Çok gerginim

Bahsettiğiniz kişiden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama uyuyamayacak endişe etmeniz de normal değil.
Nişanlınız doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek biri mi?
Komplo teorileri kurmuşsunuz birde, çabuk yaşlanırsınız bu şekilde.

Öncelikle kabullenin nişanlınızın bir arkadaşıyla görüşmesi sizin isteyip/istememenize bağlı değil. Elini ayağını bağlayacak haliniz yok, kendi görüşmek isterse görüşür. Sürekli görüşmesin istiyorum yazmışsınız ama bunu sağlayabileceğiniz bir yol yok
Hiç kimse için görüşme demedim bugüne dek. Bu kişi için de demedim henüz.Ama bu kişinin bayram kutlamasını dahi istemiyorum. Ve buna karşı argümanı yok. Sağlam bir insan değil ve sırf geçmişin hatrı için oturup sohbet edilecek biri değil.

Ben bu kişiyi normal bulmuyorum. Sevgilimin kız/erkek hiç bir arkadaşına yorum yapmadım. Ama bu kişi farklı biri. Tahammül edemiyorum. Ben hayatım boyunca kimseye fiziksel zarar vermedim. Ve kimbilir bu çocuk kimlerin canını yaktı. Normal bir durum değil. Ve ben çevremizde böyle insanlar olsun istemiyorum. Ya belki de birini öldürdü. Ben bu potansiyeldeki insanları çevremde istemiyorum. Aa evet senin tercihin diyemiyorum bu yüzden.
Sizin çevrenizde değil ki zaten adam.

Alttan alttan Manipule edin sevgilinizi, kötü ozelliklerini soyleyin zamana yayarak, direkt görüsme derseniz is inada Biner

Ne kadar hadsiz yorum bu. Tanımadan, etmeden sırf heves edip yapalım dediği birşey için anasının gözü diyebiliyorsunuz
Oradaki olay nişanlınızın maddi durumunuz iyi değilken bohça gibi şeylerde ısrarcı olmasıydı. Neyse konular karışmasın. Arkadaşının nasıl bir insan olduğunu sizden daha iyi biliyordur ve nasıl davranacağını kestiriyordur. Nişanlınız sandığınızdan daha akıllı ve kurnaz bence. Dolayısıyla endişeleriniz yersiz.

Amann bana ne dicem de. Sizi düşündüğümden söylüyorum boşuna gerilmenize gerek yok nişanlınıza güvenin özetle.

Oradaki olay nişanlınızın maddi durumunuz iyi değilken bohça gibi şeylerde ısrarcı olmasıydı. Neyse konular karışmasın. Arkadaşının nasıl bir insan olduğunu sizden daha iyi biliyordur ve nasıl davranacağını kestiriyordur. Nişanlınız sandığınızdan daha akıllı ve kurnaz bence. Dolayısıyla endişeleriniz yersiz.
Nişanlım maddi durumumdan haberdar değildi. Şuan aldığım iyi bir zamdan dolayı rahatça da yapabiliyorum. Dolayısıyla birbirimizi kıracak bir durum olmadı.

Düğünüme gelmesini dahi istemiyorum. En son bir tanıdığımızın düğününde denk geldik. Yaptığı saçma sapan hareketler yüzünden olay çıkacaktı.
Düğünüme alkollü geleceğine de eminim.
Düğününüze davet etmezsiniz, müstakbel eşinizden de rica edersiniz olur biter. Ricanızı kıracaksa yapacak bir şey yok, evlilik kararını tekrar gözden geçirmenizi öneririm öyle bir durumda.

Ama adamın ayda yılda bir arkadaş ortamında görüşmesine karışma hakkınız yok üzgünüm. Kaygı bozukluğunuz varsa tedavi olun, kimse sizin aşırı endişeli hallerinize müsamaha göstermek zorunda değil.

E bu kadar insanı o soruda boşuna mı yordunuz?

