- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
çünkü kendin de farkındasın, aslında boşanacak ciddi meseleler yok ortada. fazla beklenti, hayal kırıklığı ve bunların birikimi. yani buradan görünen o. cidden yardım almayı düşünmez misiniz karı koca?o özür dilerse kendi hatalrım için ben de dilerim ilk adımı atmam diyrum bunda netim afetme konusuna gelince o karşılıklı bir durum . bir anda aileyi suçlama diyorsunda suçlama değil yaptıklarından bahsediyorum destek değil köstek oluyorlar diyorum.
o özür dilerse kendi hatalrım için ben de dilerim ilk adımı atmam diyrum bunda netim afetme konusuna gelince o karşılşıklı bir durum . bir anda aile suçlaması diyorsunda suçlama değil yaptıklarından bahsediyorum ddestek değild köstek oluyorlar diyorum
tabi ki düşünüyoruz hatta bu teklif eşimden gelmişti bir önceki kavgamızda belki kavga anında göremiyoruz biri dışardan tarfsız mı yorumlasa diye sonra işin maddi boyutu nu düşündük vazgeçtik. sinirlerimin yıprandığını olayın ne zaman koptuğunun ve biz neden böyle olduk o da farkında kendi söyledi bunları bana ... bak beni sevmediğini hissetsem dkka durmam yada sevmesem ...çünkü kendin de farkındasın, aslında boşanacak ciddi meseleler yok ortada. fazla beklenti, hayal kırıklığı ve bunların birikimi. yani buradan görünen o. cidden yardım almayı düşünmez misiniz karı koca?
en azından her şeyi denedik olmadı dersiniz hem ailenize, hem eşine, hem eşinin ailesine. o zaman tereddütlerin de kalmaz.
en güzeli ailelerden artık karışmamalarını rica edin, imkanınız varsa kısa bir tatil yapın, destek alın.tabi ki düşünüyoruz hatta bu teklif eşimden gelmişti bir önceki kavgamızda belki kavga anında göremiyoruz biri dışardan tarfsız mı yorumlasa diye sonra işin maddi boyutu nu düşündük vazgeçtik. sinirlerimin yıprandığını olayın ne zaman koptuğunun ve biz neden böyle olduk o da farkında kendi söyledi bunları bana ... bak beni sevmediğini hissetsem dkka durmam yada sevmesem ...niye artık tahamül edemiyorz niye ayrılığı konuşmak bu kadar basitleşti önceden döümüz koparken konuşmatan bile niye böyle olduk inanın bilmiyorum şuan sadece yorgun hissediyoum akşam toplanacakmış kendimi anlatmaya bile dermanım yok
algılamada güçlük çekiyorum .farklı ruh ahlindeyim sanki günlerce az susuz uykusuz kalmış gibiyim çöküğüm yani :) yaşananlar nasıl unutulur ona odaklandım ben unutup devam edbilirmiyiz kırılmadık mı nasıl tamşr olacakEvet bizde zaten affetme, bırak boşansın
sakın bu evlilik bitmeli demiyoruz yani en azından ben öyle bir şey
söylemiyorum.
Ben senin haklılığına odaklandım daha çok :)
Haklılığını anlatmaya çalışıyorum.
Aman kocam elden gitmesin moduna bağlamadığın için
takdir ediyorum ve bu davranışı doğru buluyorum.
Bu kadar rezaletin üstüne
birde özür dileyen sen olmamalısın.
İnat değil bu yada gereksiz bir ego.
Bu
Sen orda bir dur demenin
O el öyle her istediğinde kalkamaz demenin
dolaylı yollarından sadece biri.
Eşin adım atarsa zaten oturur konuşursunuz.
Karşılıklı özür diler tatlıya bağlarsınız.
