Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Bence gayet normal, düşmek bu netice de herkesin başına gelebilecek bişey. Geçen gün benim de bebeğim düştü altı şişti buz koydum geçti, dediğim gibi dengesiz bir hareketi olsa direk acil zaten. Ama öyle birşey de olmamış, buradan da yönlendirilebilir diye düşünüyorum .
Abim acil uzmanı, çoğu zaman onu ararım, telefonda olası belirtiler ile yönlendirir. Buradan da (böyle bir hadisede) gayet yönlendirme yapılabilir.
Şuan beyin kanaması geçiriyor olabilirsin ifadelerini de cahilce yorumlar olarak değerlendiriyorum kusura bakmayın
Ne kusuru... Bakin dusen gelisimini tamamlamis kocaman bi insan,dusme siddeti,dusenin kilosu,çarpma siddeti bunlari dusundunuzmu?? Bence dusunmediniz...

Bence gayet normal, düşmek bu netice de herkesin başına gelebilecek bişey. Geçen gün benim de bebeğim düştü altı şişti buz koydum geçti, dediğim gibi dengesiz bir hareketi olsa direk acil zaten. Ama öyle birşey de olmamış, buradan da yönlendirilebilir diye düşünüyorum .
Abim acil uzmanı, çoğu zaman onu ararım, telefonda olası belirtiler ile yönlendirir. Buradan da (böyle bir hadisede) gayet yönlendirme yapılabilir.
Şuan beyin kanaması geçiriyor olabilirsin ifadelerini de cahilce yorumlar olarak değerlendiriyorum kusura bakmayın
beyin kanaması olasılığı nasıl bir cahillik ,beyin tak diye kanamıyor sevgili elif,hasta tak diye bilinç kaybetmiyor,abinizin pratisyenliği ile hareket edebilirsiniz siz güvenebilirsiniz ama misal bu üye ölse gerçi haberimizde olmaz ya ,beyin kanaması olasılığı diyenler cahil diyebilecek misiniz ben anlayamadım,madem siz abiye göre yaptınız yorumu bende 7 ceddi uzman doktor olarak cevap vereyim.

Mantikli dusunurseniz eger umursamayan es o cikan sese de sislige de tepksizi kalip uyur... Ama deger veren duramaz yerinde ne bilim ben anlamiyorum nasil durdu kocasi!? Nasil durabildi... Gidemiolarsa ambulans cagirablrdi onlar gotuturdu zaten morlugu sisligi görünce
"Tepkisiz kalıp uyur" ifadesi tamamen size ait sanırım, belki elinden gelen herşeyi yaptı, doktoru da teklif etti yani o an neler yaşandı bilmiyorsunuz ki , eşinle severek mi evlendin sorusu çok acımasız geldi bana. Neyse

Ne kusuru... Bakin dusen gelisimini tamamlamis kocaman bi insan,dusme siddeti,dusenin kilosu,çarpma siddeti bunlari dusundunuzmu?? Bence dusunmediniz...
İlk 6 saat hanımefendi, mesele Zaman alımına uğradığı için o ayrıntıları düşünmeme gerek yok. Biz kaza geçirdik, arabamız devrildi bizi arabanın üstünden çıkardılar. Hastanede bebeğime hiçbir kontrol yapılmadı, temografi gibi kontroller çok zararlı olduğu için, bizzat beyin cerrahı gelip anlattı, ilk 6 saat gözlemleyin, bu her vakada böyledir

"Tepkisiz kalıp uyur" ifadesi tamamen size ait sanırım, belki elinden gelen herşeyi yaptı, doktoru da teklif etti yani o an neler yaşandı bilmiyorsunuz ki , eşinle severek mi evlendin sorusu çok acımasız geldi bana. Neyse
Teklif etmek mi???? Arkadas ne teklifinden bahsediosunuz siz? Tutup goturcek yok bunun otesi!!! İstersen baktiralim Aaa bak sismis tamam igne yaptirmicam soz vs pispislicakmiydi??? Kalk gidioz olmaliydi dusmeden sonraki adim... Kocasi acimasiz ben değilim kusura bakmayın

İlk 6 saat hanımefendi, mesele Zaman alımına uğradığı için o ayrıntıları düşünmeme gerek yok. Biz kaza geçirdik, arabamız devrildi bizi arabanın üstünden çıkardılar. Hastanede bebeğime hiçbir kontrol yapılmadı, temografi gibi kontroller çok zararlı olduğu için, bizzat beyin cerrahı gelip anlattı, ilk 6 saat gözlemleyin, bu her vakada böyledir
Tamam SİZSİNİZ... ne diye kendimi yirtiyosam laf anlatmaya calisarak :KK47::KK3:

muhtemelen o koca bu düşüşten iki saat sonra işe gitti kim gözleyecek ?pardon konu sahibi sapasağlam başka konularda geziyormuş tamam ben kaçtım.

kalk gidelim konu sahibinde bir şey yok bdv konuların yorum yapmakla meşgul ...elifvavın bir bildiği varmış diyelim :KK70:
Bencede gidek valla hem uyumam lazim kizim uyanmadan azcik dinlenim barii.hadi Allaha emanet. Zaten dedigin gibi konu sahibi kendini dusunmedi bz daha cok dusundk gibi durdu ayıp oldu valla

Bencede gidek valla hem uyumam lazim kizim uyanmadan azcik dinlenim barii.hadi Allaha emanet. Zaten dedigin gibi konu sahibi kendini dusunmedi bz daha cok dusundk gibi durdu ayıp oldu valla
zaten başka bir konuya sadece 3 dk önce yaptığı yoruma göre kocası malın önde gideniymiş boşanma eşiğine gelmişler falan filan ,tevekkeli boşuna sormamışsın ,git uyu bacım aklından zorun mu var hadi ben mesaideyim ;)

zaten başka bir konuya sadece 3 dk önce yaptığı yoruma göre kocası malın önde gideniymiş boşanma eşiğine gelmişler falan filan ,tevekkeli boşuna sormamışsın ,git uyu bacım aklından zorun mu var hadi ben mesaideyim :KK66:
Gulsemmi aglasammi?? En iyisi uyuyum :) hayirli isler

Resmem bizi salak yerine koymaya calismis desenize... Sakalasti evet ama bizimle sakalasti eşiyle degil!!

Zaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??

Bu tip durumlarda acile gidilir
Başını çarpmış insan uyutulmaz, daha kötü bir duruma sebebiyet verebilirsiniz
Randevuluk bir şey değil yani
Acile gidin lütfen insanlar bunu anlatmaya çalışıyor

zaten başka bir konuya sadece 3 dk önce yaptığı yoruma göre kocası malın önde gideniymiş boşanma eşiğine gelmişler falan filan ,tevekkeli boşuna sormamışsın ,git uyu bacım aklından zorun mu var hadi ben mesaideyim :KK66:

Bu tip durumlarda acile gidilir
Başını çarpmış insan uyutulmaz, daha kötü bir duruma sebebiyet verebilirsiniz
Randevuluk bir şey değil yani
Acile gidin lütfen insanlar bunu anlatmaya çalışıyor
gerek kalmadi isin rengi cikti

Back
X