çok geç kaldım kurtulmak için, ikiz bebeklerimle...

helinxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
114
54
28
herkese iyi bayramlar.
kim sesimi duyar bilmiyorum, ama konuşacak kimsem yok önce Allaha sonra sizlere sığınıyorum.
15 gün önce doğum yaptım, ikiz bebeklerim var. sezeryan ameliyatım kötü geçti, yeni yeni toparlarken, sarsılan ve bitmiş olsa daha iyi olacak bir evliliğin içinde çırpınıyorum.
ameliyatımın ilk günlerinde kaldığım hastane erkek refakatçı almadığı için eşimin annesi ve kendi annemle kalmak zorunda kaldım. ikiz bebeklerle ilk günler çoook zordu. üstüne kaynanamın korkunç zulüm ve tehditleri cabası oldu.
eşim ben nasılım diye beni değil annesini aradı ve annesi hep benim iyi olduğumu söyledi ben acılar içinde ağlarken. ayrıca k.valide anneme zulmetti, beni tehdit etti davranışlarımı beğenmiyomuş, eşimden ayrılırsam şöyle olurmuş vs... ayrılık lafı soktu araya.
şimdi eve çıktık, eşim bana karşı çok soğuk. sanırım annesi doldurmuş.
bebek bakımına yardım etmiyo, tek yaptığı bebekleri webcam.den ailesine göstermek, vs..
evde deliricem, ilgi sevgi kalmadı aramızda, Allahım ben nasıl göremedim bu adamın böyle biri olduğunu nasıl ayrılmadım şimdiye kadar?
artık çok geç, ne yaparım ikiz bebeklerimle, nasıl bakarım tek başıma? aileme açtım konuyu ayrılmamı desteklemediler... arkamda değiller çünkü yaşadıklarımı ayrılık sebebi olarak bile görmediler...
herkesin yorumlarına ve dualarına ihtiyacım var

Cok zor gunlerin ta icindesin...
bir kadinin en caresiz halidir bu ....
birde ikixler aman allahim sana sadece sabir diliyorum...
benim en korktugum seylerden biridir
Bu yasadiklarin....
Kocanin cocukla esle ilgilenmemesi...

bak cok zamanini alsa da bil ki gecicek tamam mi?
Bir kac aya toparlanacaksin sakin ve sakin moralini salma

kesinlikle korkun, dünyada cehennem azabı bu olsa gerek.. hele ikiz bebek, aynı anda meme ilgi bekleyen iki bebek...
zaten biri ememiyor, ona mama hazırlanması ve aynı anda memeye alıştırılması gerek, o arada memeyi yara ediyor... diğer bebek emebilsin diye, az gelişeni uzak tutmak zorunda kalıyorum ki onun emmesini de engellemesin memeyi yara edip.. ve ben bu durumda hüngür hüngür ağlarken, eşime bi mama hazırlasana dediğim için emretmiş sayılıyorum ( eşimin annesi doldurmuş eşin sana sürekli emrediyor diye) senden anne olmazmış daha emziremiyosun diyen bir eş...
bu evlilik çoktan bitmeliydi, ama bu noktada ne yapabilirim bi.lmiyorum; kendimi kaybettim
ölsem de kurtulsam diyorum ama bu iki bebeğe kim bakar o zaman?

Allah kolaylik versn bende bjr ay oldu dogum yapalı kv benimlede kavga etti annemlede tehditler bilmem neler ama cok şükür Eşim yanimda fırsat vermedi annesine ezdirmedi beni smdi bakiyorki iki dk cocugu kucagima alayimda seveyim diye sana tavsiyem annesinin yaptigi hicbirseyi saklama hepsini anlat böyle gitmiceginide söyle canim ezdirme kendini allah yardimcin olsn

Bu evlilik bitmis....
hersey duzelse bile Bu gunleri unutabilecekmisin ki ...pek sanmiyorum....
bebeklerine odaklanmaktan baska caren yok su anda
kocanin da alacagi olsun ya.....bakkaldan getirdin sanki cocuklari....

Bu evlilik bitmis....
hersey duzelse bile Bu gunleri unutabilecekmisin ki ...pek sanmiyorum....
bebeklerine odaklanmaktan baska caren yok su anda
kocanin da alacagi olsun ya.....bakkaldan getirdin sanki cocuklari....

ne güzel değil mi, 15 günlük ikiz bebeklerin varken evliliğinin bittiğini görmek?
oysa bu bebekleri benden çok eşim istemişti. ben ikiz olduklarını öğrendiğimde korkup bu gebelikten vazgeçmek istediğimde eşim ve ailesi engellemişti gebeliği sonlandırmamı... şimdi ise beni yalnız bırakmakla ve üzmekle meşguller... yukarda Allah var ona havaleler...
ama ayrılmam için çooook geç öyle değil mi?
oysa ailem ve maddi durumum müsait olsa yalnız büyütmek isterdim onları

Öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Lohusalık hele helr ikiz bebekler çok zordur. Şuanda herşey seni normaldekinden daha fazla geriyordur. Hiç birşeyi kafana takma. Bebekletinin tadını çıkart. Hergün bebeklerin bir önceki günden daha farklı olacak. O yüzden tadını çıkart. Kocana da yakında dank edecektir. O da hiç alışıl olmadoğı bir durumun içinde belki ne yapacaüını bilmiyordur.katınvalidelerin hepsi mi böyle anlamıyorum. Benimkide hiç yardım etmediği gibi

cnm dua bölümünden bol bol dua et bebeklerine sarıl o kadının dilini eşşek arısı soksun.