Bu sizin insiyatifiniz.
ne dedim ne diyorum bilmiyorum gerçektenO gelmesin sende af etme ne olacak canim bu inadin sonu
O dedi diye yaptım yazmistin .şimdide farklı şeyler yazdın .bilemiyorum gariplik v
Ar.
bu senin disuncen oda benim istedigim gibi yorum yaparim hic te oule duaunmuyorum . kim olirsa oldun kafin yada erkwk kapiya esyalati koyup evlilik cuzdani yirtouorsa zaten bosansin o evlilikyen hayr gelmezerkeğin onuru kırılır
erkeklerin böyle şeyler zorunda gider
erkekler bunları kaldiramaz
ee peki kadinlar
amannn onlarin cani cehenneme....
Valla bıktım bu tarz yorumları görmekten
Kendinizi ikinci sınıf görmekten vazgeçin artık yaa
Kadınım diye almak zorunda değilim dediğin gibi almıyorum da ama gene de bu kadar ileri gidip cirkinlesmeseydi diyorum onun için değil kendim. IcinBence sen haklısın . Kadınız diye alttan almak zorunda değilsin . Karşındaki sana el kaldırmış . Ne yapmanı bekliyor burdakiler anlamıyorum .
Kadınların kadınlara bakış açısı midemi bulandırıyor .
Peki onun yaptıkları ne olacak o elini kaldırınca geri çekil sakinleşsin diyorsun ben de o eli ne niyetle kaldirdiysa yapsın o kaldırılmış el yeltenme zaten ha ben de yanlış yaptım en başında konumu açarken de yazdım. Ha bu arada dediğin gibi ne zaman çıtayı aştık kolaylaştı böyle şeyler en başta özen gosyeriyorduk tartissak da asla kıracak sonradan unutulmayacak söz dahi soylemiyorduk . Ama kaçtı işte oda ben de burda ben özür dilemem tek başıma ben durduk yere sergilemedim5 o davranışlarıbi anlık refleksle elini kaldırmış güzel yapmış demiyorum ama ben olsaydım elini kaldırdığı anda yanından ayrılır ve daha normal bi şekilde burnundan getirirdim pişman ederdim elini kaldırdığına yani önce güzel bi konuşma çeker daha sonra da iyice pişman olduğunu anlayana kadar konuşmazdım tabiki vurma yoksa olayın içerisinde ama kapının önüne kıyafetleri koyma evlilik cüzdanını yırtma filan çok ağır şeyler sonuçta seni aldatmamış dövmemiş. Evlilikte kavga ederken çok dikkatli olmak lazım çünkü çıtayı ne kadar yukarı çekersen bi sonraki kavga onun kadar şiddetli olucak demektir. bundan sonra oda sana kızdığı zaman senin eşyalarını kapının önüne koyacak oda sana bitti bu evlilik diyecek mesela sen ona bi kavgada ilk defa salak de bi dahaki kavgada illaki o salak kelimesi tekrarlanacak bilmem anlatabildim mi ama kavga ederken bile ileriyi düşünmek lazım evliysek, sevgilin olsa ister eşyasını at ister hakaret et ayrılırsın biter ama evlilikte çok tehlikeli bu tarz büyük hareketler, çok bariz hatalısın zaten biz kadınların en iyi başardığı şey hatasızken kendimizi hatalı konumuna düşürmek eşini ara konuşmak istiyorum sakinleşince gel de gelince de özür dile ve söz ver bi daha böyle şeyler tekrarlamıyacağına ve bidaha tekrarlama
tamam dileme o zaman napayımPeki onun yaptıkları ne olacak o elini kaldırınca geri çekil sakinleşsin diyorsun ben de o eli ne niyetle kaldirdiysa yapsın o kaldırılmış el yeltenme zaten ha ben de yanlış yaptım en başında konumu açarken de yazdım. Ha bu arada dediğin gibi ne zaman çıtayı aştık kolaylaştı böyle şeyler en başta özen gosyeriyorduk tartissak da asla kıracak sonradan unutulmayacak söz dahi soylemiyorduk . Ama kaçtı işte oda ben de burda ben özür dilemem tek başıma ben durduk yere sergilemedim5 o davranışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?