Kendini çok sıkan şeyler yapma bana da olmuştu bu önceden çalışmam gerekiyordu masanın başına oturamıyordum sıkılmıştım 1 ay kitap açmadım sonra geçti hep yattım evde dışarı bile çok çıkmadım. Dinlenmem gerekiyormuş demek ki. Ama sürekli her gün 5 6 kez çalışmak için masaya oturma çalışamadıkça kaygın artacak. Sen basma paçalı donu sakla gene bak çıkarmışsın ama atma kaybolmasın :)Rahattır oCanımsınız. Ne güzel yazmışsınız. Paçalı donla kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama inanılmaz rahat bişey. Depresyon hırkası denen şey bende paçalı dona büründü. Az önce çıkarıp eşofman giydim. Biraz daha iyi hissettim şuan :)
Bir kaç ay önce 6 da uyanıp 22.00 a kadar ayak üstündeydim. 4 saat ders görüp 8 saat çalışıyordum. Arkadaşlarımla buluşabiliyordum. İbadetlerimi yapabiliyordum. Derslere çalışıyordum. Vize final haftasında 2 saat uykularlaydım 15 gün. Ama nasıl keyifli ve huzurluydum. O günlere ait konularım da var. Ama şuan bu hali bulamıyorum kendimde. Nasıl başarmışım diyorumİnsanoğlu olarak garip varlıklarız aslında. Ne kadar çok yoğunluk olur ise o kadar huzurlu dinç oluyoruz. Bence kendine uğraşacak bir hobi bulabilirsin.Dizi olayı iyi ama birazcık aşırı gibi sanki =) Ve gerçekten ibadet konusunu da önemli.
Tavsiyem kendine bir mandala kitabı al bir kutu da kuru boya işten çıktıktan sonra çok fena sarmıştım ve çok iyi geliyor ayrıca masrafsız
Rahat diye. Gerçekten can sıkıcı şey haklısınızPacali donla ne yapabilirsin ki
Once temizlik sonra gorsellik
Temiz pak giyin kusan makyaj yap otur bari. Bir sure sonra duzelirsin
Seni o zamanlar zinde tutan ise gidip gelmek haricinde baska bi sey de varmış benceBir kaç ay önce 6 da uyanıp 22.00 a kadar ayak üstündeydim. 4 saat ders görüp 8 saat çalışıyordum. Arkadaşlarımla buluşabiliyordum. İbadetlerimi yapabiliyordum. Derslere çalışıyordum. Vize final haftasında 2 saat uykularlaydım 15 gün. Ama nasıl keyifli ve huzurluydum. O günlere ait konularım da var. Ama şuan bu hali bulamıyorum kendimde. Nasıl başarmışım diyorum
Bir kaç ay önce 6 da uyanıp 22.00 a kadar ayak üstündeydim. 4 saat ders görüp 8 saat çalışıyordum. Arkadaşlarımla buluşabiliyordum. İbadetlerimi yapabiliyordum. Derslere çalışıyordum. Vize final haftasında 2 saat uykularlaydım 15 gün. Ama nasıl keyifli ve huzurluydum. O günlere ait konularım da var. Ama şuan bu hali bulamıyorum kendimde. Nasıl başarmışım diyorum
Umarım yoluna sokarsın canım. Bu arada kullanıcı adın Harry Potterdan mı geliyor? Ordaki bi büyüyü anımsattı bana... Bu arada 13 gün sonra finallerim var Harry Potterın tüm serisini şu bi ayda 3 kez izlemişimdir :/
Ne tatlısınız.ateistim, umarım dini yorum diye kiblenmem ama bunu sırf "eskiden ibadetlerimi yerine getiriyordum" diyorsunuz diye yazıyorum: namazlarınızı düzene soksanız her şey düzelirmiş gibi geldi bana.
günde 5 kere yerinizden kaldıracak o sizi. kalkıp abdest alacaksınız. elinizi yüzünüzü yıkamak ferahlatır ve kendinize getirir, aynı zamanda temiz kalmanız için de bir itici güç oluşturur. saçlarınız yağlıyken başınızı mesh etmek istemezsiniz diye düşünüyorum. ya da zaten kıyafetlerinize namazdan dolayı dikkat edersiniz. ter kokan bir kıyafetle kim namaz kılmak ister?
günü 5 vakte bölmek vaktinizi verimli kullanmanızı da sağlar. yapacağınız işleri ona göre bölüştürürsünüz. öğle namazına kadar şunları bitireceğim, ikindiyi kıldıktan sonra şunları yapacağım gibi.
ders çalışmak içinse burda her konuya yazdığım önerim; kütüphane. ben asla evde ders çalışamıyorum. vize-final zamanlarımda kütüphaneden çıkmıyorum. "yakınımda kütüphane yok" diye bahane üretmeyin, benim kütüphaneye ulaşmam 40 dakikamı alıyor. ama inanın "yol çok uzun yeaaa, yolda vakit kaybetceğime evde çalışırım" dersem evde 80 dakikadan çok daha fazlasını boşa geçiriyorum.
estağfurullah :)Ne tatlısınız.
Hazır satılıyo.Pacali don iyi fikir.Ben de diktircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?