Çok fena arada kaldım.

Rapunzell1

Hiç ışık yok farkındayım..
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
330
418
103
Kızlar merhaba direk konuya geçiyorum ben üniversite okuyorum evde kalıyorum bu haftasonu ev arkadaşımın mezuniyeti var ailesi gelip bir veya iki gün kalacakmış (anne baba abi abla).
Yani biraz babası ve abisinin kalmasından dolayı çekindim ama neyse dedim kızlar benim odamda kalır falan diye yatacakları yeri falan kafamızda ayarladık.
Dün akşam bir arkadaşım aradı çok samimi olmasamda aynı bölümde idik sohbetimiz falan vardı hemşehriyiz ayrıca.
Bu arkadaşım kardeşinin mezuniyetine buraya gelecekmiş çok mahçup bi şekilde çekinerek söyledi kalacak yerim yok 2 3 gün kalabilir miyim diye.
Bende ev arkadaşımın ailesi falan olacak yani eğer çekinmezsen benim yanimda kalabilirsin dedim ( benim yatağım çift kişilik ayrica acilan bi kanepe de var ) yani kiza gelme diyemedim kalacak yeri yokmuş sonuçta bi gün idare ederiz diye düşündüm ama ev arkadaşım bu durumdan hiç hoşlanmadı yok deseydin benim ailem gelecek yabancı biri olmamalı falan dedi yani bizde aileni tanımıyoruz ki bizde şuan yabanciyiz ne olacak ki yanimda yatsın bi gün falan dedim de yok yani hiç gönlü yok ne yapsam bilemedim diretirsem ev arkadasimda bisey diyemez o kıza da gelme diyemiyorum arada kaldım resmen ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba direk konuya geçiyorum ben üniversite okuyorum evde kalıyorum bu haftasonu ev arkadaşımın mezuniyeti var ailesi gelip bir veya iki gün kalacakmış (anne baba abi abla).
Yani biraz babası ve abisinin kalmasından dolayı çekindim ama neyse dedim kızlar benim odamda kalır falan diye yatacakları yeri falan kafamızda ayarladık.
Dün akşam bir arkadaşım aradı çok samimi olmasamda aynı bölümde idik sohbetimiz falan vardı hemşehriyiz ayrıca.
Bu arkadaşım kardeşinin mezuniyetine buraya gelecekmiş çok mahçup bi şekilde çekinerek söyledi kalacak yerim yok 2 3 gün kalabilir miyim diye.
Bende ev arkadaşımın ailesi falan olacak yani eğer çekinmezsen benim yanimda kalabilirsin dedim ( benim yatağım çift kişilik ayrica acilan bi kanepe de var ) yani kiza gelme diyemedim kalacak yeri yokmuş sonuçta bi gün idare ederiz diye düşündüm ama ev arkadaşım bu durumdan hiç hoşlanmadı yok deseydin benim ailem gelecek yabancı biri olmamalı falan dedi yani bizde aileni tanımıyoruz ki bizde şuan yabanciyiz ne olacak ki yanimda yatsın bi gün falan dedim de yok yani hiç gönlü yok ne yapsam bilemedim diretirsem ev arkadasimda bisey diyemez o kıza da gelme diyemiyorum arada kaldım resmen ne yapmalıyım?
Arkadaşınız çok bencilmiş,onun maailesi gelirken sorun yok,senin bir kız arkadaşın gelecek diye ailesi rahatsız olacaklarmış hemii??,senin rahatsızlığın ne olacak peki,anası,danası,abisi babasıyla falan?

canım eger evı paylasıyorsanız onun aılesının gelmesı ve senın tanıdıgının gelmesı kadar dogal bısey olamaz. gelsın tabıkıde arkadasın sonucta onun da aılesı gelıyorsa senın de hakkın var.

sırf zaten ev arkadasları sorun olur dıye ben tek yasıyorum cok sukur kı.

Arkadaşınız çok bencilmiş,onun maailesi gelirken sorun yok,senin bir kız arkadaşın gelecek diye ailesi rahatsız olacaklarmış hemii??,senin rahatsızlığın ne olacak peki,anası,danası,abisi babasıyla falan?
Valla bende rahat edemem babasının abisinin yanında ama sesimi çıkarmıyorum o benim arkadaşım gelecek diye surat astı durdu

Siz onun misafirine karışmadıysanız o da sizinkine karışamaz. Absürt bir misafir olmadığına göre izin almak zorunda değilsiniz bence.
Aynen ne yapacağımı şaşırdım onun yüzünden de arkadaşıma gelme de diyemem zaten yazık kalacak yeri yok oda öğrenci sonuçta otele mi git dicem kiza

canım eger evı paylasıyorsanız onun aılesının gelmesı ve senın tanıdıgının gelmesı kadar dogal bısey olamaz. gelsın tabıkıde arkadasın sonucta onun da aılesı gelıyorsa senın de hakkın var.

sırf zaten ev arkadasları sorun olur dıye ben tek yasıyorum cok sukur kı.
Ay en cok istedigim sey ya tek başına kalmak. Çok şanslısın maddi durumum iyi olsa bende kalırdım.

Senin yanında yatacakmış birde
Niye rahatsız oldu hanım
Ona ne
Hem öğrenci bir kızın tek başına otelde kalmasındansa ev arkadaşının babasıyla abisinin otelde kalması daha mantıklı
Hiç oralı olma çok bencil arkadaşın
Kendimi kötü hissetmiştim başta ama çok sağolun içim rahatladı

Sizde rahatsız olduğunuzu ve onun hatrı için sesinizi çıkarmadığınızı belirtin..Birbirinizi idare etmeniz gerekir zaten.
Hiç sesimi çıkartmadım yani rahatsız olmama ragmen onunda karismamasi lazimdi ama anlayissiz oldunu gösterdi. Tekrar aynı konuyu acarsa tavrımı net ortaya koyucam

Ev arkadaşınızın surat asmasını hiç umursamayın diğer arkadaşınıza da gelme demeyin sakın. Onun ailesi geliyorsa ve siz rahatsız olup surat asmıyorsanız sizin 1 arkadaşınızın gelmesine surat asma hakkı yok üstelik sizin odanızda kalacakmış kız.

Back
X