şanslısınız eşiniz sizin tarafınızda olduğu için..
ben aramızdaki sevgiden de emin değilim artık, bana düşman gibi.. doğumdan sonra sanki nefret etti benden... bi su istesem bağrıyo sürekli bana emretme diye.. oysa ikiz çocuk emzirirken bırakın su almayı insan nefes almayı unutuyo nerdeyse
neyse eşine herşeyi anlat demişsin ama benimki her lafımı annesine ilettiğinden o da ayrı bi tehlike..
bana karşı çok dolu ve önyargılı bu ara.. sen taktın anneme vs der çünkü eşimin yanında iyi numarası yapıyo bu yılan kadın..

Anlat canim anlat kv sana birsey derse bunlarida anlaticam gik desen artik bilicek oğlun de ben oyle yapıyorum cnku yoruldm artk sinsi insanlardan

Bu erkek anneleri ne anlıyor lohusa kadına zulüm etmekten hiç anlamadım anlamayacam. Benimde ilk dogumumu zehir etti bana. Eşimle aram bozuldu üstüne alemde eşime ailesine düşman oldu. Allah'a şükür ki ikinci doğumda buna izin vermedim bir gece bile yanımda kalmasına müsade etmedim. Kendini de paralasan sonunda kötü gelin oluyorsun madem bende en başından kötü oldum. Allah sabır versin çocuklarını sana bağışlasin zor bi durum

yalnız olmadığımı görmek biraz olsun iyi geldi...
inanamazsınız kadın çıldırdı beni bebeklerimle görünce.. tansiyonu fırladı, sağlık sorunları geçirdi hastane çıkışında... yemin ederim yaptığım hiçbirşey yok!
sezeryanda çok kanamam olmuş, hareket edecek, konuşacak halim yok, o arada hemşireler ilk sütü almak için bana yoğunlaştılar, yara oldu hep göğüs uçlarım.. bi karın ağrısına, bi göğüs ağrısına ağlıorum.. söylemesi ayıp, wc.ye gidince çığlıklar atıyorum.. iki bebek süt bekliyo.. o arada sarılık oldular, tedavi başlandı, ortam çok üzücü...
kadınsa herşeyi bırakmış, bebek bakmak kadının işi, benim oğlum şunu yapmayacak bunu yapmayacak vs. anneme konuşuyo.. bir de annemlere yakın oturuyoruz, ona taktı, anneme sataşıyo.. bunları konuşmanın hyeri ve zamanı değil, sütüme zarar veriyosunuz dedim, ağlaya ağlaya krize girdi kadın sanki lohusa o.. oğlumun eşi olduğun sürece kıymetlisin dedi bana..
öyle kıskanç öyle berbat bi insanmış ki.. ve tanımak için böyle bi ortam gerekiyomuş..
işin berbat yanı eşimin yanında beni çok seven iyi insan rolü yapması.. eşim görmüyo durumu.. ve annesiyle bol bol telefonda sohbet ediyo.. kadın aramızı bozmaya çalışıyo, niyetini anlamam mümkün değil.. iki torununun annesiyim, ayrılsak ne geçecek eline? öyle çok beddua ettim ki anlatmam mümkün değil...
küsemiyorum da çünkü herkesin yanında rol yapıyo küssem suçlu ben olucam...

Allah'ım sanki kendimi okuyorum bu kadar benzerlik olur. Allah'indan bulsun ne diyeyim. Insan yine de çocukları için yaşıyor katlaniyor zaman geçtikçe bağışıklık kazaniyorsun takmamaya başlıyorsun. Zooor zor

işallah zamanla takmamayı başarırım...
şu an çok zor günler... yaşamışsanız bilirsiniz!.. eşime anlatmayı beceremediğim için kendime kızıyorum bir de... ama olmuyor.. öyle rol yapıyor ki!..
hastanede ayıldı bayıldı nerdeyse mağdur durumuna geçecekti ama fırsat vermemeye çalıştım..
diyorum ki bazen ne günah işledim de böyle biri oldu hayatımda..
öneriniz var mı bana eşime nası davranmam gerektiği konusunda?

