Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

:KK43::KK43:Dün eşimle evde şakalaşırken beni az yatağa attı ben yere düştüm ayağım kaydı halı kaydı daha doğrusu yerler tahta laminant görünümlü mermer tak diye ses geldi zaten kan topladı şuan mosmor şişti yumruğum kadar buz koydum kafamın boynumun omuzumun Ağrı'sı dünden beri uyutmadı beni sizce ne olmuştur aranızda dokto var mı ? Yada daha önce sert bi şekilde düşeniniz oldu mu Allah için bi ilaç ismi yada ne yapsam evde geçer beyne ne iyi gelir Ramazan dolayısıyla orucum hastaneye de oruçlu olduğum için gidemiyorum off dünden beri ağla ağla helak oldum ağrı geçmezse gidicem hastaneye bide yorumlarınızı alayım dedim :KK43:

Hastaneye gitmezsen oruçlu oruçlu ölebilirsin.

Buradan beyin ,kafa travması ile ilgili ilaç adı öğrenip akşam gelirken kocanıza al diyip iftardan sonra da o ilacı içip iyi olacağınızı mı düşünüyorsunuz ?

:KK43::KK43:Dün eşimle evde şakalaşırken beni az yatağa attı ben yere düştüm ayağım kaydı halı kaydı daha doğrusu yerler tahta laminant görünümlü mermer tak diye ses geldi zaten kan topladı şuan mosmor şişti yumruğum kadar buz koydum kafamın boynumun omuzumun Ağrı'sı dünden beri uyutmadı beni sizce ne olmuştur aranızda dokto var mı ? Yada daha önce sert bi şekilde düşeniniz oldu mu Allah için bi ilaç ismi yada ne yapsam evde geçer beyne ne iyi gelir Ramazan dolayısıyla orucum hastaneye de oruçlu olduğum için gidemiyorum off dünden beri ağla ağla helak oldum ağrı geçmezse gidicem hastaneye bide yorumlarınızı alayım dedim :KK43:
daha duruyor musun dr a gıtsene

Geçmiş olsun..Belli ki telaşla buraya konu actin..Tabi böyle durumda hic gecikmeden hastaneye gitmen lazimdi,bahanesiz..Allah korumuş..Tehlikeli fazlasıyla...

Son durum nedir? Randevum var yazmışsınız..

Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...

E iftardan sonra acile bari gitseydiniz

Tıpta açıklaması var mi bilmiyorum ama merak ediyorum ; derler ki kırılmayan kafa daha kötüdür. Sismesindense kırılsın . Ne tuhaf temenni :) Nedense büyükler hep böyle der.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

11 de randevum var demişsiniz. Sonuç ne oldu acaba ?

Lp
zaten başka bir konuya sadece 3 dk önce yaptığı yoruma göre kocası malın önde gideniymiş boşanma eşiğine gelmişler falan filan ,tevekkeli boşuna sormamışsın ,git uyu bacım aklından zorun mu var hadi ben mesaideyim :KK66:
sakalastiklarini zannetmiyorum

Bence şimdiye kadar dr gitmeliydin Allah korusun ayakta farkında olmadan beyin kanaması geçirenler var.
Çok geçmiş sun acil dr gitt

Arkadaşım Allah aşkına bir an evvel doktora gitsene. Orucunu sonra da tutabilirsin ama kafana bir şey olursa ne olacak ?

Back
X