- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Ortada büyük bir şey yok ki... Soğuk davranırsanız olur biter...Merhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.
Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.
Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.
Bende soğuk davranırım olur biter dedim. Gayet asabi giriyorum kaşlarım çatık falan. Ama kaç ay geçti bitmiyorOrtada büyük bir şey yok ki... Soğuk davranırsanız olur biter...
Türk milleti olarak niye herşeyi abartıyoruz anlamak mümkün değil... Hep o dizilerdeki 30 dklık bakışmalara yüklediğiniz anlamlar yüzünden bugün bu durumdayız
Bende direk içeri giriyorum hiç bir tarafa bakmadan ve onu görmeden dediğiniz gibi. Buna rağmen cuma günü geldi gireceğim kapının önünde durdu alakasızca. Beni rahatsız eden de bu. İlgilenmiyorum zaman geçiyor sosyal medyadan ekleyip karşıma geçiyorGörmemezlikten gelmen onu senden uzaklaştırabilir ruh sağlığı bozuk değil ise
Fikrim var da aynı konuyu bu üçüncü açışını oldu artık yeterince fikir verildi diye yazmıyorumBaşka fikri olan yok mu
Bende direk içeri giriyorum hiç bir tarafa bakmadan ve onu görmeden dediğiniz gibi. Buna rağmen cuma günü geldi gireceğim kapının önünde durdu alakasızca. Beni rahatsız eden de bu. İlgilenmiyorum zaman geçiyor sosyal medyadan ekleyip karşıma geçiyor
Ben kaşlarım çatık sinirlice yüzüne baktım çekildi. Tabi yüzümde maske var gözlerimi görüyor sadece. Sonra başka başka bir şey için indim o tarafa bakmış oldum dönmüş bakıyor akşam çıkarken arkadaşıma dönüyorum dönmüş izliyor. Sizce bu sert bakmalarım yanlış mı?
Birde 150 kişiyiz herkes herkese selam vermiyor zaten inanın selamı da doğru anlayacak insanlar değiller. Mesafe iyi yani
Güvenlik görevlisi. 7 katlı tek bir işyeri. Farklı firmalar gibi değil. Tanımadığın herkese selam vermiyorsun. Kaldı ki ben genelde kızlarla diyaloğum var zaten erkek arkadaşlarım yok birlikte yemek yediğimiz vs. Yani selam vermemem normal burası böyle.
Güvenlik görevlisi. 7 katlı tek bir işyeri. Farklı firmalar gibi değil. Tanımadığın herkese selam vermiyorsun. Kaldı ki ben genelde kızlarla diyaloğum var zaten erkek arkadaşlarım yok birlikte yemek yediğimiz vs. Yani selam vermemem normal burası böyle.
Peki sizce ekimde aradı ve ben arayanın o olduğunu akabinde anladım ve hareketlerime dikkat ettim bakmıyorum ilgilenmiyorum. Ta o zamandan bu yana hala oturduğu yerden kalkıp karşıma geçmesi hala rahatsız edici bakması normal mi? Sosyal medyadan eklemesi. Bir baktı olmadı geçmiyorBence takıntılısınız. Sizi beğeniyor olabilir, bakıyor da olabilir eee yani? Adama burda açtığınız konuların linkini verin bence bir okulda daha da yüzünüze bakmaz zaten
Peki sizce ekimde aradı ve ben arayanın o olduğunu akabinde anladım ve hareketlerime dikkat ettim bakmıyorum ilgilenmiyorum. Ta o zamandan bu yana hala oturduğu yerden kalkıp karşıma geçmesi hala rahatsız edici bakması normal mi? Sosyal medyadan eklemesi. Bir baktı olmadı geçmiyor
Yüzük takMerhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.
Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.
Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?