Görmezlikten gel eşinle soğuk olma bosanmayscaksan biraz yakın ol eninde sonunda sana yapışır bebeklerde büyüdüğü zaman araniz düzelir insanları değiştirmesin bazı insanlar çok anlayisiz çileye çeken hep kadınlar inş duzelirsiniz annesinden bahsetme zamanla görür oda inş yaptıklarını Zalimin zulmü yanına kalmaz

Eğer eşini seviyorsan yani gözden cikarmadiysan ben derim ki sende kv gibi oyuncu olmalısın ben en sevmediğim insan tipi oldum çıktım eşimin yanında anne bişey istermisin halsiz görünüyorsun uzan istersen falan dedim eşim yokken de surat astım laf soktum ama eşine annesini asla kötüleme şikayet etme hatta iyi şeyler söyle bence. Ben böyle yapıyorum. Sen iyi oldukça tepene daha çok binmeye çalışıyor insanlar. Ikinci doğumumda eşime dedim ki hayatım annen hastanede çok yorulur beli de ağrıyor kadincagiz daha beter olmasın annem kalsın siz eve gidin dinlenin:) meselaa. Tabi ayildi bayıldı ama yine de ben kazandım annecim annecim diye diye eşimin önünde bi güzel tiyatro çevirdim. Yok başka türlü olmuyor ki eşimle boşanmanin eşiğine gelmiştim ilk doğumun bebegimin hevesini mutluluğunu yasayamadim

Biri hakaret et ek anneme babama döverim onu. Saçını dolarım elime yermisin yemezmisin.

annem de benzer öğütler veriyor açıkçası.. ben arada kendimi tutamıyorum ama maalesef sayıyorum.. ama ters tepiyor, eşim sessizleşiyor, sonra bakıyorum yarım saat sonra annesini aramış fıs fıs konuşuyolar.. sanırım kıymete biniyo ben yaptığı kötülükleri söyleyince...
özellikle son cümlenizde kendimi buldum, ben de doğumun mutluluğunu hevesini güzelliğini yaşayamadım zehir etti kadın bana ve anneme...en büyük derdi aileme yakın oturmamız, bir de oğlunu kaybetme korkusu galiba.. oysa damadına her işini yaptırıyo, eşim aileme azıcık bi yardım etse kuduruyo kadın..
dediğiniz gibi ben de ikizleri kucağıma aldığım an gündeme ayrılık geldi çattı.. eşim ben hastanedeyken ben nasılım diye sormaya annesini arıyodu, annesi de benim gayet iyi olduğumu söylüyodu, kendi belinin ağrıdığını vs.. eşim hastane odasına bana hiçbişey getirmezken annesine termosta çay getirdi iyi gelsin diye.. hastanedeki hemşireler bana sakinleştirici verdiler emzirmeme rağmen çünkü çok üzüldüler ikiz doğum üzerine odada yapılan kavgaları duyduklarından..
hayatımın en kötü günleri oldu doğumum onun sayesinde...
şimdi de torun görmeye habire kapımızdalar, yüzü kızarmıyo...
eşim nası bu kadar kör olabilir, çok soğuyorum bazen o kadının çocuğu olduğu için..
ama boşanamam iki çocukla.. çok da severek evlendim

Biri hakaret et ek anneme babama döverim onu. Saçını dolarım elime yermisin yemezmisin.
ben de yapamadım içimde kaldı..
içim nefretle dolu ve iyi numarası yapmak zorunda kalıyorum evliliğim yıkılmasın diye...
annesine düşkün erkeklerle evlenmesin kimse önermem :)

annem de benzer öğütler veriyor açıkçası.. ben arada kendimi tutamıyorum ama maalesef sayıyorum.. ama ters tepiyor, eşim sessizleşiyor, sonra bakıyorum yarım saat sonra annesini aramış fıs fıs konuşuyolar.. sanırım kıymete biniyo ben yaptığı kötülükleri söyleyince...
özellikle son cümlenizde kendimi buldum, ben de doğumun mutluluğunu hevesini güzelliğini yaşayamadım zehir etti kadın bana ve anneme...en büyük derdi aileme yakın oturmamız, bir de oğlunu kaybetme korkusu galiba.. oysa damadına her işini yaptırıyo, eşim aileme azıcık bi yardım etse kuduruyo kadın..
dediğiniz gibi ben de ikizleri kucağıma aldığım an gündeme ayrılık geldi çattı.. eşim ben hastanedeyken ben nasılım diye sormaya annesini arıyodu, annesi de benim gayet iyi olduğumu söylüyodu, kendi belinin ağrıdığını vs.. eşim hastane odasına bana hiçbişey getirmezken annesine termosta çay getirdi iyi gelsin diye.. hastanedeki hemşireler bana sakinleştirici verdiler emzirmeme rağmen çünkü çok üzüldüler ikiz doğum üzerine odada yapılan kavgaları duyduklarından..
hayatımın en kötü günleri oldu doğumum onun sayesinde...
şimdi de torun görmeye habire kapımızdalar, yüzü kızarmıyo...
eşim nası bu kadar kör olabilir, çok soğuyorum bazen o kadının çocuğu olduğu için..
ama boşanamam iki çocukla.. çok da severek evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…