• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok geç kaldım kurtulmak için, ikiz bebeklerimle...

Biraz daha zaman sonra ne kadar hirpalandiginizi ne kadar yiprandiginizi fark edip duruma da alısarak kendinize bir koruma kalkanı olusturacaginizi ve tiyatro yapmayı ogreneceginizi tahmin ediyorum benim durumum buydu çünkü. Böyle bencil insanlar hiçbir zaman düzelmez değişmez o yüzden olan size olmasın çocuklarınızın keyfine bakın. Bir daha bu kadar küçük olmayacaklar. Ben oğlum nasıl büyüdü anlamadım kendi kavgamdan ama kızımda akillandim çok şükür her gününü ayrı geçiriyorum arıyor açmıyorum eşim annem aramış acmamissin diyor aa çocukların gürültüsünden duymamisım merak etmiştir kadincagiz fırsat olunca ararım hayatım diyorum yine aramıyorum arada kayniyor:) gelmiyorsunuz yanıma diye sitem ediyor bende haklı kadın ya gidemiyoruz hiç kosturmaktan diyip eşimi alıp gidiyorum misafir gibi oturup geliyorum eşim de Ayy ne anlayışlı karım var annem dirdir etse bile hiç alinmiyor diyor:)

Allah yardimcin olsun cok zor ve caresiz bi durum ama inan ki hep boyle kalmiyor en dayanamayacagin noktada allah feraha erdiriyo o bebisler buyuyup en buyuk destekcin yazsama sevincin olacak madem ayrilma sansin yok esinle birseyleri yoluna koymaya bak ara iyice acilir sa sen daha cok yipranirsin oyle yada boyle bitiremem diyosan konusup adim atip arayi duzeltin esinize cok kizdim o ayri da madem bosanamican bari hergun huzursuzlullar buyumesin

Allah çocuklarını gule Güle büyütmeyi nasip etsin canim ..Seni aslındı merak ediyordum eski konudan ama bu şekilde konu acmasaydin da haber almasaydim.İki kız olmalarından sıkıntı değilde lanet kaynana mahvetmis ortaligi...yazıklar olsun eşinde çanak tutmuş ...Çok zor bir durum sürekli bir yardımcı alsan ekonominiz ne kadar el verir bilemem ama zor ve iki çocuk doğumun bir kadin insan üstü yetenekli olucakki çocuklara bakabilir hiçbi etrafta görmüyorlar ikiz bebeği olanların yardımına biton adam gidiyor .İnsanlıktan nasibini almamislar.Esin olacak o Öküz de tüm sikinti (afedersin) Ama kendine gelene kadar rol yapman gerekiyorsa yap oyunculuk nasıl olurmuş görsün hasbam...Aslında al birini vur ötekine ya kuzularin için herşey...Rabbim yardımcınız olsun inş. Bebislerinzde sağlıkla büyüsün

.

Biraz daha zaman sonra ne kadar hirpalandiginizi ne kadar yiprandiginizi fark edip duruma da alısarak kendinize bir koruma kalkanı olusturacaginizi ve tiyatro yapmayı ogreneceginizi tahmin ediyorum benim durumum buydu çünkü. Böyle bencil insanlar hiçbir zaman düzelmez değişmez o yüzden olan size olmasın çocuklarınızın keyfine bakın. Bir daha bu kadar küçük olmayacaklar. Ben oğlum nasıl büyüdü anlamadım kendi kavgamdan ama kızımda akillandim çok şükür her gününü ayrı geçiriyorum arıyor açmıyorum eşim annem aramış acmamissin diyor aa çocukların gürültüsünden duymamisım merak etmiştir kadincagiz fırsat olunca ararım hayatım diyorum yine aramıyorum arada kayniyor:) gelmiyorsunuz yanıma diye sitem ediyor bende haklı kadın ya gidemiyoruz hiç kosturmaktan diyip eşimi alıp gidiyorum misafir gibi oturup geliyorum eşim de Ayy ne anlayışlı karım var annem dirdir etse bile hiç alinmiyor diyor:)
eşiniz sizi seviyormuş şanslısınız :) maşallah diyim...
sanırım bizim aramızdaki sevgi bitti çünkü ne yapsam suçluyum

