Çok fena arada kaldım.

Ev arkadaşınızın surat asmasını hiç umursamayın diğer arkadaşınıza da gelme demeyin sakın. Onun ailesi geliyorsa ve siz rahatsız olup surat asmıyorsanız sizin 1 arkadaşınızın gelmesine surat asma hakkı yok üstelik sizin odanızda kalacakmış kız.
Aynen gelme diyemem zaten oda mecbur dediginiz gibi ben nasıl katlanıyorsam oda katlansın.

Ev ikinizin evi. Kirayı ikiniz ödüyosunuz. Ne demek benim ailem geliyor da gelmesin de. Bu ne bencillik! Sen abi ve babasıyla aynı evde kalmaya mecbur bırakılıyosun da bir kişi misafir çağırman mı zoruna gidiyor arkadaşının. Arada kalacak bir şey yok. Mezun oluyomuş zaten boşver. Sen tabikide arkadaşını çağıracaksın. Boşuna tatava yapmasın.

İyi de ev arkadaşın, ailesi ve sen plan yapmışsınız. Sen şu anda planı bozan, misafir üstüne misafir çağıran tarafsın. Abi ve baba ev arkadaşının ailesinden, onlardan rahatsız olman gereksiz. Şimdi ev arkadaşın evde ailesiyle istediği gibi yeyip içmek, şakalaşıp konuşmak ister. Mezuniyet haftasını rahat geçirmeye hakkı var. Sen yabancı değilsin sonuçta. Ama hobaaa tanımadığı bir kız olacak evde.... ayıp etmişsin bence

Hic de arada kalma derim. O bekar bi kizin oldugu eve abisini getirken cekinmiyor da sen kiz arkadasini kabul edince niye mahcup olacaksin ki. Neticede zaten herkes ayri takilacaktir.

Ben olsam inadına daha bir ısrarla çağırırdım arkadaşımı
Kraliçe Elizabeth’e bak sen :işsiz:

Surat asarsa assin hic orali olma,babasi abisi geliyor evde kalma curretini gosterebiliyorsa,seninde arkadasin pek ala gelebilir,arkadasina birsey deme zaten ,kizcagiz sabah cikar aksam odana girer varligini bile hissetmezler,onlardan cok kiz rahatsiz olur bence tanimadigi insanlardan...

Arada kalicak birsey yok.
Senin arkadasin da gelsin onun ailesin de

Gereken aciklamayi yapmissin
O ev ikinizin
Ve boyle bir tesaduf olmus
Her iki taraf da kalsin kimse ölmez

Üstünde düşünmeye gerek yok. Gelsin arkadaşınız. Herkes kendi misafiriyle takılsın, sorun olmaz zaten. Ev arkadaşınız saçmalamış yani. O surat asarsa siz de asın!

Ev ikinizin evi. Kirayı ikiniz ödüyosunuz. Ne demek benim ailem geliyor da gelmesin de. Bu ne bencillik! Sen abi ve babasıyla aynı evde kalmaya mecbur bırakılıyosun da bir kişi misafir çağırman mı zoruna gidiyor arkadaşının. Arada kalacak bir şey yok. Mezun oluyomuş zaten boşver. Sen tabikide arkadaşını çağıracaksın. Boşuna tatava yapmasın.
Valla gün boyu hiç konuşmadı benimle. Tripli odasından da çıkmadı. Açıkçası umrumda da değil.

İyi de ev arkadaşın, ailesi ve sen plan yapmışsınız. Sen şu anda planı bozan, misafir üstüne misafir çağıran tarafsın. Abi ve baba ev arkadaşının ailesinden, onlardan rahatsız olman gereksiz. Şimdi ev arkadaşın evde ailesiyle istediği gibi yeyip içmek, şakalaşıp konuşmak ister. Mezuniyet haftasını rahat geçirmeye hakkı var. Sen yabancı değilsin sonuçta. Ama hobaaa tanımadığı bir kız olacak evde.... ayıp etmişsin bence
Ben ev arkadaşımın babasını ve abisini tanımıyorum tanimadigim iki adamla aynı evde kalmaktan rahatsız olmanın neresi saçma? Üstelik o planları ben yapmadım kendi yaptı şimdi de benim bi arkadaşım gelmek zorunda kalacak yeri yok ne yapıyım öğrenci insana git otelde mi kal diyim bu ev benimde olduğuna göre arkadaşımın gelmesini anlayışla karşılamalıydı. Yine rahat olurlar kız uyumaya gelecek zaten gün boyu dışarda olur.

Hic de arada kalma derim. O bekar bi kizin oldugu eve abisini getirken cekinmiyor da sen kiz arkadasini kabul edince niye mahcup olacaksin ki. Neticede zaten herkes ayri takilacaktir.
Bende öyle düşünüyorum zaten kız uyumaya gelecek kimseyi rahatsız etmez ki

Back
X