- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
eşiniz sizi seviyormuş şanslısınız :) maşallah diyim...Biraz daha zaman sonra ne kadar hirpalandiginizi ne kadar yiprandiginizi fark edip duruma da alısarak kendinize bir koruma kalkanı olusturacaginizi ve tiyatro yapmayı ogreneceginizi tahmin ediyorum benim durumum buydu çünkü. Böyle bencil insanlar hiçbir zaman düzelmez değişmez o yüzden olan size olmasın çocuklarınızın keyfine bakın. Bir daha bu kadar küçük olmayacaklar. Ben oğlum nasıl büyüdü anlamadım kendi kavgamdan ama kızımda akillandim çok şükür her gününü ayrı geçiriyorum arıyor açmıyorum eşim annem aramış acmamissin diyor aa çocukların gürültüsünden duymamisım merak etmiştir kadincagiz fırsat olunca ararım hayatım diyorum yine aramıyorum arada kayniyor:) gelmiyorsunuz yanıma diye sitem ediyor bende haklı kadın ya gidemiyoruz hiç kosturmaktan diyip eşimi alıp gidiyorum misafir gibi oturup geliyorum eşim de Ayy ne anlayışlı karım var annem dirdir etse bile hiç alinmiyor diyor:)
çok teşekkür ederim...Allah çocuklarını gule Güle büyütmeyi nasip etsin canim ..Seni aslındı merak ediyordum eski konudan ama bu şekilde konu acmasaydin da haber almasaydim.İki kız olmalarından sıkıntı değilde lanet kaynana mahvetmis ortaligi...yazıklar olsun eşinde çanak tutmuş ...Çok zor bir durum sürekli bir yardımcı alsan ekonominiz ne kadar el verir bilemem ama zor ve iki çocuk doğumun bir kadin insan üstü yetenekli olucakki çocuklara bakabilir hiçbi etrafta görmüyorlar ikiz bebeği olanların yardımına biton adam gidiyor .İnsanlıktan nasibini almamislar.Esin olacak o Öküz de tüm sikinti (afedersin) Ama kendine gelene kadar rol yapman gerekiyorsa yap oyunculuk nasıl olurmuş görsün hasbam...Aslında al birini vur ötekine ya kuzularin için herşey...Rabbim yardımcınız olsun inş. Bebislerinzde sağlıkla büyüsün
.
ortamı iyi yapmaya çok çabaladım ama öyle dolu ki bana karşı..Allah yardimcin olsun cok zor ve caresiz bi durum ama inan ki hep boyle kalmiyor en dayanamayacagin noktada allah feraha erdiriyo o bebisler buyuyup en buyuk destekcin yazsama sevincin olacak madem ayrilma sansin yok esinle birseyleri yoluna koymaya bak ara iyice acilir sa sen daha cok yipranirsin oyle yada boyle bitiremem diyosan konusup adim atip arayi duzeltin esinize cok kizdim o ayri da madem bosanamican bari hergun huzursuzlullar buyumesin
Valla bayıldım size.Çok iyi yapıyorsunuzBiraz daha zaman sonra ne kadar hirpalandiginizi ne kadar yiprandiginizi fark edip duruma da alısarak kendinize bir koruma kalkanı olusturacaginizi ve tiyatro yapmayı ogreneceginizi tahmin ediyorum benim durumum buydu çünkü. Böyle bencil insanlar hiçbir zaman düzelmez değişmez o yüzden olan size olmasın çocuklarınızın keyfine bakın. Bir daha bu kadar küçük olmayacaklar. Ben oğlum nasıl büyüdü anlamadım kendi kavgamdan ama kızımda akillandim çok şükür her gününü ayrı geçiriyorum arıyor açmıyorum eşim annem aramış acmamissin diyor aa çocukların gürültüsünden duymamisım merak etmiştir kadincagiz fırsat olunca ararım hayatım diyorum yine aramıyorum arada kayniyor:) gelmiyorsunuz yanıma diye sitem ediyor bende haklı kadın ya gidemiyoruz hiç kosturmaktan diyip eşimi alıp gidiyorum misafir gibi oturup geliyorum eşim de Ayy ne anlayışlı karım var annem dirdir etse bile hiç alinmiyor diyor:)
Canım benim ben hamile yada doğum sonrası ese yapılan eziyet lere tahammülüm yok gerçi eziyetine hiç bir şekline katlanamiyorum /ruz çok etkiliyor beni ara ara sana bakıyordum birsey yazmışmı diye ...demekki hamilelik psikolojisiyle alakali değilmiş sen abartmiyormussun keşke böyle olmasaymis......
Nasıl bu hale geldiniz ?Kimin ne olduğu da böyle zamanlarda anlasilirmisya senin ki çok kötü bir tecrübe olmuş
Su durumu nasıl atlatabilirsin onun üzerinde yoğunlaşan gerek Nitekim çözüm bulmuş gibisin ama biraz daha ılımlı yaklaşsan şu zor dönemi atlatana kadar 3 Maymunu oynasan üstüne sicratmamak için kayinvalide ye onun yanin da sorun hiç yokmuş olmamış gibi davransan çok zor biliyorum ama biraz da onun taktiği insanları umursadigimiz kadar bizi etkilerler .Seni en nazlamasi gereken zamana bak .sordun mu benim hakkımda ne dusunuyorsun ama suçlamaladan benden beklentin ne? ne hoşuna gitmiyor ?Benimle devam etmek istiyormusun diye ama sakince...Baktın bir yere varamiyorsun konuşma ,konuşmamak etkili bir yontem
Sen gerilme ki bebeklerde gerilmesin.Dedigim gibi her gecenin bir sabahi var sabret rabbim senin ve bebeklerin hakkında hayırlısıni versin
bu durumumda beni ve çocuklarımı kabul edecek, boşanmış çocuklu ya da çocuğu olamayan iyi bir insan denk gelse de hayatıma kızlarımla yeni baştan başlasam çok istiyorum... ama evden çıktığım yok ki... biriyleriyle tanışayım... çok çaresizim
yeni gördüm mesajınızı :)Slm canım Naber ?durumlar nasıl? Var mı bir gelisme merak ettim?
Ben burayı pek anlayamadım
demek sizin de k.valide benzer biri...Anlatma kaynananin konusmalarini kaydet kcan kendi duysun benim ki inanmiyr bana yalan syluyrsun dyr cunku kaynana oyle syluyr annesi dolduruyr yalan syluyr dyor esimde onun syledklerni savunuyor. Bu yasadiklarinda gecici bence annelik ic guduaeldir ama babalik sonradan ogrenilir biraz zaman tani esine senn suan destege cok ihtyacin var farkndaym ama suan bu seyleri takipta uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?