Allah çocuklarını gule Güle büyütmeyi nasip etsin canim ..Seni aslındı merak ediyordum eski konudan ama bu şekilde konu acmasaydin da haber almasaydim.İki kız olmalarından sıkıntı değilde lanet kaynana mahvetmis ortaligi...yazıklar olsun eşinde çanak tutmuş ...Çok zor bir durum sürekli bir yardımcı alsan ekonominiz ne kadar el verir bilemem ama zor ve iki çocuk doğumun bir kadin insan üstü yetenekli olucakki çocuklara bakabilir hiçbi etrafta görmüyorlar ikiz bebeği olanların yardımına biton adam gidiyor .İnsanlıktan nasibini almamislar.Esin olacak o Öküz de tüm sikinti (afedersin) Ama kendine gelene kadar rol yapman gerekiyorsa yap oyunculuk nasıl olurmuş görsün hasbam...Aslında al birini vur ötekine ya kuzularin için herşey...Rabbim yardımcınız olsun inş. Bebislerinzde sağlıkla büyüsün

.
çok teşekkür ederim...
geçmiş başlığımdan hatırlamışsınız, bu kadın doğumumun ikinci günü kontrole gelen hemşireye "oğlum da aslında bi kız bi erkek istiyordu ama ben o şans herkesi bulmaz demiştim" diyen bi tip... ama tabi üçüncüye de gerek yok diye yorum yapan hadsiz görgüsüz gereksiz bi insan...
ama esas sorun eşim, ona katılıyorum... hala bi insanmış, hala iyi bi niyetten zerre varmış içinde gibi annesini dinleyebiliyor...
ve bana düşmansı tavırlar içinde...
bu arada sürekli bir yardımcı buldum çok şükür birkaç gündür bizde... k.valide arada sevmeye gelip üç beş laf sokup oğlunu doldurup cehennem olup gidiyo sonra.. şeytan diyor ki kov gitsin ama oğlu bu kadar körken hiçbirşey yapamam...
eşim hiçbir isteğimi yerine getirmiyor, yeri geliyor bir saat oturuyorum emzirmek için yerimden kalkamıyorum bir su istesem tersliyor beni.. ailen de sen de sürekli bana emretmek zorunda mısınız diyo... ben de evdeki yardımcıdan istiyorum suyumu bile.. çok mutsuzum...
:(
o zaman ailenin yanına dön sıfır sorumlulukla yaşa annenin koynunda uyu o da mutlu olsun ben de kurtulayım dedim bende.. evde iki bebek, bu kadar yüz göz olmuş bi çift... hiç yakıştıramıyorum kendime ama artık doldum alacak yerim yok...

Allah yardimcin olsun cok zor ve caresiz bi durum ama inan ki hep boyle kalmiyor en dayanamayacagin noktada allah feraha erdiriyo o bebisler buyuyup en buyuk destekcin yazsama sevincin olacak madem ayrilma sansin yok esinle birseyleri yoluna koymaya bak ara iyice acilir sa sen daha cok yipranirsin oyle yada boyle bitiremem diyosan konusup adim atip arayi duzeltin esinize cok kizdim o ayri da madem bosanamican bari hergun huzursuzlullar buyumesin
ortamı iyi yapmaya çok çabaladım ama öyle dolu ki bana karşı..
tatlı dille birşey rica etsem bile bana emretme diye çıkışıyo bana... hiçbir isteğimi yerine getirmiyo... sonra annesinin bozulan internet şifresini düzeltmek için telefonda 444lü hatta 10 dk konuşabiliyo...
tek yol olarak odaları ve sofraları ayırmayı gördüm ben de... başka odaya yerleştim bebişlerle.. mümkün olduğunca az konuşuyorum...
çok mutsuzum...
bu durumumda beni ve çocuklarımı kabul edecek, boşanmış çocuklu ya da çocuğu olamayan iyi bir insan denk gelse de hayatıma kızlarımla yeni baştan başlasam çok istiyorum... ama evden çıktığım yok ki... biriyleriyle tanışayım... çok çaresizim

Canım benim ben hamile yada doğum sonrası ese yapılan eziyet lere tahammülüm yok gerçi eziyetine hiç bir şekline katlanamiyorum /ruz çok etkiliyor beni ara ara sana bakıyordum birsey yazmışmı diye ...demekki hamilelik psikolojisiyle alakali değilmiş sen abartmiyormussun keşke böyle olmasaymis......

