığı günden beri bana tek bi ihtayacın var mı demedi.çünkü onun için bi sürü işi reddetmiş parasız kalmıştım.çünkü bana şimdi iş bulma zaten üç ay sonra gelip isteyeceğim atandığım yerde seni dersaneye yollıycam diyordu bi ihtiyacın varsa söyle diyordu bende onun sormasını bekledim ama sormadı hiç.kırgın ve gel gitli iki ay geçirdik.en son on gün önce aradı bana dön dedi.o hafta içinde ben iş bulduğumu söyledim ama pek sözetmedim ne olduğundan.beyefendi de hiç sormadı.karşılıklı sustuk ertesi gün kırk defa aradı açmadım.neden bilmiyorum
galiba kırgınım ve hep beni anlamasını istedim hep bu adamın verdiği sözleri tutmasını pişmanlıklarını göstermesini istedim.sonra bir gün hiç yapmadığım bişeyi yaptım onu işlettim çünkü arayıp dön diye yalvaran adam facede ki kıza buluşma teklif etmişti..ben şok oldum ve sustum.iki saat sonra uzun bi mesaj geldi.ne zaman bitti biliyo musun ''iş bulduğunda hiç fikir almadığın zaman ben geçen hafta hastaydım hiç sormadığın zaman bitti neyse gezdiğin adamlar önemli değil ben bunlar için bitirdim dedi.eskiden olsa benim öyle bişey yapcağıma ihtimal vermez o kelimeyi duyduğu anda beni ölldürmekle tehtid ederdi adam hiç kıskanmadı umrunda dahi olmadı.neyse çok uzattım. benim derdim şu. sevmiyor beni yani tanıdığım adam bu değildi beş yıl bir yalana inanmışım evlilik falan da düşünmemiş hiç.hep saf gibi düzelir diye bekledim.ama itiraf ediyorum aptal gibi hala seviyorum.sizce bir psikoloğa mı gitsem yoksa hoca tarzı bişeye mi gitsem okuyup üflese.pek inanmıyorum ama aklım gitti artık bu sevdadan kurtulup unutmam lazım .bana akıl verin ne olur.psikoloğun saçma ilaçları beni daha da bağımlı yapmaz mı korkuyorum.neyse çok uzattım lütfen yorumlarınız çok önemli
birde acaba ona mesaj atsam mı ben seni asla aldatmadım öyle biri değilim sadece nispet yaptım bu saniyeden sonra da defol git desem mi acaba.çünkü kendimi kötü hissediyorum öyle bilinmek ağır geliyo..ben onun gibi değilim çünkü ne yapsam ki sussam mı sonsuza dek..

Son düzenleme: