- Konu Sahibi Suslupuslum
-
O olduğundan emin misiniz? Emindeyseniz karşısına geçip neden aradın diye sorsaydınız keşke. Yani siz sanki adam sizi evinize kadar takip ediyor gibi bir tavır içindesiniz, kapıda sizi gördüğü 10 saniyede bakıyormuş sadece. Eski konunuzda siz de gözünüzü dikip bakıyordunuz bu yüzden eleştirildiniz hatta. Bu konuda dik dik bakıyorum yazmışsınız şimdi bakmıyorum ilgilenmiyorum diyorsunuz. Bakmasanız onun baktığını zaten görmezsiniz, ilgilenmeseniz defalarca konu açmazsınız. Görmezden gelirsiniz olur biter. Neden umursuyorsunuz bu kadar? Bence siz takıntı yapmışsınız bu kişiyi
Kesin Eminim ama kendime karşı kışkırtmak istemiyorum. Sadece sesinden tanıdım ve söylesem de zaten inkar ederdi saçma sapan bir durum olurdu.
Bu konuda da dedim başta baktım doğru ama o aylardır sürdürüyor. İlgilenmiyorum ama ister istemez etrafınızda dolaşınca hissediyorsunuz.Bir de cuma karşıma dikilmesi.
Valla canım size süper bir taktik vericem benim icin yaparsanız.siz bu kisiyi karakola şikayet edip uzaklaştirma isteyebilirsiniz .cok aşiri bir tepki oldu benim ki ama sizi sosyal medyadan eklemesi asılmasi hos degil.dik dik bakıyorsa denenebilir insanlari rahatsız etmek neymiş görür.Merhaba daha önce de sordum ama konu biraz dağıldı. İşyerinde biri var girişte duruyor. İlk yeni başladığı zaman bu kim diye falan gözüm takılıyordu bende baktım üç beş. Ama hoşlanma falan bir şey yok. Hiç konuştuğum biri değil zaten. Bu kişi ekimin sonunda beni cep telefonumdan aradı. Süslüpüslümle konuşmak istiyorum dedi. Evet beyfendi dinliyorum siz kimsiniz dedim. Sen o değilsin dedi, kapattı. Ben sonra işyerinde konuşunca geçerken sesinden tanıdım eminim.
Sürekli bakıyor çok rahatsızım. Geçen cuma günü ben içeri girince gidip gireceğim kapının önünde durdu. Dönünce karşımda gördüm. Kaşlarım çatık yüzüne baktım biraz çekildi geçtim.Sosyal medyadan da eklemiş sadece ismiyle açtığı bir hesap. Ad soyadıyla açtığından eklememiş. Kabul etmedim tabi.
Bende ilk zamanlar baktım yalnız ben uzağı görmüyorum kim diye tanımak içinde baktım ve kendime kızıyorum ama benimki manasızdı. Çok zaman geçti o çok rahatsız edici ve bitmiyor, artıyor. Ben bu kişiyi kendimden nasıl uzaklaştırırım.
Siz bu adama aşıksınız galiba ???Daha önce de açtım ve şu anda da konunun başına bunu yazdım. Fakat önceki konuda benimde evvelinden -ağustos eylül ayları- bakmış olmam yüzünden bana nasıl uzaklaştıracağım konusunda fikir veren olmadı.
Çok zaman geçti ben bakmıyorum ilgilenmiyorum ama en son cuma günü karşıma geçip durunca dönüp beni izleyince sosyal medyadan 1 hafta önce ekleyince tekrar sorma gereği duydum
Kesin Eminim ama kendime karşı kışkırtmak istemiyorum. Sadece sesinden tanıdım ve söylesem de zaten inkar ederdi saçma sapan bir durum olurdu.
Bu konuda da dedim başta baktım doğru ama o aylardır sürdürüyor. İlgilenmiyorum ama ister istemez etrafınızda dolaşınca hissediyorsunuz.Bir de cuma karşıma dikilmesi.
Valla canım size süper bir taktik vericem benim icin yaparsanız.siz bu kisiyi karakola şikayet edip uzaklaştirma isteyebilirsiniz .cok aşiri bir tepki oldu benim ki ama sizi sosyal medyadan eklemesi asılmasi hos degil.dik dik bakıyorsa denenebilir insanlari rahatsız etmek neymiş görür.
Ruyamda gördüm bende birine istiyordum
Benim hosuma gitmedi size asilması
Ciddi yazdım.kimse kimseyi bakisiylada rahatsız edemez ki.madem kız rahatsız yani cok ciddi oldu değil mi benimki de.Ciddi ciddi mi bu taktiği verdiniz, ironi mi yaptınız? Dilekçeye de aynı iş yerinde çalışıyoruz kapıda görevli ben girip çıkarken yüzüme bakıyor mu yazsın?
Ciddi yazdım.kimse kimseyi bakisiylada rahatsız edemez ki.madem kız rahatsız yani cok ciddi oldu değil mi benimki de.
Israr eden sevgililer icin telefon mesaji bile olsa uzaklastirma cikar.yani kimse kimseyi rahatsız edemez
Komik olan nedir? Yazdığım gibi yukarıda da arayalı 4 ay oldu ama hala daha devam ettiği için burda fikir soruyorum.Kaç ay oldu
Dik dik kimsenin yüzüne bakılmaz bence sert cıkışın.Karşımda durduğunda sertçe yüzüne baktım çekildi biraz kenara ama geçerken sırt çantam çarptı yakındaydı yine.
Bir dahaki sefere bakın böyle yapıyorsunuz hoş değil ben rahatsız oluyorum mu desem. Zaten parmağımda zümrüt taşlı yüzük var. Yüzüğüme de dikkat etmediniz sanırım illa burada özelimizi paylaşacak değiliz mi desem ne dersiniz.
Ben yine kendime de kızıyorum evet biraz takıntı oldu cuma sabah öyle yapınca sonra bir iş için aşağı indim ve o tarafa döndüm bir an. Biri yine bakıyor miyopum seçemedim tam kim olduğunu ve öylece bakmış oldum.
İlgilensin istesem zaten kendimden nasıl uzaklaştıracağım dememki. Bir bitmediği için konularca oldu.bu adamı 3 konudur bu kadar takıp taa geçmiş eylüldeki bakışınızdan bu yana irdeliyorsanız bence gerçekten sizinle ilgilensin istiyorsunuz.
Bu fikir iyi ama bu sefer de işyerinde nişanlandın mı fotoğrafı var mı sorularının sonu gelmez.Bi tektaş yuzuk al parmagina tak. Onun yanindan gecerken telefonla konusuyor gibi yap "tamam askim" falan de yuzugun de gorunur.
Takintili bir tip belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?