Bu soruda da kendinizi boş yere geriyorsunuz.
Haydaaa.Ben o soruyu zam almadan önce sormuştum :) Özür dilerim zammımı tahmin edemediğim için. Terfi aldım,zammım da ona göre oldu.
Bunda da belki kendiliğinden keser arkadaşlığını. İsterseniz yorum yapıp boş yere yorulmayın :)

Düğününüze davet etmezsiniz, müstakbel eşinizden de rica edersiniz olur biter. Ricanızı kıracaksa yapacak bir şey yok, evlilik kararını tekrar gözden geçirmenizi öneririm öyle bir durumda.

Ama adamın ayda yılda bir arkadaş ortamında görüşmesine karışma hakkınız yok üzgünüm. Kaygı bozukluğunuz varsa tedavi olun, kimse sizin aşırı endişeli hallerinize müsamaha göstermek zorunda değil.
Benim bunu ona bu şekilde yansıttığım yok. Tedavi olmadığım izlenimine nerden kapıldınız onu da anlayamadım açıkçası.

Benim bunu ona bu şekilde yansıttığım yok. Tedavi olmadığım izlenimine nerden kapıldınız onu da anlayamadım açıkçası.
Hani tedavi olunca biraz daha normal düşünmeye, endişe etmemeye başlamanız gerek ya, ordan çıkardım. Tedaviye iki hafta önce başladıysanız ayrı mesele tabi.

E adama söylemişsiniz zaten görüşmeni istemiyorum diye, o da yılda bir kere diğer arkadaşlarımla birlikte görüyorum, endişelerin yersiz abartıyorsun demiş. Nasıl yansıtmamak bu?

Hani tedavi olunca biraz daha normal düşünmeye, endişe etmemeye başlamanız gerek ya, ordan çıkardım. Tedaviye iki hafta önce başladıysanız ayrı mesele tabi.

E adama söylemişsiniz zaten görüşmeni istemiyorum diye, o da yılda bir kere diğer arkadaşlarımla birlikte görüyorum, endişelerin yersiz abartıyorsun demiş. Nasıl yansıtmamak bu?
Potansiyel bir katilin sevgilimin hayatında olmamasını istemem, görüşünce gerilmem nedense normal düşünmemek oldu :)
Ayrıca ben görüşme demedim, hayırdır onca zaman sonra nereden çıktı ki mesafeliydiniz dedim. Neden görüşüyorsun ki şimdi durduk yere dedim. Ki kendisi de bu yanlış seçimlerinden sonra uzun bir zamandır görüşmüyordu.
Ben korkuyorum. Normal biri değil çünkü.