Nasıl bu hale geldiniz ?Kimin ne olduğu da böyle zamanlarda anlasilirmisya senin ki çok kötü bir tecrübe olmuş

Su durumu nasıl atlatabilirsin onun üzerinde yoğunlaşan gerek Nitekim çözüm bulmuş gibisin ama biraz daha ılımlı yaklaşsan şu zor dönemi atlatana kadar 3 Maymunu oynasan üstüne sicratmamak için kayinvalide ye onun yanin da sorun hiç yokmuş olmamış gibi davransan çok zor biliyorum ama biraz da onun taktiği insanları umursadigimiz kadar bizi etkilerler .Seni en nazlamasi gereken zamana bak .sordun mu benim hakkımda ne dusunuyorsun ama suçlamaladan benden beklentin ne? ne hoşuna gitmiyor ?Benimle devam etmek istiyormusun diye ama sakince...Baktın bir yere varamiyorsun konuşma ,konuşmamak etkili bir yontem

Sen gerilme ki bebeklerde gerilmesin.Dedigim gibi her gecenin bir sabahi var sabret rabbim senin ve bebeklerin hakkında hayırlısıni versin

Valla bayıldım size.Çok iyi yapıyorsunuz:KK39::KK9:

Canım benim ben hamile yada doğum sonrası ese yapılan eziyet lere tahammülüm yok gerçi eziyetine hiç bir şekline katlanamiyorum /ruz çok etkiliyor beni ara ara sana bakıyordum birsey yazmışmı diye ...demekki hamilelik psikolojisiyle alakali değilmiş sen abartmiyormussun keşke böyle olmasaymis......

Nasıl bu hale geldiniz ?Kimin ne olduğu da böyle zamanlarda anlasilirmisya senin ki çok kötü bir tecrübe olmuş

Su durumu nasıl atlatabilirsin onun üzerinde yoğunlaşan gerek Nitekim çözüm bulmuş gibisin ama biraz daha ılımlı yaklaşsan şu zor dönemi atlatana kadar 3 Maymunu oynasan üstüne sicratmamak için kayinvalide ye onun yanin da sorun hiç yokmuş olmamış gibi davransan çok zor biliyorum ama biraz da onun taktiği insanları umursadigimiz kadar bizi etkilerler .Seni en nazlamasi gereken zamana bak .sordun mu benim hakkımda ne dusunuyorsun ama suçlamaladan benden beklentin ne? ne hoşuna gitmiyor ?Benimle devam etmek istiyormusun diye ama sakince...Baktın bir yere varamiyorsun konuşma ,konuşmamak etkili bir yontem

Sen gerilme ki bebeklerde gerilmesin.Dedigim gibi her gecenin bir sabahi var sabret rabbim senin ve bebeklerin hakkında hayırlısıni versin

içim acırken böylesine haksızlığa uğramış hissederken evet dediğin gibi ılımlı olmak ve rol yapmak zorundayım.. telkinlerin çok işe yaradı teşekkür ederim, ben yumuşayınca eşim de biraz daha azalttı öfkesinin dozunu (!)
bu arada kimseye söyleyemediğim içimde dert olup oturan bi lafı var kaynanamın.. ki bunu annemin de yanında gecenin 3'ünde bebekler sarılık tedavisi alırken ve ben iki dakka önce ağlamışken söylüyo:
kendisi ve kayınpederim beni baştan beri eşimin beni sevdiğinden çok seviyormuş! biz hep seni koruduk kolladık, oğlumun sevdiğinden de çok sevdik, herşey olablir size ama sonuçta evli kaldığınız sürece de çabalıycaz biz babanla dedi!! sen de ona göre kıymetimizi bil diyip ağladı ki yemin ederim yaptığım hiçbirşey yok! sadece ikizlere bakımda hayat müşterek, baba da anneye tek çocuğa göre daha çok yardım etmeli dediğime itiraz etmişti.. bizim bi önerimize de evet de bizi kırma diye ağladı kadın! ve resmen oğlum seni çok da sevmiyora getirdi! bu nasıl bir cürettir böyle bir insana ne cevap verilir, hele bi kadına annesinin yanında böyle bir laf edilir mi, olacak gibi değil... bu çok çok kötü bir kadın bence, abartıyorsam siz söyleyin!
bu lafların üzerinden bir hafta on gün geçmişken torunlarını sevmeye yüzsüzce evime girip çıkan bu kadına güleryüz göstermek zorunda kalmak çok acı..
eşimin yanında öyle rol kesiyor ki, aman canım ne istiyormuş, aman bebeklere yardım ediyim diye ezilip büzülüyor.. şeytan :(

bu durumumda beni ve çocuklarımı kabul edecek, boşanmış çocuklu ya da çocuğu olamayan iyi bir insan denk gelse de hayatıma kızlarımla yeni baştan başlasam çok istiyorum... ama evden çıktığım yok ki... biriyleriyle tanışayım... çok çaresizim

Ben burayı pek anlayamadım :KK64:

