- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
Allah seninde yardımcın olsun.Ben hala yaşıyorum ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seninde yardımcın olsun.Ben hala yaşıyorum ki![]()
Aynen kendi keyfi için yaşıyoruz sankiBen olsam inadına daha bir ısrarla çağırırdım arkadaşımı
Kraliçe Elizabeth’e bak sen![]()
Kesinlikle. Zaten kendi halinde bir kız mecbur olmasa eminim oda tanımadığı iki adamla aynı evde kalmayı kabul etmezdi.Surat asarsa assin hic orali olma,babasi abisi geliyor evde kalma curretini gosterebiliyorsa,seninde arkadasin pek ala gelebilir,arkadasina birsey deme zaten ,kizcagiz sabah cikar aksam odana girer varligini bile hissetmezler,onlardan cok kiz rahatsiz olur bence tanimadigi insanlardan...
Ben seni idare ediyorum sende beni idare et de sonucta sende babası ve abisıni idare ediyosun bunu ona söyle bence erkeklernde burada kalmasi hos bi durum degil deKızlar merhaba direk konuya geçiyorum ben üniversite okuyorum evde kalıyorum bu haftasonu ev arkadaşımın mezuniyeti var ailesi gelip bir veya iki gün kalacakmış (anne baba abi abla).
Yani biraz babası ve abisinin kalmasından dolayı çekindim ama neyse dedim kızlar benim odamda kalır falan diye yatacakları yeri falan kafamızda ayarladık.
Dün akşam bir arkadaşım aradı çok samimi olmasamda aynı bölümde idik sohbetimiz falan vardı hemşehriyiz ayrıca.
Bu arkadaşım kardeşinin mezuniyetine buraya gelecekmiş çok mahçup bi şekilde çekinerek söyledi kalacak yerim yok 2 3 gün kalabilir miyim diye.
Bende ev arkadaşımın ailesi falan olacak yani eğer çekinmezsen benim yanimda kalabilirsin dedim ( benim yatağım çift kişilik ayrica acilan bi kanepe de var ) yani kiza gelme diyemedim kalacak yeri yokmuş sonuçta bi gün idare ederiz diye düşündüm ama ev arkadaşım bu durumdan hiç hoşlanmadı yok deseydin benim ailem gelecek yabancı biri olmamalı falan dedi yani bizde aileni tanımıyoruz ki bizde şuan yabanciyiz ne olacak ki yanimda yatsın bi gün falan dedim de yok yani hiç gönlü yok ne yapsam bilemedim diretirsem ev arkadasimda bisey diyemez o kıza da gelme diyemiyorum arada kaldım resmen ne yapmalıyım?
Ben hepimize yer var koca evde yatacak yer mi yok diye direttim ama surat asmaya devâm ediyor yapacak bişey yok gider ayak sıkıntı ciksin istiyor sanırım.Arada kalicak birsey yok.
Senin arkadasin da gelsin onun ailesin de
Gereken aciklamayi yapmissin
O ev ikinizin
Ve boyle bir tesaduf olmus
Her iki taraf da kalsin kimse ölmez
Haklısınız net konuşmak gerekiyor.Ben seni idare ediyorum sende beni idare et de sonucta sende babası ve abisıni idare ediyosun bunu ona söyle bence erkeklernde burada kalmasi hos bi durum degil de
Bende ayıp ettiğini söyledim ama herşey kusursuz olsun istiyormuş canı sıkılmış hanfendininKendi iki kadının yaşadığı eve abisi ve babasını çok rahat davet edebiliyor fakat siz bi arkadaşınızı davet ederken suratı mı düşüyor?
Oldu canım başka ?
Gelsin arkadaşınız kalsın. Kimseye de ayıp olmaz. Asıl ev arkadaşınızın yaptığı şey ayıp.
Biz ev arkadaşınla arandaki samimiyetin boyutunu bilemeyiz. Madem böyle bir ilişkiniz var o zaman burada neden konu açıp da fikir soruyorsun...Ben ev arkadaşımın babasını ve abisini tanımıyorum tanimadigim iki adamla aynı evde kalmaktan rahatsız olmanın neresi saçma? Üstelik o planları ben yapmadım kendi yaptı şimdi de benim bi arkadaşım gelmek zorunda kalacak yeri yok ne yapıyım öğrenci insana git otelde mi kal diyim bu ev benimde olduğuna göre arkadaşımın gelmesini anlayışla karşılamalıydı. Yine rahat olurlar kız uyumaya gelecek zaten gün boyu dışarda olur.
Haspam! O kadar mükemmelliyetçiyse gitsin suit ayarlasın orada kalsınlar. Hiç taviz vermeyin onun misafiri geliyorsa sizinki de gelecek elbet.Bende ayıp ettiğini söyledim ama herşey kusursuz olsun istiyormuş canı sıkılmış hanfendinin
Ne alaka ben arkadaşımla ilişkime yorum yapın mi dedim arada kaldım diye anlatmak danismak istedim ayrica siz yorum yapmasanız da olur. Gereken tavsiyeleri aldım konu kapandı.Biz ev arkadaşınla arandaki samimiyetin boyutunu bilemeyiz. Madem böyle bir ilişkiniz var o zaman burada neden konu açıp da fikir soruyorsun...