Herkese merhaba ,
Çok gerginim bir yere atmam lazımdı. Aklıma da ilk burası geldi.
Nişanlımla çok uzun yıllardır beraberiz. Benim nispeten uzaktan tanıdığım biri bizi tanıştırdı. Daha doğrusu bana bir konuda yardımcı olması için sevgilimle tanıştırdı. Çocuğun maksadı bizi görüştürmekmiş meğerse ve biz o dönem bir ilişki yaşamadık. Bundan 1 yıl sonra denk gelip görüşmeye başladık ve hala da beraberiz.
Biz birlikte olmaya başladığımızda bizi tanıştıran Ali ile ipleri koparmak üzereydi sevgilim. Ben biraz biraz öğrenince Ali’nin karakterini zaten şimdiye kadar bitmesi gereken bir arkadaşlık olduğunu söyledim. Sevgilimde yıllarca iletişimi kesti. Şimdi dışarıdan bakınca bizi tanıştırdığı için sempati duymam gereken biri gibi algılanabilir. İşte böyle olmadığını anlatmaya başlıyorum
Bu Ali nasıl kolay para kazanırım derdinde olan biri. Üniversite okumadı. Onlarca iş değiştirdi. Ve en son gayrimeşru iş yapan birileri ile takılmaya başladı. Tehdit için mekan basan, hatta mekanı uzaktan korkutmak için silah sıkan saçma sapan biri haline geldi. Çocukta pislik olan her yol vardı. Tabi biz görüşmediğimiz için uzaktan duyuyoruz. Sevgilim de son derece şaşkın bir halde çocuğun gidişatını duyuyordu ordan burdan. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kazık kadar adam. Sonra o işleri bıraktığını duyduk ama çocukta emek vermeden kazanma hırsı olduğundan başını hep belaya sokacak, mide bulandıracak işler yapacağını biliyordum. En son sağlık alanında bir şirkette çalışmaya başladığını duyduk.
Yıllarca sevgilimi de maddi olarak sömürmüş biri. Gözü açıldığında mesafe koydu ama olan olmuştu o zamana dek.
Ben aman görüşmüyorlar diye seviniyorken, düğünüme dahi gelmesini istemezken bu çocuk sevgilimi ve arkadaş grubunu aramaya başladı bu ara. İçlerinden birinin işyerine gitmiş. Lüks bir araçla.Ve sevgilimi de görüşmek için ısrarla arayınca bugün grup olarak görüştüler. Kesin bakın siz okudunuz ben okumadım ama bu haldeyim diye caka satmak İçin çağırdı . Çünkü arkadaş grubunda tek okumayan buydu, kazanamadı ve bunun aşağılık psikolojisi vardı. Ben sevgilimin bu çocukla görüşmesinden aşırı rahatsızım. Şuan bunun gerginliği yüzünden uyuyamıyorum mesela. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyor . Canını yaktığı biri oturdukları yerde denk gelir, olay çıkar sevgilime zarar gelir diye endişe duyuyorum. Zaten çok evhamlı biriyim.
Sevgilin kaşınmış diyebilirsiniz, çok doğru. Ama çocukluk arkadaşı ve yıllarca görüşmedi. Israrla görüşmek istemesinin nedenini görmek istediler.
Ben sevgilime bu çocuğu çıkar hayatından diye rest çekmeli miyim ? Bu çocuğun ayağını kesmek istiyorum. Sevgilimle de diğer arkadaşlarla da asla alakası olmayan biri bu.
Direk rest çekmek şeklinde söylerseniz belli emrivaki algılar. Siz kendi düsüncelerinizi söyleyin. Bir zamanlar seni maddi yönden sömürdü böyle bir insandan hayır gelmez tekrardan arkadaş olarak hayatına alma mesafeni koysan daha iyi olur deyin bence

Potansiyel bir katilin sevgilimin hayatında olmamasını istemem, görüşünce gerilmem nedense normal düşünmemek oldu :)
Ayrıca ben görüşme demedim, hayırdır onca zaman sonra nereden çıktı ki mesafeliydiniz dedim. Neden görüşüyorsun ki şimdi durduk yere dedim. Ki kendisi de bu yanlış seçimlerinden sonra uzun bir zamandır görüşmüyordu.
Ben korkuyorum. Normal biri değil çünkü.
Düşünme tarzınız normal değil.

Bu çok önemli mafyatik kişilik senede bir görüştüğü arkadaş ortamındayken silahlı adamlar gelip masayı tarayacaklar o sırada kurşunlar sevgilinize isabet edecek falan, türk filmi senaryosu bu. Bu kötü adamlar salak mı herifi yalnızken iz bırakmadan indirmek varken ibrahim tatlısesi tarar gibi insan içinde ortalık yerde tarayacaklar 😂

Sevgilinizin hayatında olmasını istememe lüksünüzün olmadığını anlatmaya çalışıyoruz burda zaten onlarca kişi. Adam istiyorsa görüşür, istemiyorsa görüşmez. İsterse size hak verir, istemezse abartıyorsun sevgilim der geçer. Hani özgür bir birey ya, kendi kararlarını alabilir.

Back
X