Slm canım Naber ?durumlar nasıl? Var mı bir gelisme merak ettim?
yeni gördüm mesajınızı :)
hayatımın en zor günlerini geçirdim doğumda, hala hatırladıkça nefesim kesiliyor... inanamazsın, k.validem her gün arıyor beni şimdi bşr bahaneyle açmıyorum, sık sık da evimize geliyor, hiçbirşey yokmuş olmamış gibi... arada laf sokuyor, duymazdan geliyorum... aradıklarını açmıyorum, kendim birşey söyleyeceğim zaman arıyorum.. şimdi bana ulaşamadığı için birşeyler sormaya annemi aramak zorunda kalıyor çünkü evde sabit telefonumuz yok.. ilahi adalet bu olsa gerek..
eşim hala görmüyor annesinin gerçek yüzünü öyle bir rol yapmaya devam ediyor ki kadın onun yanında zaten! biraz bahsettim bana hastanede yaptıklarından ama taraf tutmadı, görmüyor annesinin yüzünü.. yine de söyledim orda çektiklerimi bir ömür affedemem diye.. arada gene fısır fısır konuştuklarını duyuyorum ama sanırım eskisi kadar değil... Allah kimsenin yaptığı kötülüğü yanında bırakmasın... lohusalığın ilk günlerinde insan düşmanına bulaşıp bu kadar acı çektirmez allahtan korkar...
şimdi birşey olmamış gibi kapımızda olması da karakterinin felaketliğini gösteriyor bence :KK43:
o kadar ikiyüzlü ki birşey desem suçlu olacam o yüzden minimum muhabbet maksimum mesafe modundayım...
buarada bugün akrabaları bebek görmeye geldi, sofrada hala oğlum iki kızı duyunca üzüldü bir kız bir oğlan istiyordu dedi herkes bir kaldı böyle soğuk rüzgarlar esti sofrada.. aklı selim biri çıkıp, "kızı oğlanı mı kaldı allah sağlık versin" dedi kaldı kadın da...
doğmuş torunların kucağında hala konuşuyorsun beğenmiyorsanız bir daha gelmeyin diyecektim, sustum tabi!
eşim de ben öyle birşey söylemedim dedi k.validem gidince ama bilemem tabi hangisi doğru söylüyor... yine de evimizde huzursuzluk yaratma çabası başında patlar işallah...
bebeklere düzenlediğimiz odaya bile baktı, güzel olmuş hayırlı olsun falan demedi, şöyle bir bakıp salona geçti...,bazı insanların kıskançlık gözlerinden okunur ya, öyle biri işte maalesef :(

Ben burayı pek anlayamadım :KK64:

maalesef tam da yazdığım gibi..
okuyunca çok uçuk kaçık geliyor olabilir ama durum bu..
eşimin görmezliği ve k.validemin zulmünün üstüne ikiz bebek bakmanın zorluğu eklenince kaçış yolu çok aradım... ayrılsam ailem onların evine dönmemi kabul etmedi, ailemle bunu konuştum...
ayrılıp tek baksam maddi durumum ve manevi baskılarla imkansız...
öyle olunca aklıma gelen tek yol uygun biriyle, mesela Allahın çocuk vermediği bir sürü kalbi pırlanta insan var, öyle biriyle denk düşüp evlensem ne güzel olurdu, hem çocuklarıma da iyi ve sağlıklı bir baba olurdu diye hayal ettim...
ama bunun imkanı yok tabii :(
sadece aklımdan geçeni paylaşmıştım sizinle.. iyi ki bu site ve sizler varsınız, cehennemi yaşadığım günlerde bir can simidiydi kaçıp kaçıp buraya yazıp sizden gelen cevapları okudugum anlar

Anlatma kaynananin konusmalarini kaydet kcan kendi duysun benim ki inanmiyr bana yalan syluyrsun dyr cunku kaynana oyle syluyr annesi dolduruyr yalan syluyr dyor esimde onun syledklerni savunuyor. Bu yasadiklarinda gecici bence annelik ic guduaeldir ama babalik sonradan ogrenilir biraz zaman tani esine senn suan destege cok ihtyacin var farkndaym ama suan bu seyleri takipta uzme kendini

Anlatma kaynananin konusmalarini kaydet kcan kendi duysun benim ki inanmiyr bana yalan syluyrsun dyr cunku kaynana oyle syluyr annesi dolduruyr yalan syluyr dyor esimde onun syledklerni savunuyor. Bu yasadiklarinda gecici bence annelik ic guduaeldir ama babalik sonradan ogrenilir biraz zaman tani esine senn suan destege cok ihtyacin var farkndaym ama suan bu seyleri takipta uzme kendini
demek sizin de k.valide benzer biri...
çocupğunun eşine zalimlik etmekten ne zevk alıyorlar bilmiyorum! ama kıskançlık öyle berbat birşey ki ancak yaşayan anlar